- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
bebisler seni biraz terletip biraz usutecek desene:) saglikli sihhatle olsunlarda anneleri katlanir onlar icin..iyiyim bende canim FB canimi sikiyor bastan asagi bebek resmi bende artik KK ci oldum ciktim burdayim hep, sevinenle seviniyorum uzulenle uzuluyorum..lupron igneme basladim iste yumurta baskilamaya caliisyoruz haftaya gidince doktorla iyice konsucam gecen seferki gibi olmasin diye..birde fazla ilac gondermisler ekstra $100 kesmisler simdide onunla ugrasiyorum geri gonderebilmek icin..Allah sonumuz hayretsin:)
İnşallah sonu hayırlı olsun canım. Bozma moralini. Ne kadarlık hamileliğin canım. Birde hesabı nasıl yapiliyo.
canım moralimi bozmayayım diyorum ama her wc ye gittiğimde görünce üzülüyorum.gerçi kan olmadığı için seviniyorum canım benimkini hiç hesaplamadım dediğim gibi kendimi şuan hamile olduğuma alıştırmıyorum yarın inşaALLAH güzel haberler alırsam o zaman belki bende hesaplamalara bakarım.son adet tarihine göre hesaplanıyor canım
amin canımsenin işin daha zor canım gurbet zor ALLAH iyi insanları karşına çıkarsın. doktorla konuştuğunda kan sulandırıcı ilaçlarıda sor zararsız derse 12 haftaya kadar kullanırsın.inşaALLAH bu tedavide yavruna kavuşursun canım
cok sagol canimcim hepimiz iyi doktorlarla merhametli hemsirelerle karsilasalim insallah:) benim bu ilk tedavim ve daha once bir bebek girirmim olmadigi icin kan pihtilasma olayi ile ilgili bi test yapilmadi ben olesine sordum doktora oda bebe aspirini kullanabilirsin dedi..onu kullanicam heralde bakalim, ben hamileligin sonuna kadar mi kullaniliyo acaba diyorudm ama demek degilmis saol guzelim..
kızlar kan sulandırıcı igneyi doğuma kadar kullanıyosun onumu merak edıyosunuz
bende pihtilasma var mi yok mu bilmiyorum canim test falan yapilmadi ama her ihtimale karsi kan sulandiri bebe aspirini kullanayim diyorumda ne kadar kullanicam acaba diye merak ediyordum canim..
canm pıhtılaşmadan kaynaklı düşükler genelde 20. haftaya kadar olan düşükler oldugna göre 20. haftaya kadar kullanacaksın ondan sonrasınıda doktorn söyler sana zaten bebe aspirini 100lk düşük dozda canm ama keske bakılsaydı doktoruna söyle bakılsın varmı yokmu dıye zaten olmayana bıle verıyolar aspirini
cok sagol canim, benimki bir on arastirma:) daha transferime bir ay var:)
hayırlısı olsun inşallah bende sana yetişirim belkii
bende pihtilasma var mi yok mu bilmiyorum canim test falan yapilmadi ama her ihtimale karsi kan sulandiri bebe aspirini kullanayim diyorumda ne kadar kullanicam acaba diye merak ediyordum canim..
Canim bu test bende de yapilmadi.ama yanlis hatirlamiyorsam yumurta toplama gunu bebe aspirini kullanmaya baslamistim.gebelik surecinde kanamam olmasina ragmen dr. kesmedi.tutunmayi kolaylastiriyor dedi.ayrica ibrahim saracoglu da gunde 2kez yarim limonu yarim bardak su ile karistirip icin diyor.kani seyreltiyormus,ama kivaminda.anladigim kadariyla olmasi gerektigi kivama getiriyor,fazla civitmiyor...
cok sagol nazancim, benim donmus transferi olacagi icin bende transferden bi kac gun once basliyim o zaman..arastirmaktan kayi yicez, halbuki olacagi varsa olacak yoksa olmicak ama icimiz rahat etmiyor iste napalim bos durmaktan iyidir..kanaman varken bile biraktirmamasi cok ilginc..1 bebe aspirini 1 kerede limon tedavisi uygulanabilir belki..sen nasilsin?
mart sonunda yaptiracaklarin sayisi git gide artiyortopluca guzel haberler alicaz insallahhhhhhh
inşalahhhh tatlımmm:44::18: nasıl amaaa
ben de mart 15 gibi adet olacağım başlayacağız :) inşallah hep beraber hamilelik haberlerimizi paylaşacağız :)
kızlar hadi inşallah sadece kendim için değil hep beraber gebe olalım ve hamilelik süreçlerimizi paylaşalım :)
Arkadaşlar ben gene bişey sorucam. Pazartesi kan verdim. Bugün ikinci kanımı vermem lazım.sağlık ocağındaki doktor geç geleceği için bugün kan almayacaklar.yarın gel dedi.sonucuda cuma alicam. Yani iki gün geç oluyo bir sıkıntı olur mu acaba[/QUOT
devlet hastanesinde versen kuzum hem öğleden sonra alırsın?????