Dondurulmus embriyo.

Merhaba benimde iki tane dondurulmuşum var ilk denemeden sonra birkaç ay ara verdim bir daha ki ay transfer olacak sanırım regl oldum bugün kontrole gidicem haftaya histereskopim olacak rahime bakılacak doktor çizikte atıcam rahime demişti tutunma kolaylaşıyormuş ama bilmiyorum sorucam bugün. Sonra yumurta baskılayacı ilaçlar olacak 21. günü. Regl olunca da tedavi başlayacak yeniden. Ben bir şey sormak istiyorum benim reglim çok gecikiyor pco var yumurta büyüyor çatlamıyor kist oluyor mesela 38. gün progestan verdi dr kutu bitti 10 günde ancak relg oldum 50 günü buldu yani. Şimdi 21. günü yumurta baskılayıcı ilaç verecek yani yumurta gelişmeyecek öbür adetimle beraber ancak bu reglimde artık yumurtam oluşacak onu daha atmamış olucam reglimle. Yine gecikir mi yoksa o ilaçta dolayı erken olabilir miyim.

tünaydın kızlarrr.nasılsınız bugün sekizinci günüm.günler geçmiyor zaman yaklaştıkça daha çok stres olmaya başladım.pazartesi test yaptırıcam.aslında test günüm onsekizi ama pazara geldiği için pazartesi gel dediler. ama zaman geçmiyor.geçen sefer tüp bebekte iki üç gün önceden kahverengi lekelenmelerim olmuştu aynı olacak diye onunda sıkıntısını yaşıyorum adet olacakmışım gibi arada ağrılarım olıyor. göğüslerim şişti offff bilmiyorum işte kızlar çok stresteyimmmmm
nese77 sen ne durumdasın seni merak ettim diğer kızlar,ribambo sen nasılsınn

Ben iyiyim şükür canım. Ama ayakta uzun süre kalamıyorum. Belim cok ağrıyor. Kasıklarım ağrıyor. Korkuyorum bende. Göğüslerim benim ümit sebebimdi. Çünkü dondurulmus olduğu icin basta ağrımazken sonradan ağrımaya başladı. O yüzden ilaçlara baglamamistim. Ve kasık ağrıları. Umarım senin ağrılarda bebeklerinin tutunma ağrılarıdir. Allah emegimizi bosa çıkarmasın. Hepimize dua ediyorum.

ozsen ve diğer sonuç bekleyenler size boll sabırlı gunler dılıyorum
inşallah iyi sonuçlar alırsınız inşallahhhh
kızlar kaymaklı dondurma anneleri :) transferden nekadar sonra işe başladınız çalıştıgım için kaç gun evde kalmam gereklı napmam gereklı bır yardımcı olursanız sevınırım

Konu hakkında bilgim yok tatlım. Hayırlı olsun tedavin. Allah tamamına erdirsin.

Doktorlar 3 gün diyor canım. Ama ben burada okuduğum icin 5. Gunün bitmesini bekledim. Ondan sonra Kapalıçarşı'ya bile gittim. Ama sen yinede dikkat et. Cok yorma kendini. Transferden sonra ben sürekli yatmadım. Evin icinde dolandım. Sürekli yatmak bence iyi degil. Yememe dikkat ettim. Protein sebze ağırlıklı beslendim. Yine aklıma birseyler gelirse yazarım. İnsallah seninde buradan mutlu haberlerini alırız.

allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallahhhh
kızlar kaç tane embıryo transfer edıldı sızlere
sorunlarınız neydı yaşınız kaç
sorularım çokmu oldu

merhaba

benimde transferim 5kasımda oldu. bir ay önce dondurulmuştu daha sonra çözdürüp 5.günde çift embriyo transferi yapıldı.crinone jel ve climara bant kullanıyorum test gününe kadarda kullanıcakmışım. bugün 9.günüm göğüslerde şişlik ve hassasiyet, kasıklarım ve belimde ağrı var dün gece çok halsizdim hareket bile edemedim. Test günüm 20 kasım ama dayanamayıp birkaç tane idrar testi yaptım sonuç negatif. birde kan testi yaptırsam mı acaba. aynı belirtileri olan ve olumlu sonuç alan var mı . bilgilendirirseniz sevinirim. herkes için rabbim hayırlısını nasip etsin.

