Dondurulmus embriyo.

rabbm ol dedıkten sonra emın ol tek de tutar hatta bmlünür ikiz olur hahha inşallah allah emeklerimizi yemesin hiç korkma kötü düşünme rabbıme guven ve dua et canm allah yardımcımız olsun tekrar

canm bnm adetm yenı bıttı bende öbür ay adetle başlıcam inş bnm 4 düşük 1 erken dogmm var malesef ikizlerimi kaybettm canmm allah kımseye göstermesin bn 1 tup 1 donmuş 1 aşılama 2 kendılınden olmştu ama elde var 0 malsef :26:rabbm bu sefer emeklerımızı yemesn

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba;
Ben de 5 aylık evliyim ve 1 tüp bebek denememiz oldu. Maalesef negatif sonuçlandı. Şimdi tekrar başlıyoruz kısmetse ama bu yeni doktorum farklı bir tedavi önerdi. Benim bildiğim, normalde fazla embriyo olduğunda dondurulup sonraki zamanda transfer yapılmak üzere saklanıyordu. Ama doktorum 1 ay doğum kontrol hapı kullandıktan sonra, iğneler ve yumurtaları toplayıp, embriyoları dondurup, sonraki ayda transfer yapacağını söyledi.. Hatta sonraki ay histereskopi yapacak ve sonra transfer olacak. Bu şekilde tedavi olan var mı arkadaşlar? Ayrıca dondurulmuşlarla başarının daha fazla olduğunu söyledi.
Şu anda doğum kontrol hapı kullanıyoruz.. Kısmet bakalım artıkk. Heyecanlıyım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

Bir de koruyucu aile olayını araştırıyorum. Hem tedavime devam edip , hem de kimsesiz bir yavruya anne baba abla olabilir miyiz acaba diyorum?

cok zor gunler gecirmisisn canim Allah mukafatini versin tez zamanda insallahhhhhhhhhh

allah yardımcın olsun tez vakıtte kucagnı doldursun canm

histeroskopi haric benim tedavvimde ayni sekilde gelisti canim..ama subat basinda transferim yapilacakti, yumurtlama gerceklestigi icin iptal edildi mart sonuna kaldi..yumi toplamadan once dogum kont hapiyla baskilama yapmisti doktor sonraki ay daha cok yumurtlama olsun diye..biraz karisik anlattim galiba sorry:)

allah gönlüne göre versn canm anladgm kadarıyla doktorun son derece kontrollü gidecek tebrik ediyorm allah emeklerini yemesin canm tabıkı yapılabılıyor böyle bencede yapılması lazm tum kontroller

sen geçen ay hangi ilaçları kullandın canm nasıl yumurtladn yaa takıbını yapamadımı doktorn off geç olsun güç olmasn

yine aynen dogum kontrol hapi ustune lupron igne 20 gun kullandim ama yumurtladim hemsire birsey gormustu aslinda ama onemli degil dedi bu ay bende daha SIKI takip edicem..biraz arttirdi dozlari bakalim nolcakkk

ewet canım fresh transfer oldu hemde ikişer tane bende donmuştan çok umutluyum olmassa zaten bidaha deneyecek gücüm kalmadı

yine aynen dogum kontrol hapi ustune lupron igne 20 gun kullandim ama yumurtladim hemsire birsey gormustu aslinda ama onemli degil dedi bu ay bende daha SIKI takip edicem..biraz arttirdi dozlari bakalim nolcakkk

hayırlısı olsun tatlm inann olmadı diye üzülmeyın eger bişe olacaksa başta olsun sonra ilerledikçe atlatması daha zor oluyo allahm bızlerını evlatla imtahan edıyo rabbm kımsenn emeklerını boşa çıkarmasın tez vakıtte mucizelerimizi bize versin

ewet canım fresh transfer oldu hemde ikişer tane bende donmuştan çok umutluyum olmassa zaten bidaha deneyecek gücüm kalmadı

öyle deme canm rabbım bıdahaya bırakmasn inşallah hepimize tüm isteyenlere versın evlerımız bızlerınde neşelensin çocuk seslerıyle

inşallah canm incir kürünü nasıl yapıyosun bende testere dişli aslan pençesi yapıyorum lh yüksek çıkdıda:18:belkı işe yarar dedm

canım ben 10 gün soğan kürü yaptım ama çok zorlanarak içtim adetimle bıraktım adetimin ikinci günü incire başladım 10-15 incir diyolar ama ben 5 incir kaynatıyorum yarım litre su ile 15 dakika yumurtaları büyütüyormuş başka bi tenceredede 2 sert havucu enine ikiye kesip bi kaç parçaya ayırıp yarım litre su ile 20 dakika kaynatıyorum havuçta yumurtayı çatlatıyormuş ılınınca süzgeçten geçirip karıştırıp akşam sabah aç karına içiyorum her akşam taze hazırlıyorum

soganı bende yaptım canm bende şimdi testere dişliyi yapıyorum işte hayırlısı olmazsa öbür ay donmus deneyecez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…