bu sene 14 subati iple cekiyorum:) senin icinde 17 ocak dogacak bebeginin mujdecisi olsun canim..
okumaktan sıkılmak değil canım hepimiz aynıyız bekleme konusundabenimde Ekim 20 de transferim olacaktı ohss den dolayı ertelendi geldik Ocak 1 e kısmet bu aydaymış bekledim inşaALLAH şer gördüklerimden hayırları çıkarıyor karşıma yüce Mevlam.....
ama şu bir gerçekki gelişmiş yada gelişmemiş bütün dünya ülkelerinde tüp bebek tedavileri Türkiye gibi değil müslüman olmayan topluluklar kendi yumurta ve spermi yoksa hemen donasyon yoluna gidiyor yada bir kaç kez deniyorlar evlatlık alıyorlar yada abimin arkadaşı vardı (yabancı) bebekleri olmadı benim tedavi olduğum merkeze Türkiye ye geleceklerdi...sonra vazgeçmişler eve köpek almışlar
nanna
yarın senin hamilelik haberini bekliyoruz canım :)
kalbimdesin
yarın senin de kat kat artsın değerin canım :)
canan
pazartesi güzel heberlerini alalım bu topik hamilelik haberleri ile dolsun :)
ve biz diğer anne adayları
onların izinden gidelim ve rabbim yüzümüzü güldürsün :)
ctesi druma gideceğim (heyecanlıyım)13. günüm hersey yolunda desin ve transfer günü versin inşallah :)
okumaktan sıkılmak değil canım hepimiz aynıyız bekleme konusundabenimde Ekim 20 de transferim olacaktı ohss den dolayı ertelendi geldik Ocak 1 e kısmet bu aydaymış bekledim inşaALLAH şer gördüklerimden hayırları çıkarıyor karşıma yüce Mevlam.....
ama şu bir gerçekki gelişmiş yada gelişmemiş bütün dünya ülkelerinde tüp bebek tedavileri Türkiye gibi değil müslüman olmayan topluluklar kendi yumurta ve spermi yoksa hemen donasyon yoluna gidiyor yada bir kaç kez deniyorlar evlatlık alıyorlar yada abimin arkadaşı vardı (yabancı) bebekleri olmadı benim tedavi olduğum merkeze Türkiye ye geleceklerdi...sonra vazgeçmişler eve köpek almışlar
Aynen öyle canimm hep mutlu olacagiz, kötü olan seyleri görmeyecegiz, bebislerimizi yanimizda hayal edecegiz ve insallah hayallerimiz birgün gercek olacak.. =)
saatler kaldi guzel habere:) yarin sabah ise gelmicem ya ogleden sonra anca hadi insallah guzel seyler yazmis olll
Insallah guzel haberdir yaa =) zaten ögleden sonra gitcem canim doktora randevumuz ögleden sonraya.
biz sizden 8 saate gerideyiz canim..simdi isime donmeliyim..guzel haberler geleceksin insallahhhhhhh
kızlar ben bugun kan testi verdim biliyorum çok erken geçen hafta bugun kuzucuklarım trasfer oldu ve ben güzel haberi bugün aldım rabbime binlerce şükür hamileyim
kızlar ben bugun kan testi verdim biliyorum çok erken geçen hafta bugun kuzucuklarım trasfer oldu ve ben güzel haberi bugün aldım rabbime binlerce şükür hamileyim
gozun aydin arkadasimmm tebriklerr saglicakla kucagina almani dilerimmsorununuz neydi?
teşekkür ederim sorun yoktu ama olmuyodu 2 defa düşük yaptım.rabbim hepimize anneliği tatdırsın
Cookkk sevindim canimm Allah tamamina erdirsin kucagina almayida nasip etsinn ne guzel yaa pes pese guzel haberler aliyoruzz 😄😄 degerin kac cikti canim =)
çok teşekkür ederim amin inş canım 7. gününde yaptırdım 48.15 çıktı sonuç
Canim 2. Gun olduğuna emin misin. Hic duymadım 2. Gun transferiBenimde adetimin ikinci günü dondurulmuş embriyolarımı koyucaklar , hiç bilmiyorum nasıl olucak ... Allahım inşallah nasip eder ...
Yaşasııınnnnn allah tamamına erdirsin inşallah.
amin inş canım bu duyguyu herkez tatsın dualarımdasınızkızlar biz başı çektik sırayla hepinizi bekliyoruz
Insallah ikimiz icinde unutulmaz günler olur canim hayatimiz boyunca gülümseyerek hatirlayacagimiz günler olsun..