Dondurulmus embriyo.

Yok canim doktorum bi daha yapmana gerek yok dedi simdi kese icin beklemedeyim merakla.. Sen nasilsin canimm az kaldi bebisinin gelmesinee =)

anladim canimm ben test yapilip pozitif ciktiktan sonra 2 gunde bir kan veriyorsun gibi dusundum..gelsin kesecikler o zaman:) iyi bak minnosuna..ben bekliyorum sabirla..estrogen bantlari verdi doktor cok kasindiriyorlar kasinip bekliyorum:))

anladim canimm ben test yapilip pozitif ciktiktan sonra 2 gunde bir kan veriyorsun gibi dusundum..gelsin kesecikler o zaman:) iyi bak minnosuna..ben bekliyorum sabirla..estrogen bantlari verdi doktor cok kasindiriyorlar kasinip bekliyorum:))

Bende öyle biliyodum canim ama vardir herhalde doktorun bir bildigi =) görsemde rahat etsem her dk düsünüyorum valla
Bakmazmiyim hala transferden sonrasi gibi dikkat etmeye calisiyorum görene kadar bitmez bu evhamlar
Kiyamamm yaa napcaksin canim kuzucuklarimiz icin herseyi yapiyoruz deger ama annesi o mis kokulu minnosunaa

dogana kadar bitmez nanacim, hatta dogduktan sonra baslar diyelim:))aman annesi ne guzelde bakarmis, masallah:) kasinti bisey degil canimcim tabiki idare edicez asil su progesterone igneleri beni dusunduruyor ama herseye deger..

dogana kadar bitmez nanacim, hatta dogduktan sonra baslar diyelim:))aman annesi ne guzelde bakarmis, masallah:) kasinti bisey degil canimcim tabiki idare edicez asil su progesterone igneleri beni dusunduruyor ama herseye deger..

Öyle valla canim dogana kadar bitmez bizim meraklar kucagimiza alana kadar bi dert dogduktan sonra da iyi mi beslenmesi güzel mi aman hasta olcak fln ohoo =))
Kendini kasma tatlim igne konusunda ben ilk tedavimde kullanmistim hic canim acimiyodu valla bende mi bi gariplik var anlayamadim cogu kisi sikayetci ama bence korkulacak gibi degil. Bende sadece iz kaldi morarmisti biraz orasi kaldi öyle gitmedi bi türlü.. Simdi jel kullaniyorum daha rahat gercekten ama bunda da mantar fln olma riski oluyo malesef hepsinin kötü yani var.. Insallah kucagimiza aldigimizda bunlari hic hatirlamayacagiz canim herseyi unutturacak bebislerimiz
Iyi geceler canim beni uyku bastirdi yatsam iyi olacak. Kendine cok iyi bak 1 gün daha gecti bende heyecanla senin tedavini bekliyorum hayirlisiyla az kaldi

Canim bende kulaniyorum edtrojrn bantlari hep kasindi ,kizardi, sisto mahvoldum nereme yapistircami sadirdim, git gite band dozuda artiyor, yapistirma sayisida. Bnde doktoru aradim dusuk kortizonlu krem tavsiye etti, kasinti daha iyi coksukur ama elindeki estrojen paketleti bittimi, fitile cevircek... hayirlisi hakkimizda

Canım doğru söylüyorsun ama açıklaması ne oldu nedir yani itirafta etti diyorsun yani hani normal bir zamanda da insan kızar eder çok öfkelenir üzülür ama bu bambaşka bir şey senin ona çocuk vermek için didiniyorsun yani nefisleri bu kadar gevşek bu adamların yani daha fazla konuşup seni de üzmek istemiyorum çok şey var söylenecekte. En iyisini sen bilirsin bu saatten sonra nasıl güveneceksin doğru diyorsun sen de ama ama hemen dava açma bir ailenin yanına git düşün taşın kararını ver canım bir bebek dünyaya gelecek şimdi maddi güvencen varsa kendin de büyütürsün ama işte baba olgusu da önemli çocukların hayatında Allah yar ve yardımcın olsun.

Bana bant verilmedi sadece hap kullanıyorum neyse ki sanırım kullanamazdım çünkü alerjim var öyle şeylere imitasyon takı takamam, hani kan aldıktan sonra bant takıyorlar ya onlar bile yarım saat dursun kaşınıyor kıpkırmızı oluyor.

