Dondurulmus embriyo.

Tedavi için gün sayanlar, test sonucu bekleyenler ve buz bebekleri tutanlar Rabbim gönlünüzün muradı olan evlâtlarımızı sağlık ve hayırlarla kucağımızda göstersin inşaallah.... Ben 4. Denememsende negatifi aldım şu an çok üzgünüm ama baharaneden tutmadıağını araştıracam (

canim cok uzuldum gecmi solsun, insallah umitlerin yeniden yesersin icinde bir an once toparlan..acin dinsin azmin umidin geri gelsin tez vakitte..arastir tabiki canim ayni hatalara dusulmesin eger bir sorun vardi ise gecmis tedavinde..

nerelerdesin canım yaaaa özlettin kendinitest için gün sayıyorum canım:18:inşaALLAH herşey duandaki gibi olurRabbim hepimize anne olmayı nasip eder

Bitanem ne biliyim bebisleri dusurunce daha yazicak bisey bulamadimmmm ama heeeppp sana ve butun arkadaslarima hep dua ediyorum namazimda ve dualarimda insallah Rabbim kabul eder ve hepimize annelik duygusunu yasatir...Allahim insallah herkesinkini tamamina erdirir onun ol emrine muhtaciz ve bekliyoruz insallahhh nasip eder cumlemize....

Maşallah arkadaşım tebrikederim senin adına çok mutlu oldum birlikte bekledik sen mutlu sonucu aldın inşaallah Rabbim kucağında göstetsin tatlı oğluna sağlıklı hayırlı bir kardeş olsun canım...

Allah razi olsun canim darisi tez zamanda basina ins. Dilerim bundan sonra dogal tedavi bir sekilde sende bebisine kavusursun, bende 4. Denemede ogluma kavusmustum hayal kirikliklarini bende cok yasadim ama rabbim inanki tam pes ettin anda oyle bir muciz3 getiroyorki sana, hele bu sefer doktor bile dedi inanmiyodun dimi hamile kalcana diye, rabbim ol diyince, gerisi tefarut ben daha oncede yazdim onceki 3 tedavimde uygulanmayan bir test uygulandi bana ve ben bu iki hamilelogimde de etkisi oldunu kesinlikle inaniyorum, ERA testi diyr bisey var turkiyede ayni o sistem gibi rahimden transferden belirli bir surece once parca aliyolar, gebelik sansini yukseltmek icin lutfen arastirin, doktorlariniza danisin boyle bir seyin uygulanmasi konusunda ,

Ben hep dua ederken hayirlisini istedim, ne kadar ogluma bir kardes olsun istesemde rabbim hic olamayanlara benden once nasip etsin dedim cunku o kadar cok iyi biliyorumki evlat hasretini ve rabbime hamd olsunki bana oglumla yasatti bu yuce duyguyu darisi tum arkadaslarin basina ins..BIBUKLe,Kalbimdesin , UNBELIeaveble

İlah'ın selamı, rahmeti, bereketi, mağfiret ve hidayeti üzerinize olsun. Mübarek Cuma Gününüz Mübarek Olsun. Rabbim her birimizin yüzünü tek tek güldürsün..
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” . (Al-i İmran Suresi, 38)

canlarım dün idrar testi yaptım 2.çizgi nete yakın bir görüntüde çıktı.benim içim rahat etmedi başka marka bir testle 4-5 saat sonra yeniden yaptım oda nete yakın 2.çizgiyi çıkarttı.kan tahlili olmadan benim için hiç bir şey kesin değil hoş oda kesin sonuç değil yaaa hepsi ayrı dertler.bugün sabah idrarı ile 2.testin aynısı vardı tekrar o testi yaptım ama 2.çizgi düne göre daha açık renkti sizce sebebi ne olabilir

amiiiiiiiiin canım Rabbim hepimize amel defterlerimizi kapattırmayacak hayırlı evlatlar nasip etsin

canım benim ALLAH C.C razı olsun.yavrular seni şimdiden yormaya başlamış.maşaALLAH sağlıkları yerinde olsunda onlar iyi olsun da yakında mide bulantıların geçer sende rahat edersinsenin için çok sıkıntılı bir süreçama üstesinden gelirsin ALLAH'ın izniyle

amin canım amin Rabbim hepimize geniş hazinesinden verecek vakti geldikçe yavrularımız evlerimizi şenlendirecek inşaALLAH

canım çok geçmiş olsun Inşaallah araştırmalarının sonucu güzel çıkar çok beklemeden rabbim yavrularını sana bağışlar

canım kafanda soru işaretleri olacağına kan testi yaptır :) sonucunu heyecanla bekliyoruzzzzzzzzzzz :)

Canım sebep arama, çok şükür hamilesin Rabbim'in izniyle inşallah 9 ay sonra bebişini kucağına almayı da nasip eder.

Canımm çok sewindim ikinci çizgiyi görmüşsün nihayetinde kafana takacak bişi yok idrar testide zamana göre değişiklik görterirmiş sabah idrarı akşam idrarı farklıymış o renk değişikliği ondandır heyecanla kan sonucunu bekliyorummmmm şimdiden hayırlı uğurlu olsun Rabbim tamamına erdirsinnnnn

Canım sebep arama, çok şükür hamilesin Rabbim'in izniyle inşallah 9 ay sonra bebişini kucağına almayı da nasip eder.

canım o kadar hüsranla biten çift çizgilerim ve kan da pozitiflerim oldu ki sevinemiyorum.inşaALLAH bu sefer herşey yolunda giderduaların için amiiiinnnnn canımRabbim hepimize anne olmayı nasip etsin

canım sağol hepiniz ayrı ayrı moral oldunuzsizi seviyorum bugün cuma saatinde hepimize dua ettim Rabbim kabul eder inşaALLAH..AAMİİİİİİN CANIM AMİİİNNNNN

canım o kadar hüsranla biten çift çizgilerim ve kan da pozitiflerim oldu ki sevinemiyorum.inşaALLAH bu sefer herşey yolunda giderduaların için amiiiinnnnn canımRabbim hepimize anne olmayı nasip etsin

Seni çok iyi anlıyorum canım ama geçmişi sil kafandan şimdilik ve geleceğe önüne ve bebişlerine odaklan

canımmm çok mutlu oldum ne güzel hamilesin gönlünü ferah tut kalbini hiç bozma Rabbim kucağına aldın günleri de göstericek inşallah,, keyfini sür hamileliğinin ve bizim için de çok dua et biliyosun hamilelerin duası çok makbul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…