Dondurulmus embriyo.

CANM BENCE VARDIR IKINCI CIZGIYI GORDUYSEN BENDE HAMILE LIKTE ADET GECIKMESINDEN IKI GUN SONRA TEST YAPTIM IKINCI CIZGI SILIK CIKMMISTI 2 SENE OLDU DOGUM YAPALI TEBRIK EDERIM SENI allah kucagına almayı nasıp etsın

Canim insallah bu son olur bir dahaki denemende yavrularina kavusursun.. Arastir tabi genetik testlerinizi yaptirdiniz mi? Aklinda hic bir soru isareti kalmadan basla yeni tedavine.. Rabbim yar ve yardimcin olsun..

Çok sağol canım, âmin inşaallah cümlesi ile beraber...yaptırmadım henüz pahalı tahliller araştırma hastahaneleri yapıyormuş istanbulda yaşıyorum anadolu yakasında Zeynep_Kamil hast. Yapılıyormuş bu adet dönemimde gideceğim inşaallah hayırlısı olur...

Hayirli olsun canim bebisler stres yok artik yasak sana ins persembe guzel haberini aliriz keseside saglikli gorunur

sağolun arkadaşlarım test sonucun maşaALLAH 500 küsürlü çıkmış doktorum aradı heyecandan gerisini anlamadım çok mutluyum çoookkkkkk inşaALLAH bundan sonra herşey yolunda gider....

canımm gözünaydın Allahım inşallah sağlıkla huzurla kucağına almanı nasip eder. Bizim içinde dua et çok sevindim :)

Evet canim cok pahali özellerde, bende duymustum zeynep kamil de yapildigini bir de üniversite hastaneleride yapiyomus. Hakkinda hayirlisi olsun insallah hersey tertemiz cikar Rabbim tez vakitte yavrularina kavusturur..

gozun aydin canim, saglicakla keseyide gorurusun insallah...Nanna sen nasilsin tatlim fasulyelerle araniz nasil? :)

gozun aydin canim, saglicakla keseyide gorurusun insallah...Nanna sen nasilsin tatlim fasulyelerle araniz nasil? :)

Allah rwzi olsun arkadasim ins. Sen dusunuyonmu yakin zamanda yeni bir tedav? Sizde yine iyi cesaret var vallahi ben ilk denemeden 6 ay sonra donmus. 3 deneme icin 2 yil, ve 4. Deneme icin 9 ay beklemistim.

Kızlar merhaba benim bugün test günümdü malesef negatif sonucum yapacak birşey yok daha zamanı gelmemiş yazın başka merkezde denicem.

Canim sanada cok gecmis olsun, cok uzulmustum inanki boyle oldumu bazen insan susup birsey yazmak bile istemiyor ama ins. Sende en kisaa zamanda bebisini kucagina allirsin bundan sonrais icin rabbim hep kolaylastirsin islerini ins.

Evet canim cok pahali özellerde, bende duymustum zeynep kamil de yapildigini bir de üniversite hastaneleride yapiyomus. Hakkinda hayirlisi olsun insallah hersey tertemiz cikar Rabbim tez vakitte yavrularina kavusturur..

genetik tahlil içinmi araştırıyorsunuz canım

Hamile olan arkadaslara tebriklerimi iletiyorum.. Allah hayirlisi île kucaklariniza almayi nasip etsin .. Yakında dondurulmuşlarımla tedavıme yola devam edeceğim ve bunları okudukça umut oluyor, gurbet diyarında.

Selam ve dua ile ..

Son düzenleme:
Kızlar merhaba😊dün transferim oldu 2adet biri 8diğeri 10 hücreli 😊6mart test tarihim inşallah bu son olur😊

sağol canım benim.inşaALLAH hepimiz için güzel günler yakındır.

gözün aydın canım inşaALLAH perşembe günü güzel haberlerini alırız.benim dün akşamdan beri kahverengi lekelenmelerim oluyor sende de buna benzer bir şeyler olmudu acaba:44:

maşaALLAH canım ALLAH C.C analı babalı büyütsün inşaALLAH

canım benim sağolinşaALLAH bu tedavinde yavrularına kavuşursun.ALLAH C.C işlerini kolaylaştırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…