Kızlar hayırlı cumalar ; bişey sorcam yaa kafama çok takıldı, şubat adetimle dondurulmuşlara başlamak istiyorum acaba bu adetimle hemen başlayabilir miyim, çünkü biraz araştırdımda adetinin 21. günü ilaç kullanıyomuşsun falan sonra bidahaki adetinde tevadiye başlıyomuşsun pek anlayamadım açıkçası, yani şimdi ben adetimde gidip hemen ilaçlara başlayıp o ay transferimi yaptırabilir miyim ?:18::26::26::26:

Bende de acımadı canım ilk tedavide çok korkuttular beni yağlı bir iğne işte menagonu arayacaksuın filan diye hemşireler neler neler bende önyargılı oldum hatta ilk olduğumda yumurta toplamadan bir gün sonra başlamıştık o kadar korkuttular ki arabanın arka koltuğuna yüz üstü uzanıp eve gitmiştim oturmayayım üzerine diye ama hiçte öyle olmadı bazı günler biraz acıdı o da hemşireyle alakalı acilde vurduruyorduk her gün farklı biri denk geliyor kişiye göre değişiyor vurması ama bir arkadaşım kullandı o basamadım hiç üstüne ayağımın çok kastı filan demişti. Şimdi bende kullanmıcam sanırım programda jel yazıyo sadece çünkü aman kullanmıyım yaa reglimin 21. gününden beri lucrin vuruyorum zaten 40 günde regl oldum hala vuruyorum transfere kadar vurulacak bari transferden sonra rahat edeyim

Canım büyük ihtimalle reglinin 21. günü lucrine başlatır yumurta baskılamak için o yüzden bu reglinle başlayamazsın sen reglinin 2 ya da 3. günü dr kontrole git hemde bu konuyu konuş 21. günü iğneye başlarsın sonra regl olunca da tedaviye başlarsın

off ya ama ben şubat adetimle direk yaptırırım diyodum

Canim her doktorun tedavi sekli farkli oluyor.. Ben adetin 2. günü basladim estrofem hap kullandim sadece 13. gün kontrol oldu doktor rahim kalinligi iyi dedi 5 gün sonrada transferim oldu 5. gün embriyosu oldugu icin. 21. gün baslayan prosedürü bilmiyorum.. Hayirlisi olsun canim hakkinda, Rabbim tez vakitte saglikli hayirli evlatlar nasip etsin

Çok sağol arkadaşım, inşallah benim de tedavim seninki gibi olur çünkü sabretmeye hiç ama hiç tahammülüm kalmadı. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bol bebişli bir topiğimiz olsun...

Çok sağol arkadaşım, inşallah benim de tedavim seninki gibi olur çünkü sabretmeye hiç ama hiç tahammülüm kalmadı. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bol bebişli bir topiğimiz olsun...

İnsallah seninde tedavin rahat olur gercekten insani cok etkiliyo. Ben sanki hic tedavide degilmisim gibiydi ve cogu kisininde bu sekilde oluyo tedavisi.. Sabret canim benim az kaldi bebislerin yakinda gelicekler annesine. Rabbim herkesin yüzünü güldürsün emeklerini bosa cikarmasin

Hayırlı cumalar canım ocakta aldığım bir negatif ve dondurulmuş embiyolarım var doktorla görüşmeye gittim şubat adettiyle başlayalım dedi hemşirenin anlatığı süreç şöyle adettin 2. günü estrofeme başlıyorsun adettin 6. günü rahim kalınlığına baktırıyorsun kalınlaşması azsa ilaç miktarı değişiyor diğer kullanılan iğne ve fitilere başlanıyor sanırım rahim yeteri kalınlığa geldiğinde transfere gidiyorsun buda adettin 10. gününde sonraki günler oluyor bana 17. 18. günlerden bahsettilr rahmin hazırlanmasına göre değişiyor hakımızda hayırlısı olsun bebeklerimiz çok bekletmeden gelsin inşallah

canım bende ayın 20 sinde negatif aldım şubat adetimle bende başlayacağım donmuş tedavisine. 17 şubat gibi adet olurum inşallah başlarım ben daha negatiften sonra doktorumla görüşmeye gitmedim bikaç güne giderim. sen ne zaman adet olacaksın? belki de aynı zamanlarda başlarız

Arkadaşım vallahi içimi rahattlattın, inşallah ikimizin ve isteğen bütün can yoldaşlarımızın tedavileri hyırlı olur ve göbüşleri dolar, Allah'ım hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eylesin hepimize bu mübarek cuma gününde

İnşallah canım güzel sözlerin için teşekkür ederim çok sabırsız ve kuruntulu bi yapım var her şeyi stres yapıp kafama takıyorum, burası ve sizler olmasanız içimi dökemem ve kafamdakilere cevap bulamam Allah hepinizde milyonlarca kez razı olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…