Dondurulmus embriyo.

canım benim sağolinşaALLAH yarın kanda da pozitif çıkarsa biraz rahatlayıp yarışmanın diğer etaplarına hazırlanacağım

ahahahaha inşallah canım benimmmm hem kandada zaten pozitif çıkıcak,,, iki tanemi transfer edildi ayyyy ikizdir belkide kan sonucunuda merak ediyorum inşallah yüksektir hayırlısıyla

ahahahaha inşallah canım benimmmm hem kandada zaten pozitif çıkıcak,,, iki tanemi transfer edildi ayyyy ikizdir belkide kan sonucunuda merak ediyorum inşallah yüksektir hayırlısıyla

havvacım inşaALLAH canım inşaALLAH kanda da pozitif çıkar 2 tane 5.gün embriyosu idiarada bir bir heyecan basıyor hayal kurmak istiyorum ama bizim gibi tüp bebek anne adaylarına hayal yasak en azından benim için hevesim kaç kere kursağımda kaldıartık günü kurtarırsam çok seviniyorum

Kızlar merhaba benim bugün test günümdü malesef negatif sonucum yapacak birşey yok daha zamanı gelmemiş yazın başka merkezde denicem.

kalbimdesin.

canım benim cok sevindim.insallah kandada guzel sonuclar cikar. rabbim insallah yuzunu guldursun cnm benim. :)))

canim cok uzuldum gecmi solsun, insallah umitlerin yeniden yesersin icinde bir an once toparlan..acin dinsin azmin umidin geri gelsin tez vakitte..arastir tabiki canim ayni hatalara dusulmesin eger bir sorun vardi ise gecmis tedavinde..

canım çok geçmiş olsun Inşaallah araştırmalarının sonucu güzel çıkar çok beklemeden rabbim yavrularını sana bağışlar

Canı gönülden teşekkürederim Allah sizden raZıolsun inşaallah dularımıız kabul ve makbul olur ve selametle evimizin şenliklerine kavuşuruz <3 takipteyim mutlu haberlerinizle seviniyorum, inşaallah hep mutlu pozitifi bol bebişi bol haberler almak duasıyla...

canimcim cok sagol dularin icin..nasil gidiyor hamilelik? umarim hersey yolundadir, once bizlere sonra kendine istemen cok asil bir davranis. Allah isteyen herkese tatirsin bu duyguyu insallah...

Kızlar merhaba benim bugün test günümdü malesef negatif sonucum yapacak birşey yok daha zamanı gelmemiş yazın başka merkezde denicem.

Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.

(Bakara Suresi, 216 )
Allahtan herzaman hayırlısını istiyoruz canım yıpratma sakın kendini çok geçmiş olsunnn

Canımmm uyuma kalk testini yaptır sanki kendi testim gibi heyecanlandımmmm güzell haberlerini yaz biran ewwel Rabbim bol rakamlı sonuçlar versin

canım çok geçmiş olsun inşaALLAH yeni merkez yeni doktor sana şifanı nasip eder.Rabbim yüzünü güldürsün canım

kalbimdesin.

canım benim cok sevindim.insallah kandada guzel sonuclar cikar. rabbim insallah yuzunu guldursun cnm benim. :)))

Canımmm uyuma kalk testini yaptır sanki kendi testim gibi heyecanlandımmmm güzell haberlerini yaz biran ewwel Rabbim bol rakamlı sonuçlar versin

sağolun arkadaşlarım test sonucun maşaALLAH 500 küsürlü çıkmış doktorum aradı heyecandan gerisini anlamadım çok mutluyum çoookkkkkk inşaALLAH bundan sonra herşey yolunda gider....

sağolun arkadaşlarım test sonucun maşaALLAH 500 küsürlü çıkmış doktorum aradı heyecandan gerisini anlamadım çok mutluyum çoookkkkkk inşaALLAH bundan sonra herşey yolunda gider....

gözün aydın olsun canım Rabbim kucağında pış pışlamayı nasip etsin inşallah

Biliyodum çok inanmıştım senin gebe olacağına Hep böyle güzel haberlerle gel keselerin kalp atımları bulantıların cinsiyetleri çok sewindim çokkkkkkk Hayırlı uğurlu olsun tez zamanda kucağına al HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK RABBİMİN İZNİYLE

kalbimdesin canimm tebrik ederim sukurler olsun binlerce
ALLAH saglikla tamamina erdirsin
9 ay sorunsuz agrisiz sancisiz gecsin insALLAH
kan sonucuda cok iyi masALLAH
sessiz sedasiz okuyordum topigi
boyle guzel haberler vermeyi hepimize nasib etsin ALLAH

kızlarr pazartesi transferim var içimde hiç umut yok çözülüp transferin gerçekleşceğine bile inancım yok 3. cü denemem olucak nasıl bir ruh halidir bu bilmem içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor :'(

kızlarr pazartesi transferim var içimde hiç umut yok çözülüp transferin gerçekleşceğine bile inancım yok 3. cü denemem olucak nasıl bir ruh halidir bu bilmem içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor :'(

canım ben 4 defa denedim ilk denememde çok inanmıştım merkezde içimden bi his olmaz diyor diyenlere olmayacaksa neden geliyorsun gelme o zaman diyordum madem buraya geldik inanmamız lazım diyordum olacak diyordum tutunma oldu bi değer gördüm dier üç denememde bende sen gibi umutsuzluğa kapıldım ve hiçbir değer göremedim diyeceğim pozitif ol ne olur iyi düşün iyi olsun Rabbim nasip ettimi ol dedimi olur üzme kendini...

Allah hepimize nasip etsin inşallah tabi ki Rabbim izin verirse olacak "OL" emrine muhtacız.. derdim canım kocam baba olmayı o kadar çok istiyor ki ona bir evlat verememek üzüyo güzel Allah ım kucaklarımızı boş bırakmasın... benim 2 denemem de herşey dört dörtlüktü ama olmayınca olmuyo işte hayrlısı olsun bakalım yine yaşıycaz ve görücez...

İşte güzel rakamlar. Allah'ın izniyle inşallaaahhhh. Bu sefer sımsıkı tutundular. Ama biliyorum ki hep korkuların olacak. 4 ay bitti ve ben hala korkuyorum. Çok normal. Allahım darısı tüm topiğin dahası tüm anne olmak isteyenlerin başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…