Bende de acımadı canım ilk tedavide çok korkuttular beni yağlı bir iğne işte menagonu arayacaksuın filan diye hemşireler neler neler bende önyargılı oldum hatta ilk olduğumda yumurta toplamadan bir gün sonra başlamıştık o kadar korkuttular ki arabanın arka koltuğuna yüz üstü uzanıp eve gitmiştim oturmayayım üzerine diye ama hiçte öyle olmadı bazı günler biraz acıdı o da hemşireyle alakalı acilde vurduruyorduk her gün farklı biri denk geliyor kişiye göre değişiyor vurması ama bir arkadaşım kullandı o basamadım hiç üstüne ayağımın çok kastı filan demişti. Şimdi bende kullanmıcam sanırım programda jel yazıyo sadece çünkü aman kullanmıyım yaa reglimin 21. gününden beri lucrin vuruyorum zaten 40 günde regl oldum hala vuruyorum transfere kadar vurulacak bari transferden sonra rahat edeyim
Aynen canim cok abartiyolar hic abarttiklari gibi degil.. Ama dedigin gibi vuran kisi de cok önemli bana bi kere merkezdeki hemsire vurmustu cok acitti dedigine göre kılcal damara denk gelmis.. Sadece o gün cok agridi onun disinda eli hafif olan biri yapinca hic acimiyo hic korkmaya gerek yok.. Jel daha rahat gercekten doktorumun dedigine göre ayni etkiyi gösteriyomus..
İnsallah bu tedavinde bebisin sana gelir canim