canım bugun 10.gununmu a
ıdrarda cıkmayabılıyomuş bazen
kanda kesın sonuç alınıyor herzamn
allahım yardımcın olsun

hangı merkezdesın canım

canım bugun 10.gununmu a
ıdrarda cıkmayabılıyomuş bazen
kanda kesın sonuç alınıyor herzamn
allahım yardımcın olsun

hangı merkezdesın canım

bahçeci fulya canım. transfer günümü de sayarsak 10.gün 05 kasım 17:30 oldu transferim. ilk günlerde göğüs ağrım çoktu ama 5-6 gün normalde döndü ama şimdi yine çok sızlıyor ve kasıklarım çok ağrıyor aynı adet olcakmışım gibi. bu benim 2.denemem ilki başarısız oldu. ilkini b.düzü medicana da yaptırdım. burdaki uygulama çok farklı. clexane iğne,crinone jel bide climara bant kullanıyorum bunları test gününe kadar kullancakmışım. ama orda sadece jel kullandım.

yemeğini fılan kendınmı yaptın yoksa yanında bırımı kaldı canım

34. Sebepsiz cnm. Tabi yasa bağlı rezerv azalmam var. Yemeğimi kendim yapmadım. Annem yanımda kaldı.o yaptı. Ama sana dediğim gibi cok hareketsiz değildim. Ama hiç ev ısı yemek yapmadım.

Konu hakkında bilgim yok tatlım. Hayırlı olsun tedavin. Allah tamamına erdirsin.

Şimdi ben bugün gittim 3. günü reglimin. Haftaya salı histereskopi olucam cyclo progneva verdi düzenli regl olmam için 21 gün içip regl olucam acaba o adetimle başlatır mı yoksa dondurulmuşlarda 21. günü baskılayıcı ilaç kullanmak gerekiyor mu. Yani gelecek reglimle başlayabilir miyim ki acaba dr histereskopiden sonraki ay transferi yapmamız lazım demişti ne zaman yaptırcaksan bir ay önceden hişt. yapalım demişti demek ki regl olunca başlanacak.

Umarım guzel sonuclar alırsın. Benzer belirtileri yasadım. Yukarida okuyabilirsin.Bu arada bende bahceci fulya hastasiyim. Doktorun kimdi.Sorun neydi tatlım sende.

Umarım guzel sonuclar alırsın. Benzer belirtileri yasadım. Yukarida okuyabilirsin.Bu arada bende bahceci fulya hastasiyim. Doktorun kimdi.Sorun neydi tatlım sende.

benim doktorum Erbil bey, bende sorun yok sorun eşimde. morfoloji problemi var %3 daha önceden medicana b.düzünde denedik olmadı. Bu merkez hakkında cok sey duyduk ondan burasını seçtik. senin doktorun kim.

benim doktorum Erbil bey, bende sorun yok sorun eşimde. morfoloji problemi var %3 daha önceden medicana b.düzünde denedik olmadı. Bu merkez hakkında cok sey duyduk ondan burasını seçtik. senin doktorun kim.

Burcak Hanim tatlım. Ama kliniğin doktorlarının hepsi cok iyi. İnsallah sende hamile kalırsın. Ama insallah hepimiz asıl önemli olanı sağlıklı bebeklerle evimize doneriz. Allah herkesin gönlüne gore hayırlısını versin.

senin transferin ne zaman oldu okudum ama göremedim sonuç nedir.

canım benım en ıyı merkezde yaptırmışsın bundan sonrakı allahın takdiri rabbım yardımcın olsun

sende durum nedir canım...

bende acıklanamayan ınfertılıteyız yaş :32
ıkı tane embıryom olddu dondurulmuş
yumurta toplanırken ohss oldum bu aya ertelendı
şimdı ılaçlara başladık daha 7.gunu adetımın
muhtemelen 26-27-28 ı gıbı olur transfer dımı
beklemedıyım yanı
ama benım bır arkadaş bahçeci fulyada ıkızlere hamıle kaldı 6 aylık hamıle şuanda ordan cok memnun
o dıyokı mesela belırtı olarak ben resmen embıryoların yerleştıgını hıssetım dıyo bırı sağdan bırı soldan bıcak saplar gıbı oldu dıyo sen boyle bbır şey yaşadınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…