Dondurulmus embriyo.

kızlar moralim bozuldu merkezden aradılar dün çözüldügünde bi gelişim olmamış bugün transver kaldı artık yarında bi gelişme olmazsa transver gerçekleşmicak çok üzüldüm

kızlar moralim bozuldu merkezden aradılar dün çözüldügünde bi gelişim olmamış bugün transver kaldı artık yarında bi gelişme olmazsa transver gerçekleşmicak çok üzüldüm

Çok üzüldüm canım. Ama sıkma canını. Yerdede vardır bir hayır. Belki sonradan bölünmeye başlarlar. Ama olmazsada uzme kendini. Herseyin hayırlısı. :KK43:(

Bence biraz daha fazla evet. Çünkü birincisi vücut dinleniyor ikincisi dondurulup çözdürulen ve hala yaşayan embriyolar güçlü embriyolar. Ve tutunma gücü haliyle daha yüksek oluyor. İnsallah seninkide tutunur ve bırakmaz annesini.

ıyı dıleklerın ıcın sagol tesekkurler :KK34: sende hamılesın galıba sagsalım kucagına alırsın ınş.

Üzülmemek mümkün mü?:KK50:kaderde ne varsa onu yaşayacağız,hakkında hayırlısı olur inşaALLAH.

mrb arkadslar hepinize gunaydinlar iyi hafta sonlari rimambo nasil gidiyor hamişlik cnm

cnm inss bugun embiriyolarin gelismistir ve transferin olmuştur

mrb arkadslar hepinize gunaydinlar iyi hafta sonlari rimambo nasil gidiyor hamişlik cnm

Aaaa. Nerelerdesin sen. En son bir bende test yapacagım dedin kayboldun. Nedir sonuc cnm. Yaptinmi. Benim belirtilerim yok artık. Ondan korkuyorum. 19 U test gunüm merakla o gunü bekliyorum. :KK43:(((

Aaaa. Nerelerdesin sen. En son bir bende test yapacagım dedin kayboldun. Nedir sonuc cnm. Yaptinmi. Benim belirtilerim yok artık. Ondan korkuyorum. 19 U test gunüm merakla o gunü bekliyorum. :KK43:(((

canım senın ıdrar kan hangısı pozitifti
herşey guzel olucak korkma

:KK8:

gunaydın canım
sanada ıyı hafta sonları
bende haber almak ıcın baktım
test yapıcaklar varmı ne oldu acaba
sen ne aşamadasın canım
cnm mrb iyi aksamlar pazartesi inss guzel haber verecem cnm

ya cnm esimden ambargo yedim o yuzden giremedim inss pazartesiye guzel haberle donerim cnm benim icin bol dua et cnm sen hamissin inss belirtilere takilma cnm ins degerin kat ve kat artacak cnm senin 5. gun embiriyosumuydu dondurulmusun

cnm mrb iyi aksamlar pazartesi inss guzel haber verecem cnm

ya cnm esimden ambargo yedim o yuzden giremedim inss pazartesiye guzel haberle donerim cnm benim icin bol dua et cnm sen hamissin inss belirtilere takilma cnm ins degerin kat ve kat artacak cnm senin 5. gun embiriyosumuydu dondurulmusun

Evet tatlım. 5. Gündü. Her dua edisimde ediyorum. Senden cok umutluyum. His tabi. Umarım yanılmam. Müjdeli haberlerini verirsin. Sende bana dua et. Pzt test tekrarım benimde. :KK66:)

arkadaşlar bugün donduruşmuş yavrucaklarım için tedaviye başladımm size gelişmelerimi yazarım benim gibi başlayan varsa bilgilerimizi paylaşalım canlar :KK1:

arkadaşlar bugün donduruşmuş yavrucaklarım için tedaviye başladımm size gelişmelerimi yazarım benim gibi başlayan varsa bilgilerimizi paylaşalım canlar :KK1:

hayirli olsun cnm benimde pazartesi sonucum belli olacak inss hepimiz icin basladigimiz gibi guzel bitsin

hayirli olsun cnm benimde pazartesi sonucum belli olacak inss hepimiz icin basladigimiz gibi guzel bitsin

saol canım inş. pozitif olur seninde sonucun Allah inş. hepimize annelik duygusunu tattırsın. benim ilk denemem malesef olumsuzdu 2 tane embriyom var inş. onlar tutunur bu ayın sonunda transferim olacak

saol canım inş. pozitif olur seninde sonucun Allah inş. hepimize annelik duygusunu tattırsın. benim ilk denemem malesef olumsuzdu 2 tane embriyom var inş. onlar tutunur bu ayın sonunda transferim olacak

merhaba canım ne aşamadasın bende şuanda senın aşamadayım sanırım :)
ılaçlara başladım carsamba kontrol
aysonu gıbı ballı dondurmalar transfer olcak
sen hangı merkezdesın

X