Dondurulmus embriyo.

sağol canım.10 gün sonra kese ve kalp atışı için kontrolüm var inşaALLAH o günkü sonuca göre hamile olduğuma inanacağım.Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin

insallah gorursun duyarsın canım insallah bır gun bende o bthc degerını yukseldıgı gorebılırım...

18. gun muu kan yapici seyler ye arkadasim buna can mi dayanir gecer biter insallah biran once..martta birlikte yapariz..senin donmusun var miydi hatirlayamadim?? ben 3 haftadir dogum kont hapi kullaniyorum, 4 gundur de lupron yumurta baskilayici igneye basladik, yumurtlamam insallah diye dua edip duruyorum:) mart sonunda insallah tarnsferim..bu bahar hepimize ugur getirecek insallahh hepimiz ayni anda hamile kalicaz

MAŞALLAH CANIM RABBİM KUCAĞINA DA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH DAHA DA GÜZEL HABERLER ALIRSIN.BAŞIMI ASLA AĞRITMAZSIN BUGÜN RAHİM 12MM OLUNCA 7 GÜN SONRA DA TRANSFER DİYİNCE PANİĞE KAPILDIM BİR AN ÇOK KALIN OLACAK

YA TUTUNMAZSA DİYE O YÜZDEN BU STRESİM OYSA Kİ HERŞEY ALLAHTAN RABBİM HEPİMİZE BU YOLDA BOL BOL SABIR VERSİN

inşaALLAH canımne güzel hepimiz karnı burnunda

haklısın Mervecim herşey olacağına varıyor.ümit edip Yüce Yaradanın geniş hazinesinden bizede hayırlı evlatlar vermesi için yalvaracağıztrasfer için arayacaklardı ne oldu rahim kalınlığını sordun mu:44:

6 mart saat 2 de olacak canım sormadım doktorum bakarken 12 mm çok iyi dedi.bende çıktığımda jeton düştü paniğe

kapıldım çok kalın olur transfere kadar felan diye hemşireye sordum tekrar kaç mm diye o da 12 çok iyi dedi.bende bir daha sormadım o güne verdiğine göre bi bildiği vardır dedim biraz salaklık Edip kendimi sabah sabah

yıprattım.rabbim nasip edecekse eder birşeyleri sorgulamamak lazım sanırım. Sende 14 mm diyince rahatladı içim

biraz.ctesi de progestana başlayacağım.internette bikaç doktor sitesinde yazıyordu 14mm fazla olması iyi

değil felan diye ona takıldım işte

belki hastanın rahim yapısına göre kalınlık değişiyordur.aaaahhhh ömrümüz bitti bu soru işaretlerinden.Rabbim sabır versinbu tedavinde inşaALLAH yavrunu kucağına alırsın

izlemedim canim bir bakayim bulurum heralde netten.. zira B,C,D,E planlarina ihtiyacim olabilir Allah korusunn:18::18: tup bebek planlarimiz tikit tikir islesin insallahhh:13:

belki hastanın rahim yapısına göre kalınlık değişiyordur.aaaahhhh ömrümüz bitti bu soru işaretlerinden.Rabbim sabır versinbu tedavinde inşaALLAH yavrunu kucağına alırsın

AYNEN CANIM AYNEN :44:

BİDE MALİYETLİ ŞEYLER OLDUĞU İÇİN İNSAN BAZEN ŞÜPHE İÇİNDE KALIYOR TAM ANLAMIYLA GÜVENEMİYOR ASIL SORUN BURDA

SANIRIM.AMİN CANIM RABBİM BANA VE TÜM İSTEYENLERE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLAT NASİP ETSİN

izlemedim canim bir bakayim bulurum heralde netten.. zira B,C,D,E planlarina ihtiyacim olabilir Allah korusunn:18::18: tup bebek planlarimiz tikit tikir islesin insallahhh:13:

inşaALLAH canım.bizim yavrular plansız gelecekler.ne zaman isterlerse filmde aşılama yapılınca muayene masasından kalkmıyor doktor kalk diyor kız kalkmıyor hele bir de bacaklarını birleştirip yürümesi var sanki bennnn

simdiden hayirli ugurlu olsun canim insallah guzel haberi alirsin bu defa saglikli bi bebecigi kucagina almak nasip olur..doktor da hemsirede cok iyi demis fazla takma kafana biraz guvenip inanmamamiz lazim onalaraki kafamizda rahat etsin vucudumuzda bebiste guzelce tutunsun,,vardir bir bildikleri..hic tecrubem yok o yuzden benimki soyleydi boyleydi diyemiyorum ama 10 nun ustu iyi diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…