- 14 Ağustos 2024
- 68
- 33
- 18
Estrofeme ücret ödemedinizmiPeki tekrar tüp bebek ücreti falan ödediniz mi yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Estrofeme ücret ödemedinizmiPeki tekrar tüp bebek ücreti falan ödediniz mi yoksa
Azalmasin herkesin hikayesi nasibi başka. Pgt yaptırıp hamile kalan çok insan varBöyle şeyler duyunca pgt ye olan güvenim azaliyor
Teşekkür ederizBirçok arkadaş katılmış aramıza, taze transferciler geliyor yavaş yavaş :) Umarım hepimiz için sağlıklı ve güzel haberlerle dolu bir süreç olur :))
@cikoton ilmekci S sabahkusuu Satestemur
O yumurtanın gelişimine bağlı. Benim ilk tup bebek denemem de 13 gün iğne kullanımından sonra toplamışlar. Yani ortalama 10 14 gün arasi diyebilirizHiç bilmiyorum genelde erteleme yapmayan bir doktor. Rahim hazırlığıyla ilgili gidişat iyi olursa taze yapar diye tahmin ediyorum sormadım. Yumurtayı iğneler başladıktan ne kadar süre sonra topluyor peki
Gittiniz mi doktora acaba. Merak ettim sizi ?Bugün 2 de randevum.
Gecikmenin 8. Gunundeyim.
4 gündür az pembelik geldi, dün biraz damarlı siyah leke ama çok az.
Doktor ne diyecek çok merak ediyorum. Adet sökücü verir herhalde
Oyyy çok uzun süre iğne kullanacakmışız yaa bu cumartesi kontrol var ben iğneler o zamana bitecek sanıyordum allahım hayırla sağlıkla kolaylıkla kavuşmayı nasip etsin aminO yumurtanın gelişimine bağlı. Benim ilk tup bebek denemem de 13 gün iğne kullanımından sonra toplamışlar. Yani ortalama 10 14 gün arasi diyebiliriz
Başlığı ben açtım ama bilmiyorum öyle şeyler, siz yapabilir misiniz?Çok şükür cumartesi günü regl oldum ve dün tekrardan transfer sürecine başladık. 2-3 ya da 4 Aralık transfer olacağım bu başlıkta liste yok mu Aralık tüplülerini ekleyelim
Ben acaba mı diyorum hala açıkçası :) haber bekliyoruz :)
Canım rabbim sabır versin.Kuzum seninle ilk transferimiz marttaydı benimde ilki olumsuzdy ikinci transferim 1 Kasım da yapıldı o da olumsuz oldu elimde başka embriyom da yok sıfırdan başlayacağım zamanı geldiğinde ilk iki transfer beni maddi manevi aşırı yıprattı. Umutsuz olmanı istemem ama genetiğe göndermen sanki daha iyi olur gibi geliyor transfer ücreti vereceksin bir sürü ödeme yapacaksın eğer embriyoların kalitesizse başa dönmek zorunda kalacaksın benim gibi. Ben 3. Sürece başladığımda doktor genetiğe göndereceğiz histereskopi vs. Vs. Yapacağız dedi keşke en başında bilgim olsaydı da en başında genetiğe gönderseydim diye çok yiyorum aklımı ama olan oldu. Umarım hakkında hakkımızda hayırlısı olur. Güzel haberleri alacağın zamanlar gelir inşallah
Gittim canım.Gittiniz mi doktora acaba. Merak ettim sizi ?
Amin canim hep birlikte güzel haberler alalım insallah. Ben de ikinci ignemi yaptim bugün daha yolum uzunOyyy çok uzun süre iğne kullanacakmışız yaa bu cumartesi kontrol var ben iğneler o zamana bitecek sanıyordum allahım hayırla sağlıkla kolaylıkla kavuşmayı nasip etsin amin
Ben de öyle dün iki iğne bu gün 3 iğne oldum cumartesiye kadar 3 iğne ile devam edicem rabbim yardımcımız olsunAmin canim hep birlikte güzel haberler alalım insallah. Ben de ikinci ignemi yaptim bugün daha yolum uzun
Yok hayır, ekstradan bir şey ödemedim. Yalnızca 9 gün estrofem içtim progesteron yüksek çıkınca bıraktım. O kadar transfer için ödeme transfer günü yapılıyor.Peki tekrar tüp bebek ücreti falan ödediniz mi yoksa
Herhalde başlığı açarken tablo eklemek gerekiyordu ben de tam bilmiyorum sağlık olsun burdan birbirimizi sıkı takip ederiz artıkBaşlığı ben açtım ama bilmiyorum öyle şeyler, siz yapabilir misiniz?
