Dondurulmus embriyo.

Günaydın güzel anne adayları ve aday adayları

Bugün adetimin 11.günü rahim kalınlığı 12mm

Estrofem adetin 2.günü başladım 5 gün günde 1

diğer 4 günde günde 2 kullandım

şimdi günde 3 e çıkardı doktor.

Transfer 6 Mart sizce rahim kalınlığı nasıl? Transfere kadar daha çok kalınlaşmaz mı?

şu anda ideal boyutta canım ne zaman trasferin??

devlet hastanesinde versen kuzum hem öğleden sonra alırsın?????

hımmm evet geç gibi ama şimdi yerinde olsam hemen doktorumu ararım ve kafama takıldı diye sorarım mutlaka vardır bir bildikleri canım benim

off ne bilim canım ya ilki tutmadı öyle olumsuzluk üzerimde gidiyor valla öğleden sonra arayıp transfer saatini söyleyecekler sorarım o zaman olmadı

evet canım dondurulmuş olacak Allah nasip ederse :18: 1.deneme taze 5.gün embriyo negatif oldu.Nasip kısmet bakalım bu sefer

olacak mı?

Hiç karamsarlığa kapılma canım. Benim de ikinci denemem ve ikincisi dondurulmuşla oldu. Çok şükür korktuğum gibi olmadi. Ilk denemem de çook kötü olmuştum. Bu arada pco lu olduğum için ohss oluyorum iki tedavimde de oldum. Doktor iptal etti ikinciyi. Kasımda olacakti bu ay oldu ve vücudum dinlendi. Pazartesi kan verdim sonucum 223.3 çıktı. Bugün de ikinciyi verdim ınşallah yükselecek. Biraz başını agrittim ama rahat ol.

benim maalesef olmadı. 10. gün değerim 35 çıkmıştı bugün test yaptırdım değer 23 e düşmüş. İlk denememdi olmadııı

benim maalesef olmadı. 10. gün değerim 35 çıkmıştı bugün test yaptırdım değer 23 e düşmüş. İlk denememdi olmadııı

canım çok geçmiş olsun Ocak ayında da ben negatifi görmüştüm.çok zor ALLAH C.C sabır sağlık versin canıminşaALLAH toprlanıp çocuğunu kucağına alacağın tedavine başlarsın

kalbimdesin hamilesin sanırım tebrık ederım umarım 9 ay hıc bırakmaz seni

sağol canım.10 gün sonra kese ve kalp atışı için kontrolüm var inşaALLAH o günkü sonuca göre hamile olduğuma inanacağım.Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…