Dondurulmus embriyo.

gunescim yasin cok fazla degilmis 34 ler var burda:) yani ben:) yeni yila girer girmez yeni yasa girilmezki yahuu
bizdede erkek inferilitesi var morfolojimiz kotu ilk denememi dondurulmuslarla 10 gun sonra yaicam insallah.haftaya persembe progesterone ignesine basliyorum insallah tutunmasini saglar ve dusuk olmasini engeller dedigin gibi, acisina katlanicaz artik tuyolar buldum netten onlari uyguliycamm..sanada tedavinde kolayliklar dilerim hayirlara vesile olsun insallah

Doktor soylediyse bırakabilirsin tabi sadece canı acidigi için fitil isteyenler var evet canım maalesef baş belası çikolata kistlerim var ameliyat olmadım 2 ay yalancı menopoz iğnesi kullandım adet görmeden yumurtlama ilacina başladım ilk deneme negatif sen tüp bebeğe başlamadan neler yapıldı ?

vardir bundada bir hayir canim sikma canini gec olsun guc olmasin..

3 aydır erteliyor. Önce kist var dedi sonra 5. gün embriyosu geç kaldık donduralım dedi. şimdi de böyle oldu. Ben de öyle diyorum Ama yaşım 38 oldu. Geç kalıyorum

Bu durum onun ayıbı aynını yaşamış biri olarak diyorum sakın durumu içselleştirme senin ihmallerin senin tedavi sürecin onu itmiştir buna emin ol böyle denmişti bana ama inkâr etmişti şimdi o inkâr ettiği o aşifteyi türkiyedeki şirkete transferetti evlendiler bende Rabbim benim karşımada ayaklı kanatsız bir melek çıkardı benimle dr. Dr. Koşturuyor yani benim çocuğum olmadı ilk evliliğimde tam bir zulümdü...o zaman çok üzüldüm ama şimdi hamdediyorum :) sen hamilesin ve bu herşeyin düzelmesi için güzel bir başlangıç olur inşaallah üzme kendini dediğin gibi beterin beteri var. ..

Ama doktor transferi gerçekleştirip tutmadı da diyebilirdi O yüzden güvenim sonsuz. Ben nerden anlardımki yumurtlama olduğunu

Ilk denemeni dondurulmusla neden yapıyorsun hiç transver edilmeden mi donduruldu inşallah ilk seferde olur tüyolari merak ettim faydası olacaksa bizde uygulayalım yaşa takmıyorumda 1.5 sene kistlerin ciddiyetini anlayana kadar geçti en son çare tüp bebek oda olmayınca ister istemez umutsuzluk oluyor

Oyle sacmalikli mi olur, estrofem harici gobekten igne var , ilac kullanmazdan herhalde yunurtalama olur. Canim bir yanlislikli olmali.

Bende 2.tedavi için görüştüm doktorla hemşire neler yapacağımı anlattı hiç bahsetmesi yumurtlama olmaması gerekli tedavi iptal olur falan demedi kafam karıştı :26:

doktorum dondurulmuslarin sansinin daha yuksek oldugunu yakinda hep b yontemin uygulanacagini soyledi, doktorun yalancisiyim hic taze olmadi evet, 2 dondurulmusumuz var simdide 1 mi koydursak 2 mi diye dusunup duruyoruz arpaci kumrusu gibi:) progesterone ignesi icin tuyolar soyle: once igne yapilacak alani buz torbali ile sogutma, bu arada ilac sisesini elinde tutarak isitma, igneyi yaptiktan sonra sicak masaj pedini yerlestirme..yabanci sitelerde boyle yaziyor, hatta simdi gordum bana verdikleri pakettede yaziyormus..etkilidir insalah..insallah tedavin basrili olur canimn seninde, yawruna kavusurusn..

Canim estrofem hem rahim kalinlastiriyo hemde yumurtalari baskiliyo.. Cünkü ben tek onu kullandim doktorum kontrolde iyi dedi yumurtalar baskilanmaya baslamis dedi bende o zaman ögrendim yumurtalarida baskiladigini.

Hemşire bana adettin 2.günü başla 6.günü ultrasonla rahim kalinligini baktir telefonla bildir dedi bi ara estrofemin prespektusunu okuyayım merak ettim

Yani aynen öyle canim o kadar para veriyoruz yapsinlar bi zahmet İgne isi zor yaa türkiyede heryerde yaptiriyosun ama yurtdisi öyle degil malesef o yüzden ben jele gectim cok sükür rahatim simdi.. İnsallah canim yaa yine önümde koca bi 2 hafta var gecmez artik zaman Bulanti olayi kötü ama düsününce bebek saglikli gelisiyo demek o yüzden olsun saglikli olsunlarda herseye raziyim.. Rabbim herkese yasatsin bu duygulari insallahhh Hic aklima gelmezdi bulanti fln olunca sevinecegim =))

İlaçları kullanıyorum ama ne için bilmiyorumki. Ben de bilmiyordum yumurtlama olmayacağını. Ama mantıken de dondurulmuş embriyo konulacak. Yumurtaya ihtiyaç yokki

Yok canim ben israrla istedim ama madem vurdurman zor oluyo jel kullan dedi bende ben bi sekilde vurdururum sorun degil dedim ama dondurulmusta jeli kullandiriyorum genelde dedi etkisi ayniymis bende tamam dedim ne diyim.. O kistlerden ne cektim ben evlenmeden önce 2 defa ameliyat olmustum o yüzden ameliyati önermedi doktorlar kist varken tüp deneyecegiz dedi ve hic bisey kullandirmadi o kistlerle direk basladim suan iyice cogaldilar.. Bi tarafta kistler bi tarafta keseler bakalim insallah sorun cikarmazlar bana gerci doktorlar hamilelgin kistlere iyi geldigini söylüyo umarim öyledir..

Canım herkes farklı konuşuyor bende dondurulmuş embiryonun % 10 düşük ihtimali diye duymuştum 5.gun embiryosu ise şans birazdaha yukseliyormus ilk transver anında doktor 2 embiryo koyduğunu ikiz konulan kişilerin 100 kişiden 10 kişi ikiz hamile kalıyormuş hamile kalma olasılığını artırmak için 2 tane koyduklarını anlattı doktorun koyarsa 2 iste bence ben iğneleri sağlık ocağı ve acilde yaptırdım nasip olursa elimde buz torbası ile giderim sıcak masaj pedi nasıl birşey canım ısırılmış bez gibi mi ?

hahha ilahi nanna cok guldum kistler keselere karsi:)) keseler kazanir bu maciiiii:)

ben yurt disindayim canim yani kisitlama yok 1 dersen bir 2 dersen 2 koyuyorlar ama bazi saglik orgutlerinin sitesine baktim benim durumum icin genelde 1 oneriyorlar bilmiyorum herkes baska bisey soyluyor off cok zor bu ilser her asamasi ayri stres ayri heyecan..sicak masaj pedi heat massage pad diye geciyor bir bak google dan nasil birsey olduguna vardir Tr dede heralde..

Ne güzel canım keşke bende hamile kalabilsem doktorun dediği gibi hamilelik bu kistleri çok kucultuyormus Keseler dediğine gore ikiz ay ne güzel rabbim bizlerede nasip etsin

Benim durum derken ? Başka bir rahatsızlığın mı var. Aslında tek gebelik en sağlıklısı düşük tehlikesi ve erken doğum riski açısından hakimizda hayırlısı rabbim tez zamanda kavuştursun meleklerimize

Ne güzel canım keşke bende hamile kalabilsem doktorun dediği gibi hamilelik bu kistleri çok kucultuyormus Keseler dediğine gore ikiz ay ne güzel rabbim bizlerede nasip etsin

Kalirsin canim hic ümitsizlige kapilma bende kistlerim yüzünden olmuyo diye cok üzülüyodum ama oluyo bak umudunu kirma hic olacak görürsün burda da konusup bugünleri gülümseyerek hatirlayacagiz insallah Evet canim ikiz aslinda önceden tek istiyodum ama sans daha cok artiyo dediler 2 transfer ettirdik 2 kuzumda tutundu cok sükür simdi iyiki ikiside olmus diyorum Rabbim insallah kucagima almayida nasip eder.. Darisi tez vakitte hepinize olsun insallah Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…