Allah razi olsun canim darisi tez zamanda basina ins. Dilerim bundan sonra dogal tedavi bir sekilde sende bebisine kavusursun, bende 4. Denemede ogluma kavusmustum hayal kirikliklarini bende cok yasadim ama rabbim inanki tam pes ettin anda oyle bir muciz3 getiroyorki sana, hele bu sefer doktor bile dedi inanmiyodun dimi hamile kalcana diye, rabbim ol diyince, gerisi tefarut ben daha oncede yazdim onceki 3 tedavimde uygulanmayan bir test uygulandi bana ve ben bu iki hamilelogimde de etkisi oldunu kesinlikle inaniyorum, ERA testi diyr bisey var turkiyede ayni o sistem gibi rahimden transferden belirli bir surece once parca aliyolar, gebelik sansini yukseltmek icin lutfen arastirin, doktorlariniza danisin boyle bir seyin uygulanmasi konusunda ,
Ben hep dua ederken hayirlisini istedim, ne kadar ogluma bir kardes olsun istesemde rabbim hic olamayanlara benden once nasip etsin dedim cunku o kadar cok iyi biliyorumki evlat hasretini ve rabbime hamd olsunki bana oglumla yasatti bu yuce duyguyu darisi tum arkadaslarin basina ins..BIBUKLe,Kalbimdesin , UNBELIeaveble