Dondurulmus embriyo.

Hayırlı uğurlu olsun. Seni ve dejavuyu göreyim diye girdim. Oda bugun test yaptıracaktı sanırım. Inşallah 9 ay seninle olsunlar. O oluyor. Kanda çıktıktan sonra bile benim bazen silik 2. Çizgim çıktığı olmuştu. Sorun etme.

sağol canım ALLAH C.C razı olsun inşaALLAH Rabbim hepimize hayırlı evlatlar bağışlasın

canım sağol insan işte tam sevinemiyor kendimi rahatlamış hissedemiyorum .baakalım gelecek günlerin bana nasıl sürprizleri olacakherşey güzel ilerler inşaALLAH

maşallah canım çoooooookkk sevindimmmm ayyyyyyy inşallah bu kez Rabbim kucağına almayı nasip etsin bebişin sıkı sıkı tuunsun ve seni hiiiiiiç bırakmasın.... sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun inşaallah:13::13::13::13::13::13::13::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

canımnerelerdesin sonucun bugün çıkacaktı:44:habersiz bırakma bizi:18::18::18:

bugun iki guzel haber ne sahane olur kalbimdesin canim tadini cikar nolur hamileyim de gez dolas eglen duani et, kotu bisi getirme aklina emii, gayet normal hamile kalmisisn ve 9 ay sonunda kucagina alacagina inandir kendini..ben cok inaniyorum beynimizi olumlu sekilde yonlendirdigimizde herseyinde o sekilde gelisecegini tabikide Allah'in izniyle..

Kiz ben demedimmi test gununu bekle diye, seni sabirsizzzz

Ama tatlim bu kadar erken ikinci cizgiyi gormen demek yuksek ihtimal degerin yuksek demek, hadi gozun aydini tam yarin diycem ins. Cok sevindim daha sonra ki trste acik cikmasinin nedeni yemen icmen, daha erken saatler olmamis hepsi etken ins. Kan degerleinde guzel cikar , ya dikkat ettikde zaten herkes geneli ikiz gebelik.bu ay masallahhh, bende su keseleri gorsem rahatliycam az kaldi ins..yarinki kan testide guzel cikarda gorurum bicir yada bicirlarimi ins.

Merhaba canim bende transferden 7 gun sonra test yaptırdım 48.0 cikmisti 6166 gordum dusukle sonuclandi moralini bozma allahtan umit kesilmez ne desek bos ins yukselir degerin guzel haberini aliriz
c
kızlarrr bugün tekrar yaptırdım 5.33 e çıkmış. pazartesi tekrar yaptırcaz geç tutunma olabilir mi acaba ?

haklısın canım pozitif düşünmek gerekiyor yarın kan tahlilinin sonucununda da pozitifi hayırlısı ile alayım o zaman inşaALLAH daha sakin olurum

canım benim sağolinşaALLAH yarın kanda da pozitif çıkarsa biraz rahatlayıp yarışmanın diğer etaplarına hazırlanacağım

canım ne yapayım baktım 12.gün oldu stres diz boyu kan tahliline ön hazırlık yapayım dediminşaALLAH yarın ki testte pozitif çıkar sonra pazartesi 2.testbitmez bu çileeeeesende sağlıklı bir şekilde keseleri ve kalp atışlarını görürsün inşaALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…