Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tedavi için gün sayanlar, test sonucu bekleyenler ve buz bebekleri tutanlar Rabbim gönlünüzün muradı olan evlâtlarımızı sağlık ve hayırlarla kucağımızda göstersin inşaallah.... Ben 4. Denememsende negatifi aldım şu an çok üzgünüm ama baharaneden tutmadıağını araştıracam (
nerelerdesin canım yaaaa özlettin kendinitest için gün sayıyorum canım:18:inşaALLAH herşey duandaki gibi olurRabbim hepimize anne olmayı nasip eder
Maşallah arkadaşım tebrikederim senin adına çok mutlu oldum birlikte bekledik sen mutlu sonucu aldın inşaallah Rabbim kucağında göstetsin tatlı oğluna sağlıklı hayırlı bir kardeş olsun canım...
İlah'ın selamı, rahmeti, bereketi, mağfiret ve hidayeti üzerinize olsun. Mübarek Cuma Gününüz Mübarek Olsun. Rabbim her birimizin yüzünü tek tek güldürsün..
Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin . (Al-i İmran Suresi, 38)
Arkadaslar cok yogun ve yorucu geciyor yazamayirum eskisi gibi, firsat buldukca dinlenmeye calisiyorum, sonuc alacak olan arkadaslar allah yar vr yardimciniz olsun
Kalbimdesin mutlu haberlerini bekliyorum, trst gununu bekle kesinlikle daha once yapma canim ins. Con yuksek bir deer alacaksin.
Kayinvaldem burda evet.ama ayni evin icinde mecbur kalmadikca konusmuyoruz boylede cok zor oluyor ama hayurlsi bakalim, oglum evde daralayi onu kar kiz parka goturuyorum sakinlesiyo ama yavrum yorulupta kucak isteyipte alamiyinca cok uzuluyorum oyunla oyle boyle eve yurutuyorum bu isler evde baska kucukle cok dah zor mus arkadaslar altini degisirken kusmamk icin zor tutuyorum kendimi onceden boyle bisey yoktu artik sayiden hamile olduma inanmaya basladim... simdi uyuyuda anca yaziyorum
Bitanem ne biliyim bebisleri dusurunce daha yazicak bisey bulamadimmmm ama heeeppp sana ve butun arkadaslarima hep dua ediyorum namazimda ve dualarimda insallah Rabbim kabul eder ve hepimize annelik duygusunu yasatir...Allahim insallah herkesinkini tamamina erdirir onun ol emrine muhtaciz ve bekliyoruz insallahhh nasip eder cumlemize....
tedavi için gün sayanlar, test sonucu bekleyenler ve buz bebekleri tutanlar rabbim gönlünüzün muradı olan evlâtlarımızı sağlık ve hayırlarla kucağımızda göstersin inşaallah.... Ben 4. Denememsende negatifi aldım şu an çok üzgünüm ama baharaneden tutmadıağını araştıracam (
canlarım dün idrar testi yaptım 2.çizgi nete yakın bir görüntüde çıktı.benim içim rahat etmedi başka marka bir testle 4-5 saat sonra yeniden yaptım oda nete yakın 2.çizgiyi çıkarttı.kan tahlili olmadan benim için hiç bir şey kesin değil hoş oda kesin sonuç değil yaaa hepsi ayrı dertler.bugün sabah idrarı ile 2.testin aynısı vardı tekrar o testi yaptım ama 2.çizgi düne göre daha açık renkti sizce sebebi ne olabilir
canlarım dün idrar testi yaptım 2.çizgi nete yakın bir görüntüde çıktı.benim içim rahat etmedi başka marka bir testle 4-5 saat sonra yeniden yaptım oda nete yakın 2.çizgiyi çıkarttı.kan tahlili olmadan benim için hiç bir şey kesin değil hoş oda kesin sonuç değil yaaa hepsi ayrı dertler.bugün sabah idrarı ile 2.testin aynısı vardı tekrar o testi yaptım ama 2.çizgi düne göre daha açık renkti sizce sebebi ne olabilir
Hamilesin tatlım. çok çok tebrik ederim. Rabbim tamamına erdirsin..
canım kafanda soru işaretleri olacağına kan testi yaptır :) sonucunu heyecanla bekliyoruzzzzzzzzzzz :)
Canım sebep arama, çok şükür hamilesin Rabbim'in izniyle inşallah 9 ay sonra bebişini kucağına almayı da nasip eder.
Canımm çok sewindim ikinci çizgiyi görmüşsün nihayetinde kafana takacak bişi yok idrar testide zamana göre değişiklik görterirmiş sabah idrarı akşam idrarı farklıymış o renk değişikliği ondandır heyecanla kan sonucunu bekliyorummmmm şimdiden hayırlı uğurlu olsun Rabbim tamamına erdirsinnnnn
canım o kadar hüsranla biten çift çizgilerim ve kan da pozitiflerim oldu ki sevinemiyorum.inşaALLAH bu sefer herşey yolunda giderduaların için amiiiinnnnn canımRabbim hepimize anne olmayı nasip etsin