Bu sorunuzu sonradan gördüm. Hayır estrofemi reçeteli aldım ücret ödemedimEstrofeme ücret ödemedinizmi
Bir sağlık sorunu olmaması ideal olanı. Hep beraber transfer heyecanına devam o zaman :) Bu arada bence de embriyoları çözdür dondur çözdür pek mantıklı değil.Canım rabbim sabır versin.
İnşallah onumuzdeki tedaviye bile gerek kalmadan mucizen seni bulur.
2 embriyo genetik parası ile transfer parası parası aynı. Benim doktor embriyo başı 420 dolar istiyor. 10.000 de parça almak için para.
Benimkiler donmuş, cozdurup parça alınıp tekrar dondurulucakti.
Bu yüzden kalitesinin düşmesinden endişe ettim. Bir kaç Dr görüşü de aldim, ondan yaptirmama karari aldım.
Gittim canım.
Rahmin durumu temiz dedi. Ama regl gecikmesi yaşanması ve tam sokmemesi için kimyasal yada dış gebelik riskine karşı kan tahlili yapalım dedi. Kan verdim sonuç çıktı şimdi. Hamile değilim.
Bende de lekelenme artmaya başladı ve koyu renk oldu. Sanırım başladı artık.
Anladım teşekkürlerBu sorunuzu sonradan gördüm. Hayır estrofemi reçeteli aldım ücret ödemedim
İnşallah canım güzel haberler alırız.Bir sağlık sorunu olmaması ideal olanı. Hep beraber transfer heyecanına devam o zaman :) Bu arada bence de embriyoları çözdür dondur çözdür pek mantıklı değil.
Amin kuzumBen de öyle dün iki iğne bu gün 3 iğne oldum cumartesiye kadar 3 iğne ile devam edicem rabbim yardımcımız olsun
Endişelerinizi bu yoldan geçmiş herkes anlar gerçekten uzaktan kulağa kolay geliyor ama yumurta toplama ilaçlar gerçekten yorucu bir süreç ama o bir tane sizin için olumlu güzel olandır belki o bekliyordur sizi öyle düşünün. bir sürü yumurta olması evet belki ihtimali arttırıyor ama eğer nasip değilse hiç biri tutmuyor. bizler elimizden geleni yapıyoruz ama sonrası bizim de doktorlarında dışında olan şeyler ona o ruhun verilmesi kısmına geçiyor artık olay. İnşallah bekleyen herkes siz, ben hepimiz dahil en kısa zamanda daha fazla yorulmadan pozitif sonuçlar alırız.Bugün üçüncü opumun sonucu belli oldu kızlar, hiç embriyo gelişmedi. Çok üzgünüm ve anlam veremiyorum. Tamam siklusta siklusa farkeder ama bu kadar mı fark eder?
Elimde önceki opudan 1 tane iyi pgtli embriyom var, onu transfer ettirmeye de korkuyorum. Genelde ilk transfer negatif olan çok oluyor, ya o da giderse elimden diye ya giderse, kaç kere daha opu yaptırıcam ben? Hep yavaş gelişiyorlar 6.gün oluyorlar, bu sefer hiç olmamış. İçimden opu olmak da gelmiyor bu yüzden. Tedaviye başlarken bu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim, en fazla iki üç kere denerim zaten olur diyordum. Artık hiç çocuğum olmayacak galiba paniği sardı beni. Durup durup ağlama krizleri geliyor hiç iyi değil
Sizin adınıza çok üzgünüm. Belki de vücudunuzu ve zihninizi biraz dinlendirmek size iyi gelecektir. Hormonlar gerçekten çok yoruyor. Bir de onun üstüne hayal kırıklığı da eklenince...Bugün üçüncü opumun sonucu belli oldu kızlar, hiç embriyo gelişmedi. Çok üzgünüm ve anlam veremiyorum. Tamam siklusta siklusa farkeder ama bu kadar mı fark eder?
Elimde önceki opudan 1 tane iyi pgtli embriyom var, onu transfer ettirmeye de korkuyorum. Genelde ilk transfer negatif olan çok oluyor, ya o da giderse elimden diye ya giderse, kaç kere daha opu yaptırıcam ben? Hep yavaş gelişiyorlar 6.gün oluyorlar, bu sefer hiç olmamış. İçimden opu olmak da gelmiyor bu yüzden. Tedaviye başlarken bu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim, en fazla iki üç kere denerim zaten olur diyordum. Artık hiç çocuğum olmayacak galiba paniği sardı beni. Durup durup ağlama krizleri geliyor hiç iyi değilim