- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
narım hamilelik için ii olmadığını duymuştum emin değilim ama iice araştır canım
çok teşekkür ederim amin inş canım 7. gününde yaptırdım 48.15 çıktı sonuç
sağol canım benimALLAH hepinizden razı olsun 6 tane yavru var buzlukta doktorum adet olacaksınız dedi 3.günü gelin tekrar başlayalım ertelemeye gerek yokmuş eşimle konuştuk gidelim dedik ağzımıza bir parmak bal sürdüler bizde kavonozun hepsini istiyoruz
Canim tekrar cok gecmis olsun inss dondurulmuslarin bu sefer yuzunu guldursun cnm benim
Kalbimdesin uzuntunu paylasiyorum arkadasim ama ne mutlu bi suru donmus bebisin var onumuzdeki sefere hersey harika olacak buna inan...nanna test sonucu gelmedimi daha?
o zaman süper bitanem, bak benim hiç yok başka en baştan başlamam lazım... 6 tane olması süper maşallah... hadi inşallahhhhhh bu defa Allah nasip eder.....cümlemize
canım taktiri ilahi söyleyecek sözümüz yok.senin test sonuncun çıkmadımı ben mi?görmedim pozitif olacak içime doğuyorcanım benim ALLAH gönlüne göre versin
Kalbimdesin uzuntunu paylasiyorum arkadasim ama ne mutlu bi suru donmus bebisin var onumuzdeki sefere hersey harika olacak buna inan...nanna test sonucu gelmedimi daha?
Canim pazartesiye cikacakmis sonuc 15 gün zor dayandim 2 gün daha 😟 ama test yaptim evde ikinci cizgi cikti insallah bi yanlislik yoktur 😳 biraz umutsuz gitmistim ne agrim var ne bisey beklemiyodum hic bakalim pazartesi tam belli olacak ben kani merak ediyorum asil önemli olan o
Kizlar kani verdim ama sonucu pazartesi cikacakmis burada bu isler malesef hemen olmuyo haftasonuna denk geldigi icin pazartesi cikar dediler neyse hayirlisi artik. Ama dayanamadim artik gelince bi test yaptim ikinci cizgiyi gördüm tam belirgin degildi ne silik ne belirgin 😳 soktayim hala inanamiyorum insallah dogrudurr
çok güzel canım benimde kan verdiğim gün yaptığım idrar testinde 2.ci çizgi çıkmıştı...gözün aydın hamilesin
doğrudur canım
Kizlar kani verdim ama sonucu pazartesi cikacakmis burada bu isler malesef hemen olmuyo haftasonuna denk geldigi icin pazartesi cikar dediler neyse hayirlisi artik. Ama dayanamadim artik gelince bi test yaptim ikinci cizgiyi gördüm tam belirgin degildi ne silik ne belirgin 😳 soktayim hala inanamiyorum insallah dogrudurr
canım gözün aydın doğrudur bencede,,, Allah kucağına almayıda nasip etsin darısı hepimize inşallah... kan sonucun neden o kadar geç çıkıcak onu anlamadım ...normalde 2 saat sonra falan çıkıyo... neyse sevin artık tadını çıkar kendine çok dikkat et... Rabbim sağlıklı bebişler versin...
CANIM EVET TESTİ YAPTIRDIM SONUÇ 17 ye DÜŞMÜŞ DOKTORUM BİO KİMYASAL GEBELİK DEDİ.ESTROFEM İÇMEDİĞİNİZ İÇİN DEDİ BEBEK TUTUNMUŞ AMA KÖK SALAMAMIŞ DEDİ.HAYIRLISI BÖYLEYMİŞ NE YAPALIM KISMETTEN ÖTESİ YOK
Canim cok sagol Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün emeklerimizi bosa cikarmasin. Ben yurtdisinda yasiyorum canim burada bu isler biraz uzun sürüyo bi de haftasonu girince araya pazartesiye kaldi.. Benim ilk tedavimde düsük olmustu tam sevinemiyorum hep bi korku var kalp atisini duyana kadar da devam eder sanirim.. Rabbime sigindim dua ediyorum hepimiz icin hepimize mis kokulularimizi nasip etsin insallah..