Kaçıncı denemen canım kaç donmuşun var benim tek olduğu için çok korkuyorum folbiol coraspin ekstrofem hibor kullandım ben kan sulandırıcı bide progestan iğne ama ama donmuşta sanırım jel yada fitilmi kullandırıyorlar ne genelde hep jel duyuyorum bana doktorum lucrin ile başlıycaz demişti uzun sürecek sanırım biraz
tesekkurler canim..evet lupronda baskilayici..dogum kontrol hapida baskilamak icin sanirim..3 hafta kullanmis olucam toplamda..sonrasinda benimde estrogen bantlari baskliyor ve transferden 5 gun oncede progesterone ignesi..folik asiti kac aydir aliyorum Allah sonumuzu hayretsin:) senin ne zaman tam olarak?
TEDAVİN HAYIRLI UĞURLU OLSUN
İnşallah canım ben blasttan yana şanssızım o zaman son denememde çok iyi kalitede 2 embriyo transfer edildi tutmadı bir tane çok ii kalite donmuşum kaldı dielerini dondurmadılar bile
flocke uzuldum canim blast iyidir diye dusunuyorum ama:18: Allah hicbirimizin emeklerini karsliksiz birakmasin.. sizin sorununuz neydi canim? o tutmayan blastlar fresh mi transfer edildi? belki ondan tutumamistir vucudun bi suru hormon almisti..simdi dinlendin ve inaniyorumki son blastin sana ugur getirecek:)
canm bnm adetm yenı bıttı bende öbür ay adetle başlıcam inş bnm 4 düşük 1 erken dogmm var malesef ikizlerimi kaybettm canmm allah kımseye göstermesin bn 1 tup 1 donmuş 1 aşılama 2 kendılınden olmştu ama elde var 0 malsef :26:rabbm bu sefer emeklerımızı yemesn
bende aranıza yeni katıldım hikayemi kısaca anlatayım 8 yıllık evliyim 2 yıl önce yumurtlama tedavisiyle hamile kalabildim fakat küçük meleğim fasulyem 7 haftalıkken beni terketti. tarifsiz bir acı beni ancak sizler anlarsınız.yıllarca hep hayırlısı olsun benim evladım olmayacak rabbim böyle diyorsa yapacak birşey yok diyordum ta ki hamile kalabildiğimi ve meleğimi hissedene kadar onu kaybettikten sonra bende her ay aynı beklenti oldu hadi buay hadi bu ay diye hamileliği bekler oldum. bu arada 1 kez aşılama yaptırdım kimyasal gebelik oldu. 1 kez tüp bebek denedim sonuç negatif ve şimdide umudumu tek dondurulmuş embriyoma bağladım. tek embriyo transferi olup hamile olan varmı aranızda. rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inşaallah. benide dualarınıza katın lütfen . bende sizin için dua edicem.
cok zor gunler gecirmisisn canim Allah mukafatini versin tez zamanda insallahhhhhhhhhh
Arkadaşlar merhaba;
Ben de 5 aylık evliyim ve 1 tüp bebek denememiz oldu. Maalesef negatif sonuçlandı. Şimdi tekrar başlıyoruz kısmetse ama bu yeni doktorum farklı bir tedavi önerdi. Benim bildiğim, normalde fazla embriyo olduğunda dondurulup sonraki zamanda transfer yapılmak üzere saklanıyordu. Ama doktorum 1 ay doğum kontrol hapı kullandıktan sonra, iğneler ve yumurtaları toplayıp, embriyoları dondurup, sonraki ayda transfer yapacağını söyledi.. Hatta sonraki ay histereskopi yapacak ve sonra transfer olacak. Bu şekilde tedavi olan var mı arkadaşlar? Ayrıca dondurulmuşlarla başarının daha fazla olduğunu söyledi.
Şu anda doğum kontrol hapı kullanıyoruz.. Kısmet bakalım artıkk. Heyecanlıyım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
Bir de koruyucu aile olayını araştırıyorum. Hem tedavime devam edip , hem de kimsesiz bir yavruya anne baba abla olabilir miyiz acaba diyorum?
inşallah canm allah razı olsun senden de sen ne durumdasın
Arkadaşlar merhaba;
Ben de 5 aylık evliyim ve 1 tüp bebek denememiz oldu. Maalesef negatif sonuçlandı. Şimdi tekrar başlıyoruz kısmetse ama bu yeni doktorum farklı bir tedavi önerdi. Benim bildiğim, normalde fazla embriyo olduğunda dondurulup sonraki zamanda transfer yapılmak üzere saklanıyordu. Ama doktorum 1 ay doğum kontrol hapı kullandıktan sonra, iğneler ve yumurtaları toplayıp, embriyoları dondurup, sonraki ayda transfer yapacağını söyledi.. Hatta sonraki ay histereskopi yapacak ve sonra transfer olacak. Bu şekilde tedavi olan var mı arkadaşlar? Ayrıca dondurulmuşlarla başarının daha fazla olduğunu söyledi.
Şu anda doğum kontrol hapı kullanıyoruz.. Kısmet bakalım artıkk. Heyecanlıyım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
Bir de koruyucu aile olayını araştırıyorum. Hem tedavime devam edip , hem de kimsesiz bir yavruya anne baba abla olabilir miyiz acaba diyorum?
mart 27 yi bekliyorum canim transfer icin..gecen ay transferim iptal edilmisti, yumurtladigim icin..
sen geçen ay hangi ilaçları kullandın canm nasıl yumurtladn yaa takıbını yapamadımı doktornoff geç olsun güç olmasn
flocke uzuldum canim blast iyidir diye dusunuyorum ama:18: Allah hicbirimizin emeklerini karsliksiz birakmasin.. sizin sorununuz neydi canim? o tutmayan blastlar fresh mi transfer edildi? belki ondan tutumamistir vucudun bi suru hormon almisti..simdi dinlendin ve inaniyorumki son blastin sana ugur getirecek:)
yine aynen dogum kontrol hapi ustune lupron igne 20 gun kullandim ama yumurtladimhemsire birsey gormustu aslinda ama onemli degil dedi bu ay bende daha SIKI takip edicem..biraz arttirdi dozlari bakalim nolcakkk
ewet canım fresh transfer oldu hemde ikişer tane bende donmuştan çok umutluyum olmassa zaten bidaha deneyecek gücüm kalmadı
öyle deme canm rabbım bıdahaya bırakmasn inşallah hepimize tüm isteyenlere versın evlerımız bızlerınde neşelensin çocuk seslerıyle
Amin inşallahhh :18::18::18::18:bu ay incir kürü uyguluyorum dualarınıza muhtacım belki olurrr :18::18::18::18:
inşallah canm incir kürünü nasıl yapıyosun bende testere dişli aslan pençesi yapıyorum lh yüksek çıkdıda:18:belkı işe yarar dedm
canım ben 10 gün soğan kürü yaptım ama çok zorlanarak içtim adetimle bıraktım adetimin ikinci günü incire başladım 10-15 incir diyolar ama ben 5 incir kaynatıyorum yarım litre su ile 15 dakika yumurtaları büyütüyormuş başka bi tenceredede 2 sert havucu enine ikiye kesip bi kaç parçaya ayırıp yarım litre su ile 20 dakika kaynatıyorum havuçta yumurtayı çatlatıyormuş ılınınca süzgeçten geçirip karıştırıp akşam sabah aç karına içiyorum her akşam taze hazırlıyorum
soganı bende yaptım canm bende şimdi testere dişliyi yapıyorum işte hayırlısı olmazsa öbür ay donmus deneyecez artık