Dondurulmus embriyo.

benimde sağ kasığımda var sonra sol kasığıma geçti. göğüslerim çok sisti ve dokunulmuyor bide bel ağrım başladı adet olcakmısım gibi ( onun haricinde başka bir his olmadığı için ümitsizleniyorum idrar testi denedim negatif çıktı. teste de çok nasıl geçcek bilmiyorum.. sen hangi merkezdesin cnm

inşallah cnm.ben çalışmıyorum.transfer günüde dahil üç gün uzandım oturdum öyle zaman geçirdim daha sonra kaktım.dışarı çıkıp sinemaya gittim..üç dört gündür yemeğimi kendim yapıyorum.ev işi yapmıyorum tabii

Sonucum pozitif canım. İnsallah seninde oyle olur. Bence doğru adresteydik. Gerisi Allah'ın takdiri ve hayırlısı. İnsallah sende burdan mutlu haberlerini paylaşırsın. Ben dayanamayıp 9. Gun test yaptım. Simdi gunünde tekrarlayacağım. Yani 19 unda. Bende hissettim. Bıçak değilde sis batmış gibi. İceriden birisi tırnaklamis gibi falan. herkes hissetmez bence.Ben yunurtladigim ve yumurtamın hangi tarafta büyüdüğünü de bilirdim. Acı eşiğim biraz düşük yani.

kaçtane transfer oldu sana
bende fulyada cerrahı hastanedeyım
belırtılerın ıyıye delalet canım
ıdrar testı herzamn cıkmıyokı
hem annem dıyokı sen dıyo ıdrar testı yaptık kaçtane cıkmadın .ultrasonla gorunene kadar hamıle degılım sanıyodum dıyorumkı sonra noldu e sonra sen oldun dıyo :))
ama ıdrara cok takılma bebiş yerıne yerleşıcek beta hcg ıdrara karışacak o bıraz uzun kan sonucun onemlı

canım cokkk tebrık ederım allah tamamına erdırsın inşallah
tekmi çiftmi dondurulmuşmu :)
ya hıssedılıyo muhtemelen bende hıssederım yumurtlama anımı an be an bılıyorum teyıt ıcın kaç kere ovulasyon testı yapmıştım evde bende hıssederım buyuk ıhtımal :) ay canım cok sevındım ne zamndır beklıyordun

ben birkaç tane idrar testi denedim ama hiç silik dahi çıkmadı. hep tek çizgi en son sabah yaptım. bende yumurtlama zamanlarında hissediyordum şimdi hissettiklerimde adet işaretlerine benzediği için korkum ondan senin hemen yaptılarmı yoksa dondurup bir sonraki adetten sonramı yaptılar. 5.gündemi oldu.

canım o şiş sancısını transferden kaç gun sonra hıssettın

bu arada sonucuna çok sevindim cnm allah inşallah tamamına erdirir. Rabbim Hepimiz için hayırlısını nasip etsin. senin transferin benden 1 gün önce olmuş ozaman. sen testi dün sabah mı yaptın.

Çift ve dondurulmus cnm. Zaten topigin yazarı benim. )) insallah sizede yardımcı olabilirim. Ve sizlerde guzel haberlerinizi buradan paylaşırsınız.

bu arada sonucuna çok sevindim cnm allah inşallah tamamına erdirir. Rabbim Hepimiz için hayırlısını nasip etsin. senin transferin benden 1 gün önce olmuş ozaman. sen testi dün sabah mı yaptın.

Önceki gun sabah canım. Allah razı olsun. Darısı basınıza.

iyi geceler hanımlar benim için büyük gün yarın nasipse transver olacak ilk tüp bebekde bu kadar heycan olmamışdı ama şimdi çok heycan stres yaptım hakkımızda hayırlısı inş 2. kez hamiş olmayı nasip eder allahım güzel haberler vermeyi nasip etsin dualrım sizlerle a.e.o

canım bana histeroskopi yapıldı dr.Mustafa Acet yaptı yapısal bir bozukluk yoktu dedi.bu operasyondan sonra henüz embriyo transferi olmadı.Kasım sonundaki adette dondurulmuşlara başlayacağım inşaALLAH

histeroskobi sonrası hamile kalan çokmuş yaa inşşş vesilen olur cnm

Hiç stres yapma. Olumlu duşun hep. Allah emegini boşa çıkarmasın. Kap bebisleri hel. Dua edeceğim.

Sagol
Donmuslarla sans dahami yuksek oluyor

Bence biraz daha fazla evet. Çünkü birincisi vücut dinleniyor ikincisi dondurulup çözdürulen ve hala yaşayan embriyolar güçlü embriyolar. Ve tutunma gücü haliyle daha yüksek oluyor. İnsallah seninkide tutunur ve bırakmaz annesini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…