- 30 Mayıs 2011
- 21
- 2
çok teşekkür ederim amin inş canım 7. gününde yaptırdım 48.15 çıktı sonuç
Hayyy Masallahhh, Bu hamilelik bereketi boylece devam etsin ins. TEBRIKLER KACINCO GUN KAC cikti deger
kızlar ben bugun kan testi verdim biliyorum çok erken geçen hafta bugun kuzucuklarım trasfer oldu ve ben güzel haberi bugün aldım rabbime binlerce şükür hamileyim
ilk hamileliğim normal yolla 11 haftalık kaybettim onun sonrasında kimyasal yaşadım daha sonra başarısız 4 tüp bebek çok zor yollardan geçtim ama sizlerin desteği ile bu defa donmuş bebeğime çok güveniyorum canım kalbim bugün senin için atıyor haydı hayırlısı güzel haberlerle gel canımmmm...Sagol canim insallah Allah hepimizin yüzünü güldürür. Cift transfer yapildi canim bende öncesinde senin gibi korkuyodum benimde 2 tane dondurulmusum vardi saglikli cözülecekmi diye ama korktugum gibi olmadi ikiside cok sükür sagliklica cözüldü. Icini ferah tut canim bebisine inan ben hep dedimki saglikli bebeklerse eminimki bisey olmayacak yasayacaklar degilsede bastan baslamamasi daha iyi Allah korusun tuttuktan sonra fln düsmesi daha kötü herseyin hayirlisi eger o bebek dogacaksa eminimki saglikla cözülür annesinide tutar 9 ay hic birakmaz..
kızlar ben bugun kan testi verdim biliyorum çok erken geçen hafta bugun kuzucuklarım trasfer oldu ve ben güzel haberi bugün aldım rabbime binlerce şükür hamileyim
Hamile arkadaşları tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Kızlar transfere yakın ananas yediniz mi rahmi kalınlaştırıp tutunmayı kolaylaştırıyormuş ben geçen sefer yemedim bu sefer yicem. Benim östrojen çok yüksek olmasına rağmen rahim kalınlığım sınırdaydı 8 di şimdi yumurta geliştirilmeyecek östrojen yükselmeyecek östrojen bandı filanda vermeyecek sanırım regl sonrası için bir tek estrofem yazdı bende rahimi kalınlaştırmaya yardımcı şeyler arıyorum nar suyu da duydum ama araştırıcam daha
ilk hamileliğim normal yolla 11 haftalık kaybettim onun sonrasında kimyasal yaşadım daha sonra başarısız 4 tüp bebek çok zor yollardan geçtim ama sizlerin desteği ile bu defa donmuş bebeğime çok güveniyorum canım kalbim bugün senin için atıyor haydı hayırlısı güzel haberlerle gel canımmmm...
Maaşallahhh Rabbim tamamına erdirsin peş peşe bebek haberlerini aldıkça bir an önce başlamak istiyoruuuuuummm...
bugün tekrar test varmı canımmmmmmmm
CANIM EVET TESTİ YAPTIRDIM SONUÇ 17 ye DÜŞMÜŞ DOKTORUM BİO KİMYASAL GEBELİK DEDİ.ESTROFEM İÇMEDİĞİNİZ İÇİN DEDİ BEBEK TUTUNMUŞ AMA KÖK SALAMAMIŞ DEDİ.HAYIRLISI BÖYLEYMİŞ NE YAPALIM KISMETTEN ÖTESİ YOK
CANIM EVET TESTİ YAPTIRDIM SONUÇ 17 ye DÜŞMÜŞ DOKTORUM BİO KİMYASAL GEBELİK DEDİ.ESTROFEM İÇMEDİĞİNİZ İÇİN DEDİ BEBEK TUTUNMUŞ AMA KÖK SALAMAMIŞ DEDİ.HAYIRLISI BÖYLEYMİŞ NE YAPALIM KISMETTEN ÖTESİ YOK
spor yapıyarum canım biraz kilo vermem gerekmiş herşey mükemmelmiş ama kilom yüzünden tutunma olmuyormuş doktorumun en son bulduğu bahane bu yoksa hemencecik başlamak istiyorum ama sanırım martta başlarım artık dayanamıyorum etrafın laflarını kaldıramıyorum artık annemde dahil olmak üzere tedavi gördüğümü kimse bilmiyorCanimm benimm cok zor seyler yasamissin insallah Rabbim bu sefer kucagina almayi nasip eder. Iste senden bekledigim bu bebegine inan sev ki o da annesine hemencecik gelsin dogana kadarda hic birakmasin.. Benimde kalbim agzimda valla hem korku hem heyecan bi yandan kosa kosa gitmek istiyorum bi yandan da hic gitmemek.. Allahim hepimizin yardimcisi olsun. Sen ne zaman basliyosun canim yakinmi?
ilk tüpümde bende aynı şeyi yaşadım anlıyorum seni canım ama her şerde bir hayır vardır sabredeceğiz başka donmuş varmı canım Rabbim sabır versin..CANIM EVET TESTİ YAPTIRDIM SONUÇ 17 ye DÜŞMÜŞ DOKTORUM BİO KİMYASAL GEBELİK DEDİ.ESTROFEM İÇMEDİĞİNİZ İÇİN DEDİ BEBEK TUTUNMUŞ AMA KÖK SALAMAMIŞ DEDİ.HAYIRLISI BÖYLEYMİŞ NE YAPALIM KISMETTEN ÖTESİ YOK
spor yapıyarum canım biraz kilo vermem gerekmiş herşey mükemmelmiş ama kilom yüzünden tutunma olmuyormuş doktorumun en son bulduğu bahane bu yoksa hemencecik başlamak istiyorum ama sanırım martta başlarım artık dayanamıyorum etrafın laflarını kaldıramıyorum artık annemde dahil olmak üzere tedavi gördüğümü kimse bilmiyor
ilk tüpümde bende aynı şeyi yaşadım anlıyorum seni canım ama her şerde bir hayır vardır sabredeceğiz başka donmuş varmı canım Rabbim sabır versin..
ah canım benim ya tüylerim dikenlendi şuan inan çok üzüldüm ya... diyecek bişey bulamıyorum, Rabbim tekrar nasip eder inşallah şöyle düşün en azından hamile kalabiliyosun bu çok güzel bişey...başka donmuşun varmı
Yaa nasil olurr ben senden katlanmis degerler bekliyodum cok üzüldüm =( ama hayirlisi böyleymis demekki canim insallah bi daha ki denemende kavusursun yavrularina.. Rabbimin hepimiz icin belirledigi zaman var insallah senin zamaninda yakindir bitanem sen cok iyi kalpli bi insansin kalbim ve dualarim hep seninle..
kızlar hepinize iyi dilekleriniz için çooooook teşekkür ediyorum .kalbimdesin çok üzüldüm canım rabbim sabır versin ne denilirki bu durumda ne desem boş ben o duyguyu yaşadığım için biliyorum ne hissettiğini çok iyi anlıyorum