- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
merhaba arkadaşlar nasip olursa bende yarın başliycam 2 tane var benimde dondurulmuşum inşallah bukez olur yavrumu sağilıkla alırım kucağıma allah hepimizin muradını versin
hayirli olsun tedavin cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar nasip olursa bende yarın başliycam 2 tane var benimde dondurulmuşum inşallah bukez olur yavrumu sağilıkla alırım kucağıma allah hepimizin muradını versin
cnm telefonda ogrendim gitmek istemedim hastaneyw hemsireler soylemek istemedi doktora yonlendirmeye calisti hasta varmis yaninda ama tabii onlar bilgisayardan gordu 5.4 sanirim doktora verdiler telefonu paxartesi gelecekin tekrar yapicaz testi erken yapilan teste guvenmiyorum dedi ama sonucun degismeyecegine eminim
cnm telefonda ogrendim gitmek istemedim hastaneyw hemsireler soylemek istemedi doktora yonlendirmeye calisti hasta varmis yaninda ama tabii onlar bilgisayardan gordu 5.4 sanirim doktora verdiler telefonu paxartesi gelecekin tekrar yapicaz testi erken yapilan teste guvenmiyorum dedi ama sonucun degismeyecegine eminim
cnm bence bi umut var bildigim kadariyla 5 ten sonra hamilelik sayiliyor sen yinede bence bidaha yaptir
Canın bence umutsuz olma çünkü 5 in üzerini bir çok doktor gebelik lehine görüyor kesinlikle tekrar et yarın inş yükselecektir
İnsallah bir dahaki tedavinde olur canım. Hayırlısı demekten baska birsey gelmiyor elimden. Hatta insallah tedaviye bile gerek kalmadan kendiliğinden olur.
butun umudumu yitirdim cnm bi dahaki sefere insallah ama bir sure ara vericem sanirim 2 kere daha deneme sansim var dondurulmuslarla
inşaALLAH bir dahaki sefere canım.hamile kalıpta ilerleyen haftalarda olumsuz bir sonuç almaktansa yolun başında böyle olması benim fikrimce kötünün iyisi olmuş.yılmak yok yola devam ben 6.tüp bebek tedavimi gördüm ama transfer olmadı dondurulmuşlarla deneyeceğim iş arkadaşlarım yaaa olmuyor işte boşver hayatı yaşamaya bak diyor ama ben 2 tedavide bir dr.değiştiriyorum 6. denemeyi yeni drumla başladım o yüzden tam gaz milletin söylediklerine kulaklarımı tıkayıp devam edeceğim inşaALLAH...sende üzülme ALLAH'ın izniyle bizde anne olacağız.hemde dünyanın en sevgi dolu ve sabırlı anneleri
insallah canim her seferinde negatif sonuc almak uzuyor insani bu benim dort asilama bir tup bebek ve dondurulmusla altinci negatifim. bu sefer umutlanmistim biraz ama yine husran.. hayirlisi neyse o tabii ama madden ve manevi biliyorsun insani yoruyor bir sure ara vericem sanirim bilmiyorum su an cok karisigim : ' ((((
sevgili arkadaşım ben ilk tüp bebek tedavisinde 3 üz hamile kaldım ve suni sancıyla 20 haftalık doğum yaptım sonraki tedavilerimde pozitif sonucu gördüm ama hep düşük oldu.evet maddi manevi yıkım ama elden bir şey gelmiyor ALLAH OL DİYECEK Kİ OLSUN yaşadıklarımı gözyaşlarımı anlatmak ömrümü alır hepimizin dertleri aynı benim en büyük yıkımım 20 hafta bebeklerinle olup biranda 21 .haftanın ilk gününe onlarsız girmekti,içimin yangını hiç sönmedi ama küsmedim devam ediyorum hayata ve tedavilere bunları yazmamın nedeni gebelik haftaları ilerleyinca negatif sonuçlar insanın toparlanmasını etkiliyor inşaALLAH senin ileride olacak tedavin son tedavin olur ve bebeklerini kucağına alırsın bizde anne olacağız bunu biliyorum.ALLAH'IN hazinesi okadar geniş ki hepimize verecek cennet kokuluları...
senin durumun yasadiklarin hissettiklerin hayal kirikligin daha zor bunun farkindayim seni uzmek istemedim soc daha yeni oldugu icin toparlayamadim daha kendimi belkide bunun karamsarligi.. rabbim hepimizin yardimcisi olsun bugunlerde gececek bizde guzel haberler alacagiz insallah cnm daha zamani degilmis demekki bundada vardir bir hayir arkadasim.allahim sana guzel haberler almayi nasip etsin insallah:))))
canım benim senin yaşadıklarının benimkilerden hiç farkı yok hikayeler farklı ama acılar aynı hepimiz iyi haberler alacağız sadece senin de dediğin gibi zamanı gelmedi bekleyeceğiz düşünsene ne kadar negatif sonuç alsakta tedavi potansiyelimiz var ALLAH !A şükür çok şanslıyız çok
evet cnm cok sukur.rabbim isteyen herkese cennet kokulu kuzucuklarimizi koklamayi nasip etsin insallah.
iyi geceler kızlar malesef benim transver olmadı hiç bi gelişme olmadı tek tesllim oglmn olması nasip deilmiş sizlerin hakkında herşeyin hayırlısını dilerim rabbimden sizlerin kucaklarını boş bırakmasın
iyi geceler kızlar malesef benim transver olmadı hiç bi gelişme olmadı tek tesllim oglmn olması nasip deilmiş sizlerin hakkında herşeyin hayırlısını dilerim rabbimden sizlerin kucaklarını boş bırakmasın
merhaba canım ne aşamadasın bende şuanda senın aşamadayım sanırım :)
ılaçlara başladım carsamba kontrol
aysonu gıbı ballı dondurmalar transfer olcak
sen hangı merkezdesın
hayirli olsun cnm benimde pazartesi sonucum belli olacak inss hepimiz icin basladigimiz gibi guzel bitsin