Ribambo ve elsinore hayırlı olsun rabbim yavrularınıza kavuştursun sbl2332 seninde bebişlerin inşallah sıkı sıkı tutunuyordur sana dualarımız seninle canımm
haklısın arkadaşım bazen dua edince hemen kabul olacak yada kabul olmalı diye düşünüyoruz.olmayıncada üzülüyoruz ama biliyoruz ki bizi yaradan yüce Rabbimiz bizin için en iyisini verecek.ALLAH C.C hepimize gönlümüzdekini versin inşaALLAH...
hadi gözünüz aydın.ALLAH C.C tamamına erdirsin
ooooolllleeeeyyyyygözün aydın.... hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla doğsunlar, analı babalı büyüsünler inşaALLAHHH
Canım ALLAH yardımcın olsun.bebeğin sımsıkı sarılsın inşaALLAH.Muharrem ayının bu güzel gününde ALLAH sana mucizeni versinhepimizin sonu böyle olsun inşaALLAHHH
Kizlar bugun doktora gittim ikizmis kendime gelemedim hala..kizima bir kardes isterken iki tane geliyor..
Senin kaçıncı gun embriyorsuydu canım yaaaa.
cnm sırasıyla degerlerin 2 günde bir kaç arttı bilgi verebilir misin?
Cnm ben transferden 9 gun sonra yaptırdım 270 cıktı 2 gun sonra pazar olduğu için 3 gun sonra tekrar yaptırdım yani 12 gun sonra 1438,89 çıktı ben 800 kusur falan beklerken birden artmıştı ikiz oldugunu tahmin etmiştim ama bir umut tektir dedik ama tahmin ettiğim çıktı ne yapalım hayırlısı boyleymiş allah isteyen herkese nasip etsin...
Canım 5.gün embriyosuydu benim 7.gün ilk betahcg 9.36 çıktı yazmayı unuttum biraz önce...
kızlar günaydın geçmiş olsun sibelcim.allah sabır versin negatif sonucu almak cok zor biliyorum.aşılamalarla beraber beş kere yaşadım ben bunu.bizler seni nekadar teselli etmeye çalışsakta çok zor. çük üzüldüm cnm. offffffffffffffffff yaaaaaaaa(((((( AMA AAAA hiçbir şekilde pes etmek yok güçlü olacağız bebeğimizi kucağımıza alacağımız zaman da gelecek inşallah.
arkadaşlar hepinize merhabalar
hamile arkadaşlar : rabbım sorunsuz problemsiz meleklerınızı kucaklarınıza almayı nasip etsin
sonuç bekleyenler : rabbım pozitif sonuç gormeyı nasıp etsın
benım gıbı kaymaklı dondurmalardan transfer bekleyenler:) : rabbım sorunsuz transfer geçirip meleklerımızle doğuma kadar beraber olmayı nasip eder
AMİNNNN
bende buralarda eskıyım 7 yıldır mutlu haberler beklıyoruz.hıkayem cok uzun.
kurban bayramında başladığımız tüpbebek tedavısınden 2 tane dondurulmuş embiryomuz var cok ıyı kalıtedede dedı doktor.
transfer ıcın on hazırlıklardayız bakalım kasımın son haftası gıbı sanıyoruz transfer olur.adetın 6.gunu bugun .hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahhhh
sevgili kaderdaşlarım dün gece hatırlayabildiklerime ismiyle,hatırlayamadıklarıma benim gibi evlat isteyen bütün anne adaylarına itafen bol bol dua ettim inşaALLAH kabul olmuştur.Hepimizin sonuböyle olsun...
arkadaşlar hepinize merhabalar
hamile arkadaşlar : rabbım sorunsuz problemsiz meleklerınızı kucaklarınıza almayı nasip etsin
sonuç bekleyenler : rabbım pozitif sonuç gormeyı nasıp etsın
benım gıbı kaymaklı dondurmalardan transfer bekleyenler:) : rabbım sorunsuz transfer geçirip meleklerımızle doğuma kadar beraber olmayı nasip eder
AMİNNNN
bende buralarda eskıyım 7 yıldır mutlu haberler beklıyoruz.hıkayem cok uzun.
kurban bayramında başladığımız tüpbebek tedavısınden 2 tane dondurulmuş embiryomuz var cok ıyı kalıtedede dedı doktor.
transfer ıcın on hazırlıklardayız bakalım kasımın son haftası gıbı sanıyoruz transfer olur.adetın 6.gunu bugun .hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahhhh
Kızlar olmadı ya yine olmadı 😭😭düşmüş değerim 6.42 çıktı
erken yapmayi duşunmuyordum ama bende heveslendim simdi inn bende guzel haberler veririm inss sizlere
sevgili kaderdaşlarım dün gece hatırlayabildiklerime ismiyle,hatırlayamadıklarıma benim gibi evlat isteyen bütün anne adaylarına itafen bol bol dua ettim inşaALLAH kabul olmuştur.Hepimizin sonuböyle olsun...
ayyyy çok sevindimm yaaa çokkkk Allahım tamamına erdirir inşallahhh çok şükür rabbimeee