Ben simdi ne zaman doktora gitmeliyim kendi doktorum baska sehirde burdan bulmaliyim birde clexon yazdirmam lazım kese gozukurmu sizce bu gun transferin 12. günü
çok üzüldüm inan( nasip değilmiş ama denemekten vazgeçmiyoruz rabbim inşaallah en kısa zamanda anneliği en güzel şekilde nasipeder
Canim sen ne ettij, hemen kese gozukurmu normal gebe kalandq bile 6.hafta gozukuyo, sonuc pozitif cijtiktan sonra 3-4 defa daha kan testi yapuliyor deger katlaniyormu diye sonrada 1 yada 2 hafta donra kese gormeye gidiliyor
Doktorumu aradım tekrar kan testi istemedi on gün sonra kontrole gel dedi hibor 3500 verdi iğne bugün mecbur gidicem ilaç için bakalım nolucak bu arada cok kötü günler geçiriyorum Allah kimseye göstermesin esimin beni aldattigini öğrendim yıkılmış durumdayım üstelik hamileyim((
Canımm nasıl yani, sen dondurulmuşlarla mı hamile kaldın yani sen eşini baba yapmak için o kadar uğraşıyorsun didiniyorsun seni aldatıyor öyle mi. Yazıklar olsun ne diyeyim. Peki emin misin yani şahit mi oldun mesaj mı gördün nedir yani dur bakalım belki de öyle değildir umarım değildir yaa sen ona bebek ver hem de müjde al onun hediyesi bu mu canımm iyice araştır emin ol fevri karar verme.. :26:
Canımm nasıl yani, sen dondurulmuşlarla mı hamile kaldın yani sen eşini baba yapmak için o kadar uğraşıyorsun didiniyorsun seni aldatıyor öyle mi. Yazıklar olsun ne diyeyim. Peki emin misin yani şahit mi oldun mesaj mı gördün nedir yani dur bakalım belki de öyle değildir umarım değildir yaa sen ona bebek ver hem de müjde al onun hediyesi bu mu canımm iyice araştır emin ol fevri karar verme.. :26:
Aynen canım yazdığın gibi yurtdışına çalışmaya gitmişti gider gitmez bu halti yemiş ben cok guvenmisim inanmisim hic aklıma bile gelmedi çok yikildim halinize sukredin bazen bebeğin tutmamasindanda daha kötü şeyler var
Canım yurtdışında mı çalışıyordu işini bitirip temelli mi dönmüştü yoksa izin alıp mı gelmişti orada mı olmuş olay nedir yani ay aklım almıyor yaa sen uğraş didin iğneler, ilaçlar, kontroller, toplama, transfer yemin ederim çok kötü oldum bir an kendimi düşündüm de böyle bir şey var mı yaa. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Peki af dilemedi mi, bir anlık bir şey, yalnızlıktan filan diye yani tabii ki bunun özrü , açıklaması olmaz ama ne diyor. Affedecek misin. Affedeceksen bile burnu sürtsün annene git bir süre istersen kafanı dinle düşün ya çok çok üzüldüm.. :26:
Daha yeni gitmisti bi sene orada çalışacak affetmeyi düşünmüyorum nasıl guvenirim ben ona artık sevgidende önemli guven değilmi o kadar yaptığım şeyler umrunda değil adamın ona kolay gelmiş çeken o değil ya nasıl olsa bir yandan estrafemin etkileri bir yandan hamilelik zaten psikoloji gidik birde bu geldi başıma bu adam guya bana cok asikti cok seviyordu herşey yasanmis
Daha yeni gitmisti bi sene orada çalışacak affetmeyi düşünmüyorum nasıl guvenirim ben ona artık sevgidende önemli guven değilmi o kadar yaptığım şeyler umrunda değil adamın ona kolay gelmiş çeken o değil ya nasıl olsa bir yandan estrafemin etkileri bir yandan hamilelik zaten psikoloji gidik birde bu geldi başıma bu adam guya bana cok asikti cok seviyordu herşey yasanmis
Aynen canım yazdığın gibi yurtdışına çalışmaya gitmişti gider gitmez bu halti yemiş ben cok guvenmisim inanmisim hic aklıma bile gelmedi çok yikildim halinize sukredin bazen bebeğin tutmamasindanda daha kötü şeyler var
Doktorumu aradım tekrar kan testi istemedi on gün sonra kontrole gel dedi hibor 3500 verdi iğne bugün mecbur gidicem ilaç için bakalım nolucak bu arada cok kötü günler geçiriyorum Allah kimseye göstermesin esimin beni aldattigini öğrendim yıkılmış durumdayım üstelik hamileyim((
bir kaç gündür topiğe bakamadım ama inşaALLAH herşey yolunda bugün doktorda ilk muayeneni oldum.değişik bir dondurulmuş tedavisine başlıyoruz.hergün 75 lik menegon vuracağım kendime yumurta gelişimi takip edilecek gerekli olgunluk olunca çatlatma yapılacak vücut doğal östorejen salgılayıp transferime uygun hale gelecek veeeee gelsin bebişler dolsun göbüşler
Cnm amin insss rabbim sana ve bebisine saglik versin cnm gerisi boşHepinize çok teşekkürler arkadaşlar Allah asla size yasatmasin inşallah çok zor hala toparlanmaya çalışıyorum bebegime bile sevinemedim o ahlaksız yüzünden biz birbirimize yeteriz bebisimizle yeterki şans yanımızda olsun insallah sağlıklı sıhhatli gelsin bebislerimiz
ne yaptin canim takrar kan verdin mi?
Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar Allah asla size yasatmasin inşallah çok zor hala toparlanmaya çalışıyorum bebegime bile sevinemedim o ahlaksız yüzünden biz birbirimize yeteriz bebisimizle yeterki şans yanımızda olsun insallah sağlıklı sıhhatli gelsin bebislerimiz
bir kaç gündür topiğe bakamadım ama inşaALLAH herşey yolunda bugün doktorda ilk muayeneni oldum.değişik bir dondurulmuş tedavisine başlıyoruz.hergün 75 lik menegon vuracağım kendime yumurta gelişimi takip edilecek gerekli olgunluk olunca çatlatma yapılacak vücut doğal östorejen salgılayıp transferime uygun hale gelecek veeeee gelsin bebişler dolsun göbüşler