Dondurulmus embriyo.

Hayyy Masallahhh, Bu hamilelik bereketi boylece devam etsin ins. TEBRIKLER KACINCO GUN KAC cikti deger

Canim ben 2011 de 4. Tedavi ile donmus tedavisi ile ikize kaldim. Degerim 173' tu 12 gun .... aAnca oglum dunyaya merhaba diyelidi suan 23 aylik dunyalar tatlisi bir cocuk, ben kardes icin tedavi goruyorum bu ay sonu transfer ins. Bu berekekete bizlerde dahil oluruz

kızlar ben bugun kan testi verdim biliyorum çok erken geçen hafta bugun kuzucuklarım trasfer oldu ve ben güzel haberi bugün aldım rabbime binlerce şükür hamileyim

tebrik ederim arkadasim
saglikla hayirla kucakla yavrunu veya yavrularini:)
ALLAH tamamina erdirsin

ilk hamileliğim normal yolla 11 haftalık kaybettim onun sonrasında kimyasal yaşadım daha sonra başarısız 4 tüp bebek çok zor yollardan geçtim ama sizlerin desteği ile bu defa donmuş bebeğime çok güveniyorum canım kalbim bugün senin için atıyor haydı hayırlısı güzel haberlerle gel canımmmm...

kızlar ben bugun kan testi verdim biliyorum çok erken geçen hafta bugun kuzucuklarım trasfer oldu ve ben güzel haberi bugün aldım rabbime binlerce şükür hamileyim

Maaşallahhh Rabbim tamamına erdirsin peş peşe bebek haberlerini aldıkça bir an önce başlamak istiyoruuuuuummm...

Hamile arkadaşları tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Kızlar transfere yakın ananas yediniz mi rahmi kalınlaştırıp tutunmayı kolaylaştırıyormuş ben geçen sefer yemedim bu sefer yicem. Benim östrojen çok yüksek olmasına rağmen rahim kalınlığım sınırdaydı 8 di şimdi yumurta geliştirilmeyecek östrojen yükselmeyecek östrojen bandı filanda vermeyecek sanırım regl sonrası için bir tek estrofem yazdı bende rahimi kalınlaştırmaya yardımcı şeyler arıyorum nar suyu da duydum ama araştırıcam daha

narım hamilelik için ii olmadığını duymuştum emin değilim ama iice araştır canım

Canimm benimm cok zor seyler yasamissin insallah Rabbim bu sefer kucagina almayi nasip eder. Iste senden bekledigim bu bebegine inan sev ki o da annesine hemencecik gelsin dogana kadarda hic birakmasin.. Benimde kalbim agzimda valla hem korku hem heyecan bi yandan kosa kosa gitmek istiyorum bi yandan da hic gitmemek.. Allahim hepimizin yardimcisi olsun. Sen ne zaman basliyosun canim yakinmi?

bugün tekrar test varmı canımmmmmmmm

CANIM EVET TESTİ YAPTIRDIM SONUÇ 17 ye DÜŞMÜŞ DOKTORUM BİO KİMYASAL GEBELİK DEDİ.ESTROFEM İÇMEDİĞİNİZ İÇİN DEDİ BEBEK TUTUNMUŞ AMA KÖK SALAMAMIŞ DEDİ.HAYIRLISI BÖYLEYMİŞ NE YAPALIM KISMETTEN ÖTESİ YOK

ah canım benim ya tüylerim dikenlendi şuan inan çok üzüldüm ya... diyecek bişey bulamıyorum, Rabbim tekrar nasip eder inşallah şöyle düşün en azından hamile kalabiliyosun bu çok güzel bişey...başka donmuşun varmı

canım tebrik ederim kucağınada almak nasip olsun inşallah,, çok dikkat et asıl herşey şimdi başlıyo dikkat et canım iyi bak kendinede bebişlerede

kızlar hepinize iyi dilekleriniz için çooooook teşekkür ediyorum .kalbimdesin çok üzüldüm canım rabbim sabır versin ne denilirki bu durumda ne desem boş ben o duyguyu yaşadığım için biliyorum ne hissettiğini çok iyi anlıyorum

Yaa nasil olurr ben senden katlanmis degerler bekliyodum cok üzüldüm =( ama hayirlisi böyleymis demekki canim insallah bi daha ki denemende kavusursun yavrularina.. Rabbimin hepimiz icin belirledigi zaman var insallah senin zamaninda yakindir bitanem sen cok iyi kalpli bi insansin kalbim ve dualarim hep seninle..

spor yapıyarum canım biraz kilo vermem gerekmiş herşey mükemmelmiş ama kilom yüzünden tutunma olmuyormuş doktorumun en son bulduğu bahane bu yoksa hemencecik başlamak istiyorum ama sanırım martta başlarım artık dayanamıyorum etrafın laflarını kaldıramıyorum artık annemde dahil olmak üzere tedavi gördüğümü kimse bilmiyor

ilk tüpümde bende aynı şeyi yaşadım anlıyorum seni canım ama her şerde bir hayır vardır sabredeceğiz başka donmuş varmı canım Rabbim sabır versin..

Kilonun etkisi var diyolar canim ama engel oldugunu düsünmüyorum sen yinede verebildigin kadar ver sana da yarari olur hem hamile kalincada alicaksin =) hayirlisi olsun canim sonu güzel olsunda biz bebeklerimizi sabirla beklemek zorundayiz bu da bizim sinavimiz. Etraf konusuna gelince aldirma tatlim onlara biliyorum hepimizin hayatinda var üzülüyoruz, kiriliyoruz ama elden bisey gelmiyor agzi olan konusuyor bizim duygularimizi kimse anlamiyor.. Bende söylemedim sadece annemler biliyor böyle cok rahat kimseye dert anlatmak zorunda degilim en iyisi kimseye söylememek..

sağol canım benim ALLAH hepinizden razı olsun6 tane yavru var buzlukta doktorum adet olacaksınız dedi 3.günü gelin tekrar başlayalım ertelemeye gerek yokmuş eşimle konuştuk gidelim dedik ağzımıza bir parmak bal sürdüler bizde kavonozun hepsini istiyoruz

canım taktiri ilahi söyleyecek sözümüz yok.senin test sonuncun çıkmadımı ben mi?görmedim pozitif olacak içime doğuyorcanım benim ALLAH gönlüne göre versin

canım benim sağol bu da geçecek vuslat başka baharakendine dikkat et inşaALLAH herşey yolunda gider vaktinde sağlıcakla alırsın yavrularını kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…