Dondurulmus embriyo.

amin canım inş. ikimizde aynı gün hamile oldugumuzu öğreniriz :) canım bana rahim kalınlıgını söylemedi doktorum cumartesiye tekrar gel dedi bana estrofem,monodoks,caraspin,folbiol. bunları verdi sen ne kullanıyorsun canım bide hangi merkez?

hepınıze merhabalar kızlar ıyı haftalar
bugun test yapıcak olanlar vardı ne oldu acaba
merak ıcındeyımmm

ay bu cok ıyı haber canım tebrık edıyorum
allah tamamına erdırsın inşallahh
darısı başımıza kızlarr
tesekur ederim cnm darisi insss basiniza olsun

canım bıde transferden sonra neler yaptıgını yazarsan cok sevınırım

ozel bisey yapmadim cnm sadece ilk uc gun yattim sonra evin icinde gunluk hayatima devam ettim cnm ve bolbol dua ettim allaha sukur hamileyim iste cnm

geçmiş olsun lore benimde tek korkum şuan için embriyonun sağlıklı çözülüp çözülememesi konusu... Allahtan oğlun varmış Allah ona güzel ömür versin inş. bi dahaki denemende kavuşursun ikinci evladına...
cumartesi benimde tekrar kontrol var,ben lucrin,estrofem.coraspirin,folio ve innohep kan sulandırıcı kullanıyorum merkezim eurofertil...inşallah sonumuz güzel olur..hamile kalırız.
kizlar cok sukur hamileyim degerim 110 cikti darisi tum isteyenlere inss

tebrik ederim cnm darısı bizlere inş. hayırlısı olsun değerinde güzel çıkmış tü tütü nazar deymesin ))

nesecim 77 dogumlumusun
evet cnm

ben 76 dogumluyum 20 yıllık evliyim ve çocugum yok
bende 14 yillik evliyim cnm allah inss en kisa surede sanada nasip etsin innnssssss

Ne dedim sana. Hislerimde yanılmam. Bak gordunmu. Maşallah. Allah tamamına erdirsin cnm. Cooook sevindim adına.
dogru soyluyrsun cnm hislerin kuvvetliymis sagol bitanem ins rabbim hepimizinkini tamamina erdirsin insss
sen ne yaptin tkr yaptin mi testini cnm ben çarsmbaya tekrlicam inss hersey yolun da gider

sagol cnm tesekkur ederim insss darisi sizlere cnm

canım seni ve eşini tebrik ederim rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah
bende bugün başladım inşallah bende güzel haber veririm senin kaçtane donmuşun vardı
birde kalitesi ne durumdu

tesekkur ederim cnm inssss cnm

seninde tedavin hayirli olsun cnm inss basladigin gibi sonu da guzel olsun 4 tane ikili gruptu 3. gun embiriyolari cnm dr sadece kaliteleri iyi demisti zaten kaliteli embiriyolari donduruyorlar cnm bence sen hic oralra takilma sadece olacagina inan insss sorunsuz gecsin tedavin cnm

nese canım çok sağol inşallah hayırlısını nasip eder rabbim banada
bugün ilaçlara başladım işte günler geçsede yavrularımla kucaklassam

oyy maşallah annesine sımsıkı tutunsun evladınn inşallah darısıda bizlere olur inşalla

inşallahhh canımmm olacakkkk inşallaaaahhhhh tez vakiteee hemde

allah oğlunun ömrüne ömür katsın cnmm herseyde vardır bir hayırrr

duaların ve iyi dileklerin için sağol ALLAH hepimizin yüzünü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…