Dondurulmus embriyo.

Yuhhh,kopek ne alaka .... bende yurtfisinda tedavi goruyorum. 3 denememde Negatif olunca doktor bana ne dese begenirsin baskasinin sperm ile yapalim srnde problem yok hemen tutar dedi , alllahtan yanimda esim yojtu hayatta gondermezdi beni bi daha oraya. Ama burda onlar icin gayet normal bir durum. Ben dedim kesinlikke ne Dinen nede mantikken boyle birseyin mumkun okamayacagini. Olursa kocamdan ,olmazsada hic onemli degil demistim. Bir tek cocuksun ben drgildim dunyada sonucta ve olmaz diyen doktor ikiz bebekleri 4.denemede gorunce benden cok sok olmustu:)

Insallah canimm 😊 aminnn Rabbim hepimize nasip etsin insallah hepimiz hamilelik haberlerimizi alalim sonrada hamileligimizden konusalimm 😄 düsüncesi bile ne kadar güzel ahh bi de yasasak nasil olurdu kim bilir..
Insallah hersey yolunda gitsin cumartesi günü sonrada bebisin göbüsüne konsun 9 ay da hic birakmasin annesinii 😄

evet canim dogru soyluyorsun herseyin hayirlisi..kulturler farkli, hayata bakis acisi farkli..burda herkeste en az 2-3 kedi kopek var, ama cocukta cok var daha lisede dogurmaya basliyorlar:) kendimi iyice yasli hissediyorum:)

Aynen öyle canimm hep mutlu olacagiz, kötü olan seyleri görmeyecegiz, bebislerimizi yanimizda hayal edecegiz ve insallah hayallerimiz birgün gercek olacak.. =)

saatler kaldi guzel habere:) yarin sabah ise gelmicem ya ogleden sonra anca hadi insallah guzel seyler yazmis olll

kızlar ben bugun kan testi verdim biliyorum çok erken geçen hafta bugun kuzucuklarım trasfer oldu ve ben güzel haberi bugün aldım rabbime binlerce şükür hamileyim

gozun aydin arkadasimmm tebriklerr saglicakla kucagina almani dilerimm sorununuz neydi?

Son düzenleme:
kızlar ben bugun kan testi verdim biliyorum çok erken geçen hafta bugun kuzucuklarım trasfer oldu ve ben güzel haberi bugün aldım rabbime binlerce şükür hamileyim

Cookkk sevindim canimm Allah tamamina erdirsin kucagina almayida nasip etsinn ne guzel yaa pes pese guzel haberler aliyoruzz 😄😄 degerin kac cikti canim =)

Son düzenleme:
Benimde adetimin ikinci günü dondurulmuş embriyolarımı koyucaklar , hiç bilmiyorum nasıl olucak ... Allahım inşallah nasip eder ...

Yaşasııınnnnn allah tamamına erdirsin inşallah.

Benimde adetimin ikinci günü dondurulmuş embriyolarımı koyucaklar , hiç bilmiyorum nasıl olucak ... Allahım inşallah nasip eder ...
Canim 2. Gun olduğuna emin misin. Hic duymadım 2. Gun transferi

kızlar merhaba ;

hepinizin yazdıklarını okudum hamileleri tebrik ediyorum , sonuç bekleyenler umarım pozitif olur :)

bende önümüzdeki ilk adetimden sonra dondurulmuşlarla transfer yaptırıcam umarım benim gibi bekleyenler içinde hayırlısı ile sonucumuz olumlu olur :)

Yazdıklarınızı okuyunca çok umutlandım , Ayrıca herşeyden önce doktorum gerçekten 1 numara Aret Beye çok güveniyorum.

Insallah ikimiz icinde unutulmaz günler olur canim hayatimiz boyunca gülümseyerek hatirlayacagimiz günler olsun..

Hayyy Masallahhh, Bu hamilelik bereketi boylece devam etsin ins. TEBRIKLER KACINCO GUN KAC cikti deger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…