- 8 Ocak 2012
- 13
- 0
bende acıklanamayan ınfertılıteyız yaş :32
ıkı tane embıryom olddu dondurulmuş
yumurta toplanırken ohss oldum bu aya ertelendı
şimdı ılaçlara başladık daha 7.gunu adetımın
muhtemelen 26-27-28 ı gıbı olur transfer dımı
beklemedıyım yanı
ama benım bır arkadaş bahçeci fulyada ıkızlere hamıle kaldı 6 aylık hamıle şuanda ordan cok memnun
o dıyokı mesela belırtı olarak ben resmen embıryoların yerleştıgını hıssetım dıyo bırı sağdan bırı soldan bıcak saplar gıbı oldu dıyo sen boyle bbır şey yaşadınmı
ozsen ve diğer sonuç bekleyenler size boll sabırlı gunler dılıyorum
inşallah iyi sonuçlar alırsınız inşallahhhh
kızlar kaymaklı dondurma anneleri :) transferden nekadar sonra işe başladınız çalıştıgım için kaç gun evde kalmam gereklı napmam gereklı bır yardımcı olursanız sevınırım
Sonucum pozitif canım. İnsallah seninde oyle olur. Bence doğru adresteydik. Gerisi Allah'ın takdiri ve hayırlısı. İnsallah sende burdan mutlu haberlerini paylaşırsın. Ben dayanamayıp 9. Gun test yaptım. Simdi gunünde tekrarlayacağım. Yani 19 unda. Bende hissettim. Bıçak değilde sis batmış gibi. İceriden birisi tırnaklamis gibi falan. herkes hissetmez bence.Ben yunurtladigim ve yumurtamın hangi tarafta büyüdüğünü de bilirdim. Acı eşiğim biraz düşük yani.
Sonucum pozitif canım. İnsallah seninde oyle olur. Bence doğru adresteydik. Gerisi Allah'ın takdiri ve hayırlısı. İnsallah sende burdan mutlu haberlerini paylaşırsın. Ben dayanamayıp 9. Gun test yaptım. Simdi gunünde tekrarlayacağım. Yani 19 unda. Bende hissettim. Bıçak değilde sis batmış gibi. İceriden birisi tırnaklamis gibi falan. herkes hissetmez bence.Ben yunurtladigim ve yumurtamın hangi tarafta büyüdüğünü de bilirdim. Acı eşiğim biraz düşük yani.
canım cokkk tebrık ederım allah tamamına erdırsın inşallah
tekmi çiftmi dondurulmuşmu :)
ya hıssedılıyo muhtemelen bende hıssederım yumurtlama anımı an be an bılıyorum teyıt ıcın kaç kere ovulasyon testı yapmıştım evde bende hıssederım buyuk ıhtımal :) ay canım cok sevındım ne zamndır beklıyordun
bu arada sonucuna çok sevindim cnm allah inşallah tamamına erdirir. Rabbim Hepimiz için hayırlısını nasip etsin. senin transferin benden 1 gün önce olmuş ozaman. sen testi dün sabah mı yaptın.
Birini aynı gun birini ertesi gun. Sonra ara ara biraz daha farklı ağrılar oldu iki taraftada. :)canım o şiş sancısını transferden kaç gun sonra hıssettın
canım bana histeroskopi yapıldı dr.Mustafa Acet yaptı yapısal bir bozukluk yoktu dedi.bu operasyondan sonra henüz embriyo transferi olmadı.Kasım sonundaki adette dondurulmuşlara başlayacağım inşaALLAH
iyi geceler hanımlar benim için büyük gün yarın nasipse transver olacak ilk tüp bebekde bu kadar heycan olmamışdı ama şimdi çok heycan stres yaptım hakkımızda hayırlısı inş 2. kez hamiş olmayı nasip eder allahım güzel haberler vermeyi nasip etsin dualrım sizlerle a.e.o
Hayırlı olsun. Allah yardımcın olsun.
İyi akşamlar napıyosunuz kızlar
Sagol
Donmuslarla sans dahami yuksek oluyor