Dondurulmus embriyo.

allah razı olsun umarım hepimizin bekleyişi son bulur.

inşallah canm inşallah bakın size desstek olmak için yazıyorum ama bu da olmazsa dıye düşünmek bile istemiyorm 5 kez yıkıldım maddi manevi acaba 6.. ne our olmaz diye düşnmek bile istemiyorm allah yardımcımız olsun inşallah

hayırlısı olsun tatlm inann olmadı diye üzülmeyın eger bişe olacaksa başta olsun sonra ilerledikçe atlatması daha zor oluyo allahm bızlerını evlatla imtahan edıyo rabbm kımsenn emeklerını boşa çıkarmasın tez vakıtte mucizelerimizi bize versin

haklisin canim..vardir bunda da bir hayir dedik bekliyoruz sabirla..

haklisin canim..vardir bunda da bir hayir dedik bekliyoruz sabirla..

inşallah canm inşallah bakın size desstek olmak için yazıyorum ama bu da olmazsa dıye düşünmek bile istemiyorm 5 kez yıkıldım maddi manevi acaba 6.. ne our olmaz diye düşnmek bile istemiyorm allah yardımcımız olsun inşallah

yapacak başka bişe yokki sabredıyoz edemıyoz ama beklıyoz allah bıran önce bitrsin bu sıkıntıları

Kizlar sag tataftaki malum agriya dayanamadim ve acile gittim 5 saatlik bir bekleyisin ardinda sonuclari aldik, ultrasyon usten ve vaginadan yaptilar, ben iki goz iki cesme dis gebelik diye derkennn ve korkan ikiz keselerimizin varligin ve kalp ritimlerini gorduk cok sukur, bebisler 6 hafta 4.gunluk. hersey cok sukur yolunda. Hepinizi opuyozz

maşaALLAH canım.gözün aydın:KK16::KK16:çok sevindim:KK16::KK16:inşaALLAH herzaman böyle güzel haberler alırsın:KK16::KK16::KK16::KK16::KK54::KK54::KK54:

arkadaşlarrr şimdi geldim hasteneden sonucumu aldım:))) 223.3 çıktı çarşamba günü tekrar kan vericem. dua edin ne olur, yükselmeye devam etsin diye.

canım gözün aydın maşaALLAH:KK16::KK16:ALLAH C.C tamamına erdirsin inşaALLAH çarşamba günüde çok güzel sonuç alacaksın:KK16::KK16::KK16:

Allah razı olsun canım. Senin hamilelik nasıl gidiyo

aaahhh canım :KK16:henüz kendimi hamile olarak göremedim.cumartesi gününden beri kahverengi kırmızı ve tekrar kahverengi lekelenmelerim var yarın 3.kan testim var inşaALLAH bete-hcg artmıştır.ben de bir ooooohhhh derim:KK16::KK16::KK16::KK16:

sabah uyandığımdan beri baş ağrısı ve burun tıkanıklığı var.gece ateşim 38.2 oldu zor düşürdük.şuan herşey yolunda gözüküyor.sen nasılsın:KK16::KK16::KK16:

bebisler seni biraz terletip biraz usutecek desene:) saglikli sihhatle olsunlarda anneleri katlanir onlar icin..iyiyim bende canim FB canimi sikiyor bastan asagi bebek resmi bende artik KK ci oldum ciktim burdayim hep, sevinenle seviniyorum uzulenle uzuluyorum..lupron igneme basladim iste yumurta baskilamaya caliisyoruz haftaya gidince doktorla iyice konsucam gecen seferki gibi olmasin diye..birde fazla ilac gondermisler ekstra $100 kesmisler simdide onunla ugrasiyorum geri gonderebilmek icin..Allah sonumuz hayretsin:)

aaahhh canım :KK16:henüz kendimi hamile olarak göremedim.cumartesi gününden beri kahverengi kırmızı ve tekrar kahverengi lekelenmelerim var yarın 3.kan testim var inşaALLAH bete-hcg artmıştır.ben de bir ooooohhhh derim:KK16::KK16::KK16::KK16:

İnşallah sonu hayırlı olsun canım. Bozma moralini. Ne kadarlık hamileliğin canım. Birde hesabı nasıl yapiliyo.

X