kızlar moralim bozuldu merkezden aradılar dün çözüldügünde bi gelişim olmamış bugün transver kaldı artık yarında bi gelişme olmazsa transver gerçekleşmicak çok üzüldüm
Bence biraz daha fazla evet. Çünkü birincisi vücut dinleniyor ikincisi dondurulup çözdürulen ve hala yaşayan embriyolar güçlü embriyolar. Ve tutunma gücü haliyle daha yüksek oluyor. İnsallah seninkide tutunur ve bırakmaz annesini.
kızlar moralim bozuldu merkezden aradılar dün çözüldügünde bi gelişim olmamış bugün transver kaldı artık yarında bi gelişme olmazsa transver gerçekleşmicak çok üzüldüm
histeroskobi sonrası hamile kalan çokmuş yaa inşşş vesilen olur cnm
mrb arkadslar hepinize gunaydinlar iyi hafta sonlari rimambo nasil gidiyor hamişlik cnm
mrb arkadslar hepinize gunaydinlar iyi hafta sonlari rimambo nasil gidiyor hamişlik cnm
Aaaa. Nerelerdesin sen. En son bir bende test yapacagım dedin kayboldun. Nedir sonuc cnm. Yaptinmi. Benim belirtilerim yok artık. Ondan korkuyorum. 19 U test gunüm merakla o gunü bekliyorum.(((
canım senın ıdrar kan hangısı pozitifti
herşey guzel olucak korkma
Kan tatlım. İnsan o ağrı ve batmalar olsada korkuyor olmasada.(
cnm mrb iyi aksamlar pazartesi inss guzel haber verecem cnm
gunaydın canım
sanada ıyı hafta sonları
bende haber almak ıcın baktım
test yapıcaklar varmı ne oldu acaba
sen ne aşamadasın canım
Aaaa. Nerelerdesin sen. En son bir bende test yapacagım dedin kayboldun. Nedir sonuc cnm. Yaptinmi. Benim belirtilerim yok artık. Ondan korkuyorum. 19 U test gunüm merakla o gunü bekliyorum.(((
cnm mrb iyi aksamlar pazartesi inss guzel haber verecem cnm
ya cnm esimden ambargo yedim o yuzden giremedim inss pazartesiye guzel haberle donerim cnm benim icin bol dua et cnm sen hamissin inss belirtilere takilma cnm ins degerin kat ve kat artacak cnm senin 5. gun embiriyosumuydu dondurulmusun
Evet tatlım. 5. Gündü. Her dua edisimde ediyorum. Senden cok umutluyum. His tabi. Umarım yanılmam. Müjdeli haberlerini verirsin. Sende bana dua et. Pzt test tekrarım benimde.)
arkadaşlar bugün donduruşmuş yavrucaklarım için tedaviye başladımm size gelişmelerimi yazarım benim gibi başlayan varsa bilgilerimizi paylaşalım canlar
hayirli olsun cnm benimde pazartesi sonucum belli olacak inss hepimiz icin basladigimiz gibi guzel bitsin
etmem mi cnm inss pazartesi guzel haberlerle dönelim
saol canım inş. pozitif olur seninde sonucun Allah inş. hepimize annelik duygusunu tattırsın. benim ilk denemem malesef olumsuzdu 2 tane embriyom var inş. onlar tutunur bu ayın sonunda transferim olacak