- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben gelecek ay 4. denemeyi yapacağım umutsuz olma buradaki herkesin başından öyle şayler geçtiki mesela benim bir dış gebelik oldu birini 31 haftalık doğurdum 10 gün sonra öldü 6 ay oldu öleli gaçen ay donmuşlarla denedim hersey iyiydi ama tutmadı bana da bazen hersey negatif geliyor ağlıyorum ara ara ondan da yoruldum ama hala ümit ediyorum rabbim inşallah gene ol diyecek ve bu sefer yavrumu kucağıma doya doya alacağım sen de ne olur umutsuz olma ümit et iste allahım inşallah çabalarımızı boşa çıkarmayacak :)
sağolun arkadaşlarım test sonucun maşaALLAH 500 küsürlü çıkmış doktorum aradı heyecandan gerisini anlamadım çok mutluyum çoookkkkkk inşaALLAH bundan sonra herşey yolunda gider....
Kalbimdesin cnm hayirli olsun saglikla dewam etsin hamileligin cnm bu sefer sana 5 gun embriyosu birakilmisti dimi.? Bide diger denemelrdede mi 5 gun uygulamislardi...degerin ikizi gosterio hadi inşallah bi kiz bir erkek:)))
Canımm tebrik ederim zaten belliydi hem evde yaptığın testten hem de daha önce de gebe kalabilmiştin inşallah 9 ay çok güzel bir hamilelik geçirirsin sağlıkla evladını kucağına alırsın
canım benim ALLAH razı olsun ama daha yolun çooook başındayım inşaALLAH sonuna kadar gidebilirimseninde yeni tedaviye yakın zamanda başlamanı dilerim
canım benim ALLAH razı olsun ama daha yolun çooook başındayım inşaALLAH sonuna kadar gidebilirimseninde yeni tedaviye yakın zamanda başlamanı dilerim
cnm gozun aydin hamilesin idrarda ciktiysa insss kandada guzel bir degerle tescillersin cnmArkadaslar Bende 13 subatta dondurulmus embriyo transferi oldum. 5. Gun embriyosu. Dun sabah saat 05 te uyandim. Hazir uyanmisken idrar testi yaptim korkarak. Silikte olsa ikinci cizgiyi gordum. Heyecandan ne yapacagimi sasirdim. Normalde 23 unde kan testi istediler pazara denk geldigi icin pazartesi vericem insallah. Sizce var midir hayirli biseyler
sağolun arkadaşlarım test sonucun maşaALLAH 500 küsürlü çıkmış doktorum aradı heyecandan gerisini anlamadım çok mutluyum çoookkkkkk inşaALLAH bundan sonra herşey yolunda gider....
cnm gozun aydin hamilesin idrarda ciktiysa insss kandada guzel bir degerle tescillersin cnm
Ayy canim insallah dedigin gibidir. Kendimi cok tuhaf hissediyorum. İlk defa bir testte ikinci cizgiyi silikte olsa gordum.
Kimse birsey soylemeyecek mi ((((
cnm gozun aydin hamilesin idrarda ciktiysa insss kandada guzel bir degerle tescillersin cnm
Ayy canim insallah dedigin gibidir. Kendimi cok tuhaf hissediyorum. İlk defa bir testte ikinci cizgiyi silikte olsa gordum.
iyi akşamlar canım.bende arkadaşın dediğine katılıyorum.idrarda çıktıya vardır Allah ın izniyle.ben olsam yarını beklemeden gider yaptırırdım bi yerde.lab. 24 saat acık olan hastaneler var.müsaitsen şimdi git değilsen yarın gidersin.yada yarın sabah bi test daha yap.koyulasır nasılsa.pazarteside pozitif mi negatifmi diye merak etmeden rahat rahat gidersin kana.sadece kaç çıkacak diye merak etmiş olursun Allah tamamına erdirsin inşallah.bende gecen cumartesi evde yaptım.pazartesi kanda 800 küsür cıktı ama ya şöyle olursa ya böyle olursa diye doğru dürüst sevinemedim daha.sana naçizane tavsiyem testten sonra sakın dr a gitme.ben gittim.bi dr iki gün sonra keseyi görürüz dedi.dün kaç dr gezdim göremeyince çok üzüldüm.pzts tekrar gel dedi ama gitmicem.bi hafta sonra kendi dr uma randevum var onu beklicem.Bişey yoksada bu stresle olacak Allah korusun
iyi akşamlar canım.bende arkadaşın dediğine katılıyorum.idrarda çıktıya vardır Allah ın izniyle.ben olsam yarını beklemeden gider yaptırırdım bi yerde.lab. 24 saat acık olan hastaneler var.müsaitsen şimdi git değilsen yarın gidersin.yada yarın sabah bi test daha yap.koyulasır nasılsa.pazarteside pozitif mi negatifmi diye merak etmeden rahat rahat gidersin kana.sadece kaç çıkacak diye merak etmiş olursun Allah tamamına erdirsin inşallah.bende gecen cumartesi evde yaptım.pazartesi kanda 800 küsür cıktı ama ya şöyle olursa ya böyle olursa diye doğru dürüst sevinemedim daha.sana naçizane tavsiyem testten sonra sakın dr a gitme.ben gittim.bi dr iki gün sonra keseyi görürüz dedi.dün kaç dr gezdim göremeyince çok üzüldüm.pzts tekrar gel dedi ama gitmicem.bi hafta sonra kendi dr uma randevum var onu beklicem.Bişey yoksada bu stresle olacak Allah korusun
Canim daha cok erken kese icin , hemen gozukmez benim transfer 31 ocakta olmustu, doktor Mart 6 da ultrasyon yapcaz dedi, deger yuksek diyr bu gun demis persembe yapalim diye yani dmek istedim sonuc aldiktan en az iki hafta sonra filan degerine gore daha uzunda olabiliyor. Hic germe gununu bekle. Benim arkadasim normal gebelikte bile 7. Haftada kese gordu bizinkiler bide tup bebek.
Valla cok korkuyorum. Anca pazartesi giderim kan veRmeye. Esime soylemedim bile idrar testi yaptigimi. Olurda kan sonucu negatif cikarsa yikilmasin benimle birlikte diye.
inss cnm benim allah tamamina erdirsincnm gozun aydin hamilesin idrarda ciktiysa insss kandada guzel bir degerle tescillersin cnm
Cok sukur beklenen telefon geldi, deger 30.000 kusur olmus. Normalde 6 martta bakmalari lazimmis ultrasyonda ama ben sag tarafimda agri var biran oncr gormek istiyorum dedim, doktor hersey yolunda normal demis, kan degerlerim yuksek oldu icin 1 hafta once bakmaya yani bu persembe bakalimda rahatla demis. Su Persembe hayirlisi ile bebe yada bebeleri keselerde rahimde gouruz ins.
Cnm hadi gozun aydin inss persemde hersey yolunda gitsin
Arkadaslar Bende 13 subatta dondurulmus embriyo transferi oldum. 5. Gun embriyosu. Dun sabah saat 05 te uyandim. Hazir uyanmisken idrar testi yaptim korkarak. Silikte olsa ikinci cizgiyi gordum. Heyecandan ne yapacagimi sasirdim. Normalde 23 unde kan testi istediler pazara denk geldigi icin pazartesi vericem insallah. Sizce var midir hayirli biseyler
canım 2. çizgiyi gördüysen hamilesin allahım kucağında sevdirsin tatlımmmmmmmmmm :)