sorunun ne canım
allah yardımcın olsun tez vakıtte kucagnı doldursun canm
pko yum pıhtılaşma var ve ray kan uyuşmazlıgı bu kadarallah beterınden korusun
ewet canım fresh transfer oldu hemde ikişer tane bende donmuştan çok umutluyum olmassa zaten bidaha deneyecek gücüm kalmadı
allah razı olsun umarım hepimizin bekleyişi son bulur.
hayırlısı olsun tatlm inann olmadı diye üzülmeyın eger bişe olacaksa başta olsun sonra ilerledikçe atlatması daha zor oluyo allahm bızlerını evlatla imtahan edıyo rabbm kımsenn emeklerını boşa çıkarmasın tez vakıtte mucizelerimizi bize versin
pko yum pıhtılaşma var ve ray kan uyuşmazlıgı bu kadarallah beterınden korusun
haklisin canim..vardir bunda da bir hayir dedik bekliyoruz sabirla..
inşallah canm inşallah bakın size desstek olmak için yazıyorum ama bu da olmazsa dıye düşünmek bile istemiyorm 5 kez yıkıldım maddi manevi acaba 6.. ne our olmaz diye düşnmek bile istemiyorm allah yardımcımız olsun inşallah
beterinden korusun canim, kuacgin bebisle dolsun
Cnm yaptrdim moralim çok bozuk simdide 8.1 olmuş :'(
Kizlar sag tataftaki malum agriya dayanamadim ve acile gittim 5 saatlik bir bekleyisin ardinda sonuclari aldik, ultrasyon usten ve vaginadan yaptilar, ben iki goz iki cesme dis gebelik diye derkennn ve korkan ikiz keselerimizin varligin ve kalp ritimlerini gorduk cok sukur, bebisler 6 hafta 4.gunluk. hersey cok sukur yolunda. Hepinizi opuyozz
arkadaşlarrr şimdi geldim hasteneden sonucumu aldım:))) 223.3 çıktı çarşamba günü tekrar kan vericem. dua edin ne olur, yükselmeye devam etsin diye.
canım gözün aydın maşaALLAHALLAH C.C tamamına erdirsin inşaALLAH çarşamba günüde çok güzel sonuç alacaksın
maşaALLAH canım.gözün aydınçok sevindim inşaALLAH herzaman böyle güzel haberler alırsın
bugun nasiilsin canim? Gectimi usumen ttiitremen?
Allah razı olsun canım. Senin hamilelik nasıl gidiyo
sabah uyandığımdan beri baş ağrısı ve burun tıkanıklığı var.gece ateşim 38.2 oldu zor düşürdük.şuan herşey yolunda gözüküyor.sen nasılsın
aaahhh canımhenüz kendimi hamile olarak göremedim.cumartesi gününden beri kahverengi kırmızı ve tekrar kahverengi lekelenmelerim var yarın 3.kan testim var inşaALLAH bete-hcg artmıştır.ben de bir ooooohhhh derim