Dondurulmus embriyo.

Dondurulmus tedavisi gören yokmuuuuu???neden kimse yazmıyor. Sabırım benim önümüzdeki hafta pzt. Transferim var.

Kısmetse yarini bekliyorum.. Umarim yarin iyı sonuçlar alırım.. Ne kadar dondurulacak yarın belli olacak.

MAŞALLAH canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimde kistler dışında herşey normal ama engelliyor tutunmayı embiryolar kaliteliydi 2 tane transver yapılmıştı ama olmadı maalesef 2. Dondurulmuş embiryo ile denenecek bu sefer olur inşAllah

ne güzel yazmışsın ne güzel gelişmış hayatın Allah hep daim etsin arkadaşım inşallah benimde geçer bu kötü günlerim o ahlaksızı Allaha havale ettim zaten

Aminnn canimm insallah.. Canim senin kistler yumurtalikta degilmi? Yumurtalikla rahimin pek bi ilgisi yok diye düsünüyorum ki doktorumda bana öyle söylemisti kistlerle bi isimiz yok demisti.. İnsallah bu tedavinde bebislerin sana simsiki tutunur 9 ay hic birakmazlar canim Dondurulmus transferide bence kesinlikle daha iyi sans dahs yüksek hem bebisler donup cözülüyo güclü oluyo hemde rahmin bi islem görmedigi icin tutunma ihtimali daha yüksek oluyo.. Sen kafana düsük riskini sokma cünkü eger bebek düsüyosa saglikli olmadigi icin vücut atiyo benimde ilkinde kalbi atmadi o da mesela taze transferdi ama demekki saglikli degildi..

benim durumum derken, yani yasim, infertilite problemimiz daha once gebelik olusup olmusmamasi dusuk falan filan canim..bende bir sorun yok cok sukur sayi hiz ve morfoloji problemimiz var..

Hahahha suan keseler 1-0 önde insallah yakinda tamamen alt edicekler

yasasin keselerrrr, oleyyy, az once arkadasimla konusuyordum bana cok guzel birsey soyledi..sakin inancini kaybetme olacagina inan, 2. dunya savasi sirasinda bir bebegi kendi cocugu gibi bagrina basan onu benimseyen bir kadinin gogsunden sut gelmis, dusunun psikoloji bedeni hamile zannediyor ve sut uretiyor..bu tabi Allah in da bir hikmeti tabi ama inanmak inanamka ve hep inanmak lazim herseyin iyi olacagina..

nanna keseyi görmüşün senin adına çok sevindim ikizler geliyo yani bende ikiz olmasını çok istiyorum ama kısmet ben keseyi görmek için gün sayıyorum

nanna çok sevindim ne güzel keseyi görmüşsün kucağına almayada nasip eder inşallah Allahım kaç haftalıksın şu anda benim daha 4 ama miğde bulantıları başladı bile özellikle geceleri sizdede varmı bu iyiyemi işaret acaba :)

Ben transferden sonra hep elimi karnima koyup tutunun kuzularim biliyorum siz savascisiniz savasacaksiniz dedim cok sükür savasi kazandilar =) Ayy cok duygulandim gercekten inanmak o kadar cok önemliki bence bebisler huzurlu mutlu ortamlari seviyolar hep duyuyorum etrafimdan normal hamile kalanlardan hep diyolar ne zaman bebek stresim bitti kafama takmadim o ay oldu.. Bizlerde hep iyi düsünüp olacagina inanmaliyiz o zaman sonu böyle olcak insallah

Evet canım benim kistler yumurtalikta ama içeride yapisiklik olustuyormus birde tuplerden geri kaçan sıvı embiryoyu olduruyormus sanırım bunları internete okudum doktor bir açıklama yapmadı dediği tek şey herşey çok iyi olsa bile % 100 olasılık yok en fazla % 30 % 40 mış :26:

canım bendede başladı miğdeden sorunlar benimkide çok yeni çok erken değilmi die soruyorum kendime inş iyiye işarettir

benim durumum derken, yani yasim, infertilite problemimiz daha once gebelik olusup olmusmamasi dusuk falan filan canim..bende bir sorun yok cok sukur sayi hiz ve morfoloji problemimiz var..

Erkek faktörlü olanlar daha kolay hamile kalıyor gibi eşlerinde problem olan iki kişide hamile kalmıştı benle aynı anda tedavi görenlerden senin donmuş embiryolar ne zaman transfer yapılacak bol şans canım iyi haberlerini bekliyoruz

nanna keseyi görmüşün senin adına çok sevindim ikizler geliyo yani bende ikiz olmasını çok istiyorum ama kısmet ben keseyi görmek için gün sayıyorum

Sagol canim evet bugün gördük cok sükür gerci cok erkendi bi tanesi bebis icinde net göründü digeride yolk sac olusmus o da 2 hafta sonra tam belli olur dedi. Ayy hadi hayirlisi canim insallah seninde ikizin olur bol ikizli topigimiz olurr Ne zaman gitceksin canim görmeye?

perşembe günü çok heyecanlıyım doktorum kan testini tekrarlamana gerek yok dedi ne durumdalar bilmiyorum değerim yükseldimi ne durumdalar içim heycandan kıpır kıpır inş iyi durumdadırlar

Cabu
Canim cok sagol Allahim hepimize saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah senin cok erken baslamis =) ben bugün 5+3 üm yeni yeni basladi hafif suan bi de daha cok sabahlari oluyo bas dönmesiyle beraber.. Evet canim mide bulantisi iyiye isaret bebislerin saglikli gelistigini gösteriyomus doktorlar olmasi cok iyi diyolar =))

ayy insallah canim hepimiz kalalim tum isteyenler kalsin, aminnnnnnn benim transfer 4 subatta canim..cok teskkur ederim bende iyi haberlerinizi bekliyorum hepinizin simdilik mesait bitit benim byee

perşembe günü çok heyecanlıyım doktorum kan testini tekrarlamana gerek yok dedi ne durumdalar bilmiyorum değerim yükseldimi ne durumdalar içim heycandan kıpır kıpır inş iyi durumdadırlar

Degerin iyi ciktiysa bi daha istemiyolar canim hic canini sikma hersey yolundaki doktorun istememis İnsallah keselerini görürsün hayirlisiyla canim ayy icimden ikiz gibi gecti insallah öyledir Mide bulantilarin erken basladiysa ikiz olma ihtimali yüksek canim hadi bakalim heyecanla bekliyorumm Ama tabi önce saglikli olsunlar gerisi Allahin takdiri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…