- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
Canın sagolsun cnm. Bir dahaki sefere ilaçlarınıda düZgün aldığın zaman tamamdır bu iş. Hayırlısıyla bir kök salarlar 9 ay bırakmazlar inşallah canım.
Kizlar kani verdim ama sonucu pazartesi cikacakmis burada bu isler malesef hemen olmuyo haftasonuna denk geldigi icin pazartesi cikar dediler neyse hayirlisi artik. Ama dayanamadim artik gelince bi test yaptim ikinci cizgiyi gördüm tam belirgin degildi ne silik ne belirgin 😳 soktayim hala inanamiyorum insallah dogrudurr
Sagol canim benimm insallah kan sonucumda iyi cikar hala diken üstündeyim daha 2 koca gün var önümde.. Duamdasin canim insallah baslayacagin yeni tedavinde kavusacaksin sende bebislerine hep beraber mutlu olacagizz 😊😊 Rabbim yar ve yardimcin olsun..
CANIM EVET TESTİ YAPTIRDIM SONUÇ 17 ye DÜŞMÜŞ DOKTORUM BİO KİMYASAL GEBELİK DEDİ.ESTROFEM İÇMEDİĞİNİZ İÇİN DEDİ BEBEK TUTUNMUŞ AMA KÖK SALAMAMIŞ DEDİ.HAYIRLISI BÖYLEYMİŞ NE YAPALIM KISMETTEN ÖTESİ YOK
çok teşekkür ederim amin inş canım 7. gününde yaptırdım 48.15 çıktı sonuç
amin canım benim... bende düşük yaptım ikizlerimi... geçenlerde.... ama bak valla içime su serpildi ondan sonraaa yine hamile kaldın bak maşallah hiç bişey olmaz olumsuz düşünme canım benim bol bol dua et... dinlen bol bol bi iş yapma,, özellikle şu üç ay çok dikkat et Allahım sana bağışlasın birdaha acı yaşatmasın bebişlerini kollarına al öpüp kokla inşallah... Rabbim nasip etmiş şükürler olsun ona,,,inşallah hiç bişey olmayacak stres yapma bebişin güzel gelişsin annesi sen artık güzel bir annesin...
canım ikinci çizgi çıktıysa tutmuştur. çok sevindim hayırlı olsun Allahım kucağına almayı nasip etsin :)
olacak nanna herşey güzel olacak inşaALLAH senin için zaman dolmuştur bu son olur tatlım.bütün iyi dileklerin için teşekkür ederim ve ALLAH C.C razı olsun canım benim
nanna çok sevindim canım şimdiden hayırlı olsun pazartesi günüde güzel haberi tekrarlarsın inş
Canim cok sagol insallah pazarteside guzel haberler alirim. Sen testini ne zaman tekrarlayacaksin?
CANIM EVET TESTİ YAPTIRDIM SONUÇ 17 ye DÜŞMÜŞ DOKTORUM BİO KİMYASAL GEBELİK DEDİ.ESTROFEM İÇMEDİĞİNİZ İÇİN DEDİ BEBEK TUTUNMUŞ AMA KÖK SALAMAMIŞ DEDİ.HAYIRLISI BÖYLEYMİŞ NE YAPALIM KISMETTEN ÖTESİ YOK
canım nannanın sonucu için heyecanla açtım sayfayı senin yazını görünce üzüldümama hep iyi tarafından bakalım tututnmaya çalışmış bir dahakinde inşallah kucağına almayı nasip etsin :)
doktorumla konuştum bugün pazartesi günü tekrarlamamı istedi değerin yükselmesi gerekio inş rabbime sığınıyorum
çok üzüldümAllah tekrar göstermesin inşallah neden estrafem içmedin acaba doktorunmu vermedi hata kimin canım
doktorum estrafem günde 3 kere vermişti ben 2 defa alıyorum sürekli öyle denk geliyor benimdemi kök salmamıştır acaba
canım çok sağol benim yaşadığımı sende yaşayacaksın diye birşey yok lütfen canını sıkma,amaaaaaaaaaaa doktorun sana 3 tane iç demiş neden 2 tane içiyorsun.benim estrofemi içmeme nedenimin %90 ı doktorumun hatası %10 uda benim doktor bana estrofemi rahim kalınlaştımak için içeceksin dedi uzun bir zaman kullanacaksın dedi.son kontrole gittiğimde tedaviyi bırakıyoruz rahim istediğim kalınlığa gelmiş 1 Ocakta transfer yapalım dedi ben de rahim kalınlaştı yaaa ilacı bıraktım doktorum bana bu ilacın kalp atışını duyana kadar kullanmam gerektiğini söylese idi.bırakmazdım bendeki hata ilacı artık içmeyecekmiyim diye sormamak oldu.....sonuç: olan bana oldu hevesim kursağımda kaldı vesselam şimdi tekrar dondurulmuşlar için tedaviye başlayacağım adetin 3.günü doktor yolu gözüktü
estrofemi sabah :07:00
öğleden sonra: 03:00
gece : 11:00 içiyorum senin nasıl 2 tane oldu saatleri diğer türlü yazınca smile denk olanlar geldi
canım çok sağol benim yaşadığımı sende yaşayacaksın diye birşey yok lütfen canını sıkma,amaaaaaaaaaaa doktorun sana 3 tane iç demiş neden 2 tane içiyorsun.benim estrofemi içmeme nedenimin %90 ı doktorumun hatası %10 uda benim doktor bana estrofemi rahim kalınlaştımak için içeceksin dedi uzun bir zaman kullanacaksın dedi.son kontrole gittiğimde tedaviyi bırakıyoruz rahim istediğim kalınlığa gelmiş 1 Ocakta transfer yapalım dedi ben de rahim kalınlaştı yaaa ilacı bıraktım doktorum bana bu ilacın kalp atışını duyana kadar kullanmam gerektiğini söylese idi.bırakmazdım bendeki hata ilacı artık içmeyecekmiyim diye sormamak oldu.....sonuç: olan bana oldu hevesim kursağımda kaldı vesselam şimdi tekrar dondurulmuşlar için tedaviye başlayacağım adetin 3.günü doktor yolu gözüktü
estrofemi sabah :07:00
öğleden sonra: 03:00
gece : 11:00 içiyorum senin nasıl 2 tane oldu saatleri diğer türlü yazınca smile denk olanlar geldi
Tebrik ediyorum. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.