- 31 Ekim 2013
- 33
- 1
- 34
slm cnm aynı gün başlamış bulunuyoruz tedaviye hakkımızdan hayırlısı olsun inş. bende bugün başladım benim 1 tn dondurulmuş var inş. sağlıklı çözülür ve beni doğuma götürürtabi seninkilerde seni...rahim kalınlığın kaç ve hangi ilaçlarla başladın sen?
kizlar cok sukur hamileyim degerim 110 cikti darisi tum isteyenlere inss
tesekur ederim cnm darisi insss basiniza olsunay bu cok ıyı haber canım tebrık edıyorum
allah tamamına erdırsın inşallahh
darısı başımıza kızlarr
canım bıde transferden sonra neler yaptıgını yazarsan cok sevınırım
maşallah maşallah allah tamamına erdirsin kucagına aldıgınıda yazarsın inşallah........................
tsekkur ederim cnm insss yazarim
geçmiş olsun lore benimde tek korkum şuan için embriyonun sağlıklı çözülüp çözülememesi konusu... Allahtan oğlun varmış Allah ona güzel ömür versin inş. bi dahaki denemende kavuşursun ikinci evladına...iyi geceler kızlar malesef benim transver olmadı hiç bi gelişme olmadı tek tesllim oglmn olması nasip deilmiş sizlerin hakkında herşeyin hayırlısını dilerim rabbimden sizlerin kucaklarını boş bırakmasın
cumartesi benimde tekrar kontrol var,ben lucrin,estrofem.coraspirin,folio ve innohep kan sulandırıcı kullanıyorum merkezim eurofertil...inşallah sonumuz güzel olur..hamile kalırız.amin canım inş. ikimizde aynı gün hamile oldugumuzu öğreniriz :) canım bana rahim kalınlıgını söylemedi doktorum cumartesiye tekrar gel dedi bana estrofem,monodoks,caraspin,folbiol. bunları verdi sen ne kullanıyorsun canım bide hangi merkez?
evet cnmnesecim 77 dogumlumusun
bende 14 yillik evliyim cnm allah inss en kisa surede sanada nasip etsin innnssssssben 76 dogumluyum 20 yıllık evliyim ve çocugum yok
dogru soyluyrsun cnm hislerin kuvvetliymis sagol bitanem ins rabbim hepimizinkini tamamina erdirsin insssNe dedim sana. Hislerimde yanılmam. Bak gordunmu. Maşallah. Allah tamamına erdirsin cnm. Cooook sevindim adına.
sagol cnm tesekkur ederim insss darisi sizlere cnmgeçmiş olsun lore benimde tek korkum şuan için embriyonun sağlıklı çözülüp çözülememesi konusu... Allahtan oğlun varmış Allah ona güzel ömür versin inş. bi dahaki denemende kavuşursun ikinci evladına...
cumartesi benimde tekrar kontrol var,ben lucrin,estrofem.coraspirin,folio ve innohep kan sulandırıcı kullanıyorum merkezim eurofertil...inşallah sonumuz güzel olur..hamile kalırız.
tebrik ederim cnm darısı bizlere inş. hayırlısı olsun değerinde güzel çıkmış tü tütü nazar deymesin))
canım seni ve eşini tebrik ederim rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah
bende bugün başladım inşallah bende güzel haber veririm senin kaçtane donmuşun vardı
birde kalitesi ne durumdu
sevgili arkadaşım ben ilk tüp bebek tedavisinde 3 üz hamile kaldım ve suni sancıyla 20 haftalık doğum yaptım sonraki tedavilerimde pozitif sonucu gördüm ama hep düşük oldu.evet maddi manevi yıkım ama elden bir şey gelmiyor ALLAH OL DİYECEK Kİ OLSUN yaşadıklarımı gözyaşlarımı anlatmak ömrümü alır hepimizin dertleri aynı benim en büyük yıkımım 20 hafta bebeklerinle olup biranda 21 .haftanın ilk gününe onlarsız girmekti,içimin yangını hiç sönmedi ama küsmedim devam ediyorum hayata ve tedavilere bunları yazmamın nedeni gebelik haftaları ilerleyinca negatif sonuçlar insanın toparlanmasını etkiliyor inşaALLAH senin ileride olacak tedavin son tedavin olur ve bebeklerini kucağına alırsın bizde anne olacağız bunu biliyorum.ALLAH'IN hazinesi okadar geniş ki hepimize verecek cennet kokuluları...
iyi geceler kızlar malesef benim transver olmadı hiç bi gelişme olmadı tek tesllim oglmn olması nasip deilmiş sizlerin hakkında herşeyin hayırlısını dilerim rabbimden sizlerin kucaklarını boş bırakmasın
oyy maşallah annesine sımsıkı tutunsun evladınn inşallah darısıda bizlere olur inşalla
inşallahhh canımmm olacakkkk inşallaaaahhhhh tez vakiteee hemde
allah oğlunun ömrüne ömür katsın cnmm herseyde vardır bir hayırrr