Aralık 2024 Transfer Olacaklar

Ben tutacağı bulmak için değil de tutmayacakları veya tutarsa sonlandırmak zorunda kalabileceklerimizi elemek için genetik test yaptırdım. Düşük veya kürtaj çok büyük kalp ağrısı çünkü. Yüzde 50'si çok ciddi sağlıksız çıktı.

Doktora gidebildin mi bu arada?
Bugün 2 de randevum.
Gecikmenin 8. Gunundeyim.
4 gündür az pembelik geldi, dün biraz damarlı siyah leke ama çok az.
Doktor ne diyecek çok merak ediyorum. Adet sökücü verir herhalde

Merhabalar, ben 30 Ekimde tedaviye başladım. Cumartesi yumurta toplama işlemi yapılacak. Aralıkta transfer yaparız dedi doktorum. Benim de ilk tüp bebek deneyimim olacak. Daha öncesinde iki kayıp yaşadım, bu sebeple genetikli yaptırmak istedik. Umarım hepimiz için en hayırlısı olur
süreciniz hayırlı olsun. benimde 31 ekimde OPU oldu.transferimi bekliyorum.
kaç yumurta toplandı ?

28 eylülde opu oldum bende 20 tane yumurtamdan sadece 4 tanesi 5.güne gelmiş ve donduruldu (2li 2li dondurduk dediler neden öyle yaptılar bilmiyorum. 2. Adette gel dediler. Opudan beş gün sonra adet oldum şimdi aralıkta adeti bekliyorum ne olacak
hayırlı olsun sürecin. benimde ikili donduruldu. yani iki olarak transfer yapacak çift embriyo :)

Bende bundan korkuyorum ☹️ bende bide rahim küçüklüğüde vardı en son opu için aldığım iğneler sayesinde istediğimiz ölçüye ulaşmış demişti inşallah bir sorun olmaz hepimizde 🤲
olmaz ya iyi düşünelim biz.
diğer konuşmada olduğu gibi stres yapmamız lazım tabi mümkün olduğunca
hayırlısı bakalım canım

Evet 4 tane donmuş var. 2-2 onları transfer ettirecegim. Ne kadar umutsuz olsam da..
Kuzum seninle ilk transferimiz marttaydı benimde ilki olumsuzdy ikinci transferim 1 Kasım da yapıldı o da olumsuz oldu elimde başka embriyom da yok sıfırdan başlayacağım zamanı geldiğinde ilk iki transfer beni maddi manevi aşırı yıprattı. Umutsuz olmanı istemem ama genetiğe göndermen sanki daha iyi olur gibi geliyor transfer ücreti vereceksin bir sürü ödeme yapacaksın eğer embriyoların kalitesizse başa dönmek zorunda kalacaksın benim gibi. Ben 3. Sürece başladığımda doktor genetiğe göndereceğiz histereskopi vs. Vs. Yapacağız dedi keşke en başında bilgim olsaydı da en başında genetiğe gönderseydim diye çok yiyorum aklımı ama olan oldu. Umarım hakkında hakkımızda hayırlısı olur. Güzel haberleri alacağın zamanlar gelir inşallah 🙏

Merhaba sureciniz hayırlı olsun ♥️ taze transfer ise yumurta toplandığı ay embriyo 3. Yada 5. Güne geldikten sonra transfer yapılıyor. Dondurulacaksa embriyo 5. Güne geldikten sonra doldurulup rahmin durumuna gore takip eden aylarda yapılıyor. Genetige giderse embriyo 5. Gune geldikten sonra dondurulup genetikten sonuç geldikten sonraki ay yapılıyor. Sizin taze transfer mi olacak ?
Hiç bilmiyorum genelde erteleme yapmayan bir doktor. Rahim hazırlığıyla ilgili gidişat iyi olursa taze yapar diye tahmin ediyorum sormadım. Yumurtayı iğneler başladıktan ne kadar süre sonra topluyor peki 🙏🏻

Sizinle günlerimiz çok yakın bende geçen cumartesi gittim ilaçlara başladık Perşembe günü kontrolüm var hayırlısıyla
Sizin de mi ilk denemeniz olacak? Yumurta toplama için tarih verdi mi? Beni de cumartesi günü kontrole çağırdı. Allahım kolaylıkla hayırlısıyla çocuk sahibi etsin amin

Sizin de mi ilk denemeniz olacak? Yumurta toplama için tarih verdi mi? Beni de cumartesi günü kontrole çağırdı. Allahım kolaylıkla hayırlısıyla çocuk sahibi etsin amin
Evet benimde ilk denemem yumurta toplama günü vermedi Perşembe günü gidicem kontrole duruma göre belli olucak

Çok şükür cumartesi günü regl oldum ve dün tekrardan transfer sürecine başladık. 2-3 ya da 4 Aralık transfer olacağım🫠 bu başlıkta liste yok mu Aralık tüplülerini ekleyelim 🥰😍😍

X