İnşallah canım güzel sözlerin için teşekkür ederim çok sabırsız ve kuruntulu bi yapım var her şeyi stres yapıp kafama takıyorum, burası ve sizler olmasanız içimi dökemem ve kafamdakilere cevap bulamam Allah hepinizde milyonlarca kez razı olsun....
Lafi bile olmaz tatlim merak etme hepimiz ayniyiz ama cok sükür burada birbirimizi cok iyi anliyoruz ayni süreclerden geciyoruz tabiki birbirimize yardim edecegiz =) ama stres yok canim bebisler stresi sevmiyolar biraz sabir gerekiyo ve olacagina inanmak.. Hep pozitif düsün olacagina inan bak o zaman bebislerin sana simsiki tutunup hic birakmayacaklar insallahİstedigin herseyide sorabilirsin canim aklina ne takilirsa sor ki icin rahat etsin
Canim bende kulaniyorum edtrojrn bantlari hep kasindi ,kizardi, sisto mahvoldum nereme yapistircami sadirdim, git gite band dozuda artiyor, yapistirma sayisida. Bnde doktoru aradim dusuk kortizonlu krem tavsiye etti, kasinti daha iyi coksukur ama elindeki estrojen paketleti bittimi, fitile cevircek... hayirlisi hakkimizda
Öyle valla canim dogana kadar bitmez bizim meraklar kucagimiza alana kadar bi dert dogduktan sonra da iyi mi beslenmesi güzel mi aman hasta olcak fln ohoo =))
Kendini kasma tatlim igne konusunda ben ilk tedavimde kullanmistim hic canim acimiyodu valla bende mi bi gariplik var anlayamadim cogu kisi sikayetci ama bence korkulacak gibi degil. Bende sadece iz kaldi morarmisti biraz orasi kaldi öyle gitmedi bi türlü.. Simdi jel kullaniyorum daha rahat gercekten ama bunda da mantar fln olma riski oluyo malesef hepsinin kötü yani var.. Insallah kucagimiza aldigimizda bunlari hic hatirlamayacagiz canim herseyi unutturacak bebislerimiz
Iyi geceler canim beni uyku bastirdi yatsam iyi olacak. Kendine cok iyi bak 1 gün daha gecti bende heyecanla senin tedavini bekliyorum hayirlisiyla az kaldi
canım bende ayın 20 sinde negatif aldım şubat adetimle bende başlayacağım donmuş tedavisine. 17 şubat gibi adet olurum inşallah başlarım ben daha negatiften sonra doktorumla görüşmeye gitmedim bikaç güne giderim. sen ne zaman adet olacaksın? belki de aynı zamanlarda başlarız
Arkadaşım vallahi içimi rahattlattın, inşallah ikimizin ve isteğen bütün can yoldaşlarımızın tedavileri hyırlı olur ve göbüşleri dolar, Allah'ım hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eylesin hepimize bu mübarek cuma gününde
aynı zor dönemlerden geçiyoruz canım rabbim maddi manevi yardım etsin bende yılbaşı sabahı aldım negatifi yeni yeni atlatıyorum adettim şubatın başlarında olur sanırım negatiften sonra 7 ocakta olmuştu hem çok zaman kaybetmeden başlamak istiyorum hemde geçen seferde çok güzel demişlerdi embiryolara rahimin kalınlığıda güzeldi ama olmadı o yüzden çok korkuyorum sonuç gene aynı olur diye :26: Histereskopi hiç çektirmedim rahim filmini geçen sene nisanda yaptırmıştım tekrarlasam mı diye düşünüyorum :26: Senin kaçıncı denemen olacak problem neydi canım inşallah bu sefer olur ikimizinde başlarsak aramızda çok gün farkı olayacak rabbim bizlerinde yüzünü güldürür inşallah
belki okuyan arkadaslarada yardimci olur diye yaziyorum canim, sicak masaj pedleri varmis onlardan koyun progesteron ignesi vurulduktan sonra diyorlar..hatta igne yapilmadan once soguk pedle o bolge biraz uyusturuluyor once, sonra igne sonrada sicak masaj pedi..ben bunu deniycem bakalim haftaya persembe ignem baslayinca..umarim sorun olmaz..maalesef burda klinikte yapmiyorlar igneleri esim yapicak mecburen o da cok heyecanli nasil olucak bilmem:))neyse canim sen ne alemdesin sonraki randevun ne zaman? belirtilerin ne alemde canim?
[ı]canım benim 8.ve 10.gün pembe lekelenmem oldu.11.gün test yapıldı ve o gün adet oldum zaten.aynen canım kendimi toparlamaya çalışıyorum.bizim sorun sperm sayı ve hareket azlığı bide %27 spermlerde dna hasarı var.bu sebepten dolayı eşim mikro tese oldu hasarsız spermler alındı.22 yumurta toplandı 16 sı olgun 14 ü döllendi 5.güne 2 tane 1.kalite embriyo kaldı biri transfer edildi.6.güne de 1 tane daha donduruldu.şuan 2 tane donmuşum var canım.bende çok sorguladım herşey çok iyiydi 1.kaliteydi neden olmadı diye.bende çok korkuyorum tekrar negatif almaktan ama denemekten başka çaremiz yokYazın çektirdim rahim filmini sorun yok ama histeroskopi çektirmedim. Zaten donmuşlarla da başarısızlık olursa histeroskopi,genetik test,kan pıhtılaşmasına bakılıyor canım.inşallah bu sefer yüzümüz güler rabbim nasip eder.bu arada benim yaş 25.sizde sorun ne yaşın kaç?[/ı]
Esinmi yapacak ignelerini? Aman dikkat edin canim ben cok korkarim igne olaylarindan Allah yardimcin olsun tatlim. Bende burda zor oldugu icin jel istedim.. Valla sanki mide bulantim basliyo gibi bugun doktora gittim cok sükür keselerimizi gördükAma cok erken gelmissiniz dedi 2 hafta sonraya cagirdi kalp atisi icin. Hayirlisiyla onuda duysak icim daha da rahatlayacak.. Bu arada su belirtilere cok takilma canim herkes diyo iste gögüslerim sisti aciyo fln bende hic olmadi.. Belirtiler simdi basliyo bi kere bayilma gibi bi his oldu simdide midem biraz biraz bulaniyo.. Gercekten belirtilere inanmamak gerekiyomus rahat olmak lazim ama iste beklerken hep biseyler ariyoruz kendimizde
merhaba kızlar. Bugün dondurulmuşlarla tedaviye başlayacaktık. Estrofem kullanıyorudm. Progesteron testi yapıldı. Yumurtlama olduğu için transfer olmayacağı söylendi. yani tedavi ertelendi. Böyle bişey geldimi başınıza.
Dondurulmuşla transfer olacağı zaman yumurtlama olmaması gerekiyormuş
Canım hamilesin sanırım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin progestan iğneler çok acı veriyor birde üst üste kullanılınca ama çok etkiliymiş ilk önce bebeğin tutunmasını sağlıyor sonrada düşük olmasını engelliyormuş zor olsada doktorunun söylediği tarihe kadar kullan canım fitil aynı etkiyi göstermeyebilir
Estorfem rahim kalinlasmasi için diye biliyorum yumurtlama nasıl baskılanacak :26: bana sadece estrofem kullanıp rahim kalınlığına bakılacak diye söylendi
Estorfem rahim kalinlasmasi için diye biliyorum yumurtlama nasıl baskılanacak :26: bana sadece estrofem kullanıp rahim kalınlığına bakılacak diye söylendi
Esinmi yapacak ignelerini? Aman dikkat edin canim ben cok korkarim igne olaylarindan Allah yardimcin olsun tatlim. Bende burda zor oldugu icin jel istedim.. Valla sanki mide bulantim basliyo gibi bugun doktora gittim cok sükür keselerimizi gördükAma cok erken gelmissiniz dedi 2 hafta sonraya cagirdi kalp atisi icin. Hayirlisiyla onuda duysak icim daha da rahatlayacak.. Bu arada su belirtilere cok takilma canim herkes diyo iste gögüslerim sisti aciyo fln bende hic olmadi.. Belirtiler simdi basliyo bi kere bayilma gibi bi his oldu simdide midem biraz biraz bulaniyo.. Gercekten belirtilere inanmamak gerekiyomus rahat olmak lazim ama iste beklerken hep biseyler ariyoruz kendimizde
Dondurulmuşla transfer olacağı zaman yumurtlama olmaması gerekiyormuş