Dondurulmus embriyo.

narım hamilelik için ii olmadığını duymuştum emin değilim ama iice araştır canım

Nar evet gebelikte çok yemeyin diyorlar ama ben okumuştun nette sonra saraçoğlu dedi tv de yumurtlama zamanına kadar yenebilir dedi rahim için hatta demek ki kalınlık yapıyor ki menapoza girenler yemesin çok dedi çünkü menapoza girenlerin rahminin kalınlaşması iyi değil. Nar bir süre sonra inceltiyormuş ama belli bir zamana kadar da kalınlaştırıyormuş ama ananas daha çok duydum.

Canim tekrar cok gecmis olsun inss dondurulmuslarin bu sefer yuzunu guldursun cnm benim:KK43:

Kalbimdesin uzuntunu paylasiyorum arkadasim ama ne mutlu bi suru donmus bebisin var onumuzdeki sefere hersey harika olacak buna inan...nanna test sonucu gelmedimi daha?

sağol canım benim:KK16: ALLAH hepinizden razı olsun:KK16::KK16:6 tane yavru var buzlukta doktorum adet olacaksınız dedi 3.günü gelin tekrar başlayalım ertelemeye gerek yokmuş eşimle konuştuk gidelim dedik ağzımıza bir parmak bal sürdüler bizde kavonozun hepsini istiyoruz:KK34:

o zaman süper bitanem, bak benim hiç yok başka en baştan başlamam lazım... 6 tane olması süper maşallah... hadi inşallahhhhhh bu defa Allah nasip eder.....cümlemize

canım merak ediyorum test sunucun ne oldu:KK53:merakta bırakma bizi inşaALLAH bize müjde vereceksin :KK16::KK16::KK16::KK16:

o zaman süper bitanem, bak benim hiç yok başka en baştan başlamam lazım... 6 tane olması süper maşallah... hadi inşallahhhhhh bu defa Allah nasip eder.....cümlemize

evet canım bu konuda şanslıyım inşaALLAH Rabbim hepimize anne olmayı nasip eder....:KK16::KK16::KK16::KK16:önceden benimde hiç dondurulmuşum olmuyordu,hep baştan başlıyordum.bu seferde böyle oldu bakalım sonu nasıl olacak:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

Kizlar kani verdim ama sonucu pazartesi cikacakmis burada bu isler malesef hemen olmuyo haftasonuna denk geldigi icin pazartesi cikar dediler neyse hayirlisi artik. Ama dayanamadim artik gelince bi test yaptim ikinci cizgiyi gördüm tam belirgin degildi ne silik ne belirgin 😳 soktayim hala inanamiyorum insallah dogrudurr

canım taktiri ilahi söyleyecek sözümüz yok.senin test sonuncun çıkmadımı ben mi?görmedim pozitif olacak içime doğuyor:KK16:canım benim ALLAH gönlüne göre versin:KK49::KK49::KK49:

Öyle canim hersey Allahtan nasibimizde ne varsa onu yasiyoruz ama bak cok sükür dondurulmuslarin var hala doktorunda gel hemen baslayalim demis insallah bu defa kavusacaksin bebislerine inaniyorummm

Kalbimdesin uzuntunu paylasiyorum arkadasim ama ne mutlu bi suru donmus bebisin var onumuzdeki sefere hersey harika olacak buna inan...nanna test sonucu gelmedimi daha?

Canim pazartesiye cikacakmis sonuc 15 gün zor dayandim 2 gün daha 😟 ama test yaptim evde ikinci cizgi cikti insallah bi yanlislik yoktur 😳 biraz umutsuz gitmistim ne agrim var ne bisey beklemiyodum hic bakalim pazartesi tam belli olacak ben kani merak ediyorum asil önemli olan o

Canim pazartesiye cikacakmis sonuc 15 gün zor dayandim 2 gün daha 😟 ama test yaptim evde ikinci cizgi cikti insallah bi yanlislik yoktur 😳 biraz umutsuz gitmistim ne agrim var ne bisey beklemiyodum hic bakalim pazartesi tam belli olacak ben kani merak ediyorum asil önemli olan o

çok güzel canım benimde kan verdiğim gün yaptığım idrar testinde 2.ci çizgi çıkmıştı...gözün aydın hamilesin:KK16::KK16::KK16::KK16::KK49:

Kizlar kani verdim ama sonucu pazartesi cikacakmis burada bu isler malesef hemen olmuyo haftasonuna denk geldigi icin pazartesi cikar dediler neyse hayirlisi artik. Ama dayanamadim artik gelince bi test yaptim ikinci cizgiyi gördüm tam belirgin degildi ne silik ne belirgin 😳 soktayim hala inanamiyorum insallah dogrudurr

doğrudur canım :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK9::KK9::KK9::KK9:

çok güzel canım benimde kan verdiğim gün yaptığım idrar testinde 2.ci çizgi çıkmıştı...gözün aydın hamilesin:KK16::KK16::KK16::KK16::KK49:

Sagol canim benimm insallah kan sonucumda iyi cikar hala diken üstündeyim daha 2 koca gün var önümde.. Duamdasin canim insallah baslayacagin yeni tedavinde kavusacaksin sende bebislerine hep beraber mutlu olacagizz 😊😊 Rabbim yar ve yardimcin olsun..

canım gözün aydın doğrudur bencede,,, Allah kucağına almayıda nasip etsin darısı hepimize inşallah... kan sonucun neden o kadar geç çıkıcak onu anlamadım ...normalde 2 saat sonra falan çıkıyo... neyse sevin artık tadını çıkar kendine çok dikkat et... Rabbim sağlıklı bebişler versin...:KK16::KK16:

canım gözün aydın doğrudur bencede,,, Allah kucağına almayıda nasip etsin darısı hepimize inşallah... kan sonucun neden o kadar geç çıkıcak onu anlamadım ...normalde 2 saat sonra falan çıkıyo... neyse sevin artık tadını çıkar kendine çok dikkat et... Rabbim sağlıklı bebişler versin...:KK16::KK16:

Canim cok sagol Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün emeklerimizi bosa cikarmasin. Ben yurtdisinda yasiyorum canim burada bu isler biraz uzun sürüyo bi de haftasonu girince araya pazartesiye kaldi.. Benim ilk tedavimde düsük olmustu tam sevinemiyorum hep bi korku var kalp atisini duyana kadar da devam eder sanirim.. Rabbime sigindim dua ediyorum hepimiz icin hepimize mis kokulularimizi nasip etsin insallah..

CANIM EVET TESTİ YAPTIRDIM SONUÇ 17 