Dondurulmus embriyo.

Kızlar merhaba benim bugün test günümdü malesef negatif sonucum yapacak birşey yok daha zamanı gelmemiş yazın başka merkezde denicem.

Hiç umutsuzluğa kapılma. Yıla gayrete devam. Bu sefer olacak de. Ve başka merkez bence iyi fikir. İnşallah bir dahaki denemende müjdeli haberlerle gelirsin.

canım bugün öyle bir sulu göz oldum ki anlatamamsadece hepimize çok dua ettiğimi bilmeni isterim.sabah namazından beri dua ediyordum bana ve hepimize güzel sonuçlar almayı diledim.bana dua eden arkadaşlarımında kendileri için olan dualarının kabul olmasını nasip et ALLAH'IM

canım benimbütün iyi dileklerin ve duaların için sağoldualarının duacısıyımRabbim en kısa zamanda karşılığını verir inşaALLAH

kızlarr pazartesi transferim var içimde hiç umut yok çözülüp transferin gerçekleşceğine bile inancım yok 3. cü denemem olucak nasıl bir ruh halidir bu bilmem içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor :'(

canım neden bu kadar umutsuzsun:44:inanmak başarmanın yarısıdır.lütfen kötü düşünceleri kafandan atbenim transfer edilen embriyolarım dondurulurken orta kalitede idi.doktorum kaliteleri düşük diye 3 tane transfer ederiz dedi.transfer günü benim yavrular şaha kalkmış blast.olmuşlar 2 tane transfer edildi.ben ogün şok oldum bu duruma:44: Rabbim sana şifanı nasip edecekse eğer sebeplerini de yaratıyorbiz duamızı edelim gerisi ALLAH'a kalmış inşaALLAH transferin ve sonrası çok güzel geçecekbak benim 8 denemem 7.transferimher defasında umutsuz olsaydım bu kadar deneyemezdim Rabbim kalbine ümit versin ferahlık versin canım benim

canım benim ALLAH razı olsun ....Rabbim hepimize kolaylık versin cümlemizin hayırlı sağlıklı evlatlara vaktinde kavuşmayı nasip etsin

Canım sen tecrübelisin bişey sorcam şimdi bende dondurulmuş tedavisindeyim ilaç kullanıyorum, doktor 3 marta kontrol dedi, hesaplıyorum gittiğim gün adetimin 17. günü oluyo transferde 1 hafta olsa adetimin 22.-23. gününe denk geliyo yaa geç değil mi nerdeyse bi sonraki adetime 1 hafta hatta daha az kalmış oluyo nedersin....

sağolun arkadaşlarım test sonucun maşaALLAH 500 küsürlü çıkmış doktorum aradı heyecandan gerisini anlamadım çok mutluyum çoookkkkkk inşaALLAH bundan sonra herşey yolunda gider....

Iste bu yaa bekledigimm güzel haberrr Canimm cokkk sevindimmm cokkkk mutlu oldummm Rabbim tamamina erdirsin insallah sorunsuz bir hamilelik dönemi gecirir bebisini yada bebislerinii kucagina alirsinn Simdi bütün düsünceleri unut hamileliginin tadini cikartt insallah hersey cok güzel olacakk

sağolun arkadaşlarım test sonucun maşaALLAH 500 küsürlü çıkmış doktorum aradı heyecandan gerisini anlamadım çok mutluyum çoookkkkkk inşaALLAH bundan sonra herşey yolunda gider....

Kalbimdesin coooook sevindim canim benim. Sanirim ikiz :) Rabbim saglikla tamamina erdirsin.

Canim insallah bu son olur bir dahaki denemende yavrularina kavusursun.. Arastir tabi genetik testlerinizi yaptirdiniz mi? Aklinda hic bir soru isareti kalmadan basla yeni tedavine.. Rabbim yar ve yardimcin olsun..

inşallah canım benim duadan başka silahım yok elimde yer gök duayla ama içim bi tuaf geçer umarım bu durum da iyi dileklerin için sağol canım benim hem boşver şimdi sen hamileliğinin keyfini sür Rabbim hep yanında olsun bebişkolarınla bize bol bol dua et emiii :)

canım benim 21. gün transfer oldu stres yapma adetini ileri atıyor bu tedavi zaten inşallah güzel sonuçlar alırsın :)

kızlarr pazartesi transferim var içimde hiç umut yok çözülüp transferin gerçekleşceğine bile inancım yok 3. cü denemem olucak nasıl bir ruh halidir bu bilmem içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor :'(

canım ben gelecek ay 4. denemeyi yapacağım umutsuz olma buradaki herkesin başından öyle şayler geçtiki mesela benim bir dış gebelik oldu birini 31 haftalık doğurdum 10 gün sonra öldü 6 ay oldu öleli gaçen ay donmuşlarla denedim hersey iyiydi ama tutmadı bana da bazen hersey negatif geliyor ağlıyorum ara ara ondan da yoruldum ama hala ümit ediyorum rabbim inşallah gene ol diyecek ve bu sefer yavrumu kucağıma doya doya alacağım sen de ne olur umutsuz olma ümit et iste allahım inşallah çabalarımızı boşa çıkarmayacak :)

canımmmmmmmmmmmmmmm harika inşallah rabbim kucağında sevdirsinnnnnnn :)

sağol nannacım inşaALLAH İYİ OLACAK

canım geçecek inşaALLAH güzel günler yakın hepimiz içinestrofemin yan etkilerinden biri de ruh karartması depresyon yapıyormuş.ilacın kulağını çek de kendine gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…