- 2 Ağustos 2013
- 2.564
- 378
Canım hamilesin sanırım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin progestan iğneler çok acı veriyor birde üst üste kullanılınca ama çok etkiliymiş ilk önce bebeğin tutunmasını sağlıyor sonrada düşük olmasını engelliyormuş zor olsada doktorunun söylediği tarihe kadar kullan canım fitil aynı etkiyi göstermeyebilir
Evet canim cok sükür 2. Denememde tuttu gerci ilkindede tutmustu ama düsük oldu malesef doktor genetik bozukluk olunca düser dedi yoksa saglikli bebek kolay kolay düsmezmis.. Bende igneyi daha etkili biliyodum doktoruma özellikle söyledim igne kullanmam gerekiyosa kullanayim dedim ama yok gerek yok diyince bisey diyemedim 3 defa sordum biraz daha sorsam kovardi herhalde beniFitil kullanmiyorum ama jel kullaniyorum günde 2 defa.. Bu arada sende de cikolata kisti varmis bende de var ameliyat oldunmu hic?
Bilmiyorum ben de sadece estrofem kullanıyordum. Bugün muayene vardı. 30 unda transfer olacaktı. Progesteron testi yaptı. Muayenede yumurta var dedi. testten sonra bi daha görüşelim dedi. Pregestoren testi 9 çıktı dedi. buda yumurtlama olduğunu gösterir dedi. Yani transferi erteledi. Bir de % 10 karşılaştığımız bi durum dedi
[ı]öyle canım bu psikolojiden çıkamıyorum ama bi sonraki adete kadar kendime gelirim inşallah yeni umutlarla donmuş tedavime başlarım rabbim nasip ederse.elimden geleni yapmak dışında yapacağım bişey yok rabbim nasip ederse anne olacağım ve olacağız inşallah[/ı]
Aynen canım yazdığın gibi yurtdışına çalışmaya gitmişti gider gitmez bu halti yemiş ben cok guvenmisim inanmisim hic aklıma bile gelmedi çok yikildim halinize sukredin bazen bebeğin tutmamasindanda daha kötü şeyler var
gunescim yasin cok fazla degilmis 34 ler var burda:) yani ben:) yeni yila girer girmez yeni yasa girilmezki yahuu
bizdede erkek inferilitesi var morfolojimiz kotu ilk denememi dondurulmuslarla 10 gun sonra yaicam insallah.haftaya persembe progesterone ignesine basliyorum insallah tutunmasini saglar ve dusuk olmasini engeller dedigin gibi, acisina katlanicaz artik tuyolar buldum netten onlari uyguliycamm..sanada tedavinde kolayliklar dilerim hayirlara vesile olsun insallah
Oyle sacmalikli mi olur, estrofem harici gobekten igne var , ilac kullanmazdan herhalde yunurtalama olur. Canim bir yanlislikli olmali.
Ilk denemeni dondurulmusla neden yapıyorsun hiç transver edilmeden mi donduruldu inşallah ilk seferde olur tüyolari merak ettim faydası olacaksa bizde uygulayalım yaşa takmıyorumda 1.5 sene kistlerin ciddiyetini anlayana kadar geçti en son çare tüp bebek oda olmayıncaister istemez umutsuzluk oluyor
Canim estrofem hem rahim kalinlastiriyo hemde yumurtalari baskiliyo.. Cünkü ben tek onu kullandim doktorum kontrolde iyi dedi yumurtalar baskilanmaya baslamis dedi bende o zaman ögrendim yumurtalarida baskiladigini.
evet canim buyuk ihtimalle esim yapacak, ilk gun hemsire gosterecek , birde daire cizdirriz nereye yapilacagina dair oraya yapar artik napalim:) olmadi bir saglik kabini gibi bisey bulucam eger evde beceremezsek, yada klinigimden rica edicem her sabah ugrayip yaptiricam o kadar para verdik dimiama iste gece istedigim icin klinikte acik olmicak aman neyse olur bir sekilde:) ayyy keselerimi gordunuzzz aman da aman masallahhhh, 2 hafta sonrada kalp atisiyla insallan katlanir mutlulugunz canimcim..belirtilerinde kulaga cok hos geliyor, bunlari yasamak bile guzel tadini cikar canimm
Doktor soylediyse bırakabilirsin tabi sadece canı acidigi için fitil isteyenler var evet canım maalesef baş belası çikolata kistlerim varameliyat olmadım 2 ay yalancı menopoz iğnesi kullandım adet görmeden yumurtlama ilacina başladım ilk deneme negatif sen tüp bebeğe başlamadan neler yapıldı ?
doktorum dondurulmuslarin sansinin daha yuksek oldugunu yakinda hep b yontemin uygulanacagini soyledi, doktorun yalancisiyimhic taze olmadi evet, 2 dondurulmusumuz var simdide 1 mi koydursak 2 mi diye dusunup duruyoruz arpaci kumrusu gibi:) progesterone ignesi icin tuyolar soyle: once igne yapilacak alani buz torbali ile sogutma, bu arada ilac sisesini elinde tutarak isitma, igneyi yaptiktan sonra sicak masaj pedini yerlestirme..yabanci sitelerde boyle yaziyor, hatta simdi gordum bana verdikleri pakettede yaziyormus..etkilidir insalah..insallah tedavin basrili olur canimn seninde, yawruna kavusurusn..
Yok canim ben israrla istedim ama madem vurdurman zor oluyo jel kullan dedi bende ben bi sekilde vurdururum sorun degil dedim ama dondurulmusta jeli kullandiriyorum genelde dedi etkisi ayniymis bende tamam dedim ne diyim.. O kistlerden ne cektim ben evlenmeden önce 2 defa ameliyat olmustum o yüzden ameliyati önermedi doktorlar kist varken tüp deneyecegiz dedi ve hic bisey kullandirmadi o kistlerle direk basladim suan iyice cogaldilar.. Bi tarafta kistler bi tarafta keseler bakalim insallah sorun cikarmazlar bana gerci doktorlar hamilelgin kistlere iyi geldigini söylüyo umarim öyledir..
Canım herkes farklı konuşuyor bende dondurulmuş embiryonun % 10 düşük ihtimali diye duymuştum 5.gun embiryosu ise şans birazdaha yukseliyormus ilk transver anında doktor 2 embiryo koyduğunu ikiz konulan kişilerin 100 kişiden 10 kişi ikiz hamile kalıyormuş hamile kalma olasılığını artırmak için 2 tane koyduklarını anlattı doktorun koyarsa 2 iste bence ben iğneleri sağlık ocağı ve acilde yaptırdım nasip olursa elimde buz torbası ile giderim sıcak masaj pedi nasıl birşey canım ısırılmış bez gibi mi ?
Yok canim ben israrla istedim ama madem vurdurman zor oluyo jel kullan dedi bende ben bi sekilde vurdururum sorun degil dedim ama dondurulmusta jeli kullandiriyorum genelde dedi etkisi ayniymis bende tamam dedim ne diyim.. O kistlerden ne cektim ben evlenmeden önce 2 defa ameliyat olmustum o yüzden ameliyati önermedi doktorlar kist varken tüp deneyecegiz dedi ve hic bisey kullandirmadi o kistlerle direk basladim suan iyice cogaldilar.. Bi tarafta kistler bi tarafta keseler bakalim insallah sorun cikarmazlar bana gerci doktorlar hamilelgin kistlere iyi geldigini söylüyo umarim öyledir..
ben yurt disindayim canim yani kisitlama yok 1 dersen bir 2 dersen 2 koyuyorlar ama bazi saglik orgutlerinin sitesine baktim benim durumum icin genelde 1 oneriyorlar bilmiyorum herkes baska bisey soyluyor off cok zor bu ilser her asamasi ayri stres ayri heyecan..sicak masaj pedi heat massage pad diye geciyor bir bak google dan nasil birsey olduguna vardir Tr dede heralde..
hahha ilahi nanna cok guldum kistler keselere karsi:)) keseler kazanir bu maciiiii:)
Ne güzel canım keşke bende hamile kalabilsem doktorun dediği gibi hamilelik bu kistleri çok kucultuyormus Keseler dediğine gore ikiz ay ne güzel rabbim bizlerede nasip etsin