Kızlar merhaba benim bugün test günümdü malesef negatif sonucum yapacak birşey yok daha zamanı gelmemiş yazın başka merkezde denicem.
gözün aydın olsun canım Rabbim kucağında pış pışlamayı nasip etsin inşallah
Biliyodum çok inanmıştım senin gebe olacağına Hep böyle güzel haberlerle gel keselerin kalp atımları bulantıların cinsiyetleri çok sewindim çokkkkkkk Hayırlı uğurlu olsun tez zamanda kucağına al HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK RABBİMİN İZNİYLE
kalbimdesin canimm tebrik ederim sukurler olsun binlerce
ALLAH saglikla tamamina erdirsin
9 ay sorunsuz agrisiz sancisiz gecsin insALLAH
kan sonucuda cok iyi masALLAH
sessiz sedasiz okuyordum topigi
boyle guzel haberler vermeyi hepimize nasib etsin ALLAH
kızlarr pazartesi transferim var içimde hiç umut yok çözülüp transferin gerçekleşceğine bile inancım yok 3. cü denemem olucak nasıl bir ruh halidir bu bilmem içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor :'(
Canim hayirli olsun ikizlerim rabbim 9 ay seninle olmasini nasip eder cok sevindim
İşte güzel rakamlar. Allah'ın izniyle inşallaaahhhh. Bu sefer sımsıkı tutundular. Ama biliyorum ki hep korkuların olacak. 4 ay bitti ve ben hala korkuyorum. Çok normal. Allahım darısı tüm topiğin dahası tüm anne olmak isteyenlerin başına.
sağolun arkadaşlarım test sonucun maşaALLAH 500 küsürlü çıkmış doktorum aradı heyecandan gerisini anlamadım çok mutluyum çoookkkkkk inşaALLAH bundan sonra herşey yolunda gider....
Kızlar merhaba benim bugün test günümdü malesef negatif sonucum yapacak birşey yok daha zamanı gelmemiş yazın başka merkezde denicem.
sağolun arkadaşlarım test sonucun maşaALLAH 500 küsürlü çıkmış doktorum aradı heyecandan gerisini anlamadım çok mutluyum çoookkkkkk inşaALLAH bundan sonra herşey yolunda gider....
Tedavi için gün sayanlar, test sonucu bekleyenler ve buz bebekleri tutanlar Rabbim gönlünüzün muradı olan evlâtlarımızı sağlık ve hayırlarla kucağımızda göstersin inşaallah.... Ben 4. Denememsende negatifi aldım şu an çok üzgünüm ama baharaneden tutmadıağını araştıracam(
canım neden bu kadar umutsuzsun:44:inanmak başarmanın yarısıdır.lütfen kötü düşünceleri kafandan atbenim transfer edilen embriyolarım dondurulurken orta kalitede idi.doktorum kaliteleri düşük diye 3 tane transfer ederiz dedi.transfer günü benim yavrular şaha kalkmış blast.olmuşlar 2 tane transfer edildi.ben ogün şok oldum bu duruma:44: Rabbim sana şifanı nasip edecekse eğer sebeplerini de yaratıyor biz duamızı edelim gerisi ALLAH'a kalmış inşaALLAH transferin ve sonrası çok güzel geçecek bak benim 8 denemem 7.transferim her defasında umutsuz olsaydım bu kadar deneyemezdim Rabbim kalbine ümit versin ferahlık versin canım benim
Canım sen tecrübelisin bişey sorcam şimdi bende dondurulmuş tedavisindeyim ilaç kullanıyorum, doktor 3 marta kontrol dedi, hesaplıyorum gittiğim gün adetimin 17. günü oluyo transferde 1 hafta olsa adetimin 22.-23. gününe denk geliyo yaa geç değil mi nerdeyse bi sonraki adetime 1 hafta hatta daha az kalmış oluyo nedersin....
kızlarr pazartesi transferim var içimde hiç umut yok çözülüp transferin gerçekleşceğine bile inancım yok 3. cü denemem olucak nasıl bir ruh halidir bu bilmem içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor :'(
Iste bu yaa bekledigimm güzel haberrrCanimm cokkk sevindimmm cokkkk mutlu oldummm Rabbim tamamina erdirsin insallah sorunsuz bir hamilelik dönemi gecirir bebisini yada bebislerinii kucagina alirsinn Simdi bütün düsünceleri unut hamileliginin tadini cikartt insallah hersey cok güzel olacakk
Kalbimdesin coooook sevindim canim benim. Sanirim ikiz :) Rabbim saglikla tamamina erdirsin.
inşallah canım benim duadan başka silahım yok elimde yer gök duayla ama içim bi tuaf geçer umarım bu durum da iyi dileklerin için sağol canım benim hem boşver şimdi sen hamileliğinin keyfini sür Rabbim hep yanında olsun bebişkolarınla bize bol bol dua et emiii :)
canımmmmmmmmmmmmmmm harikainşallah rabbim kucağında sevdirsinnnnnnn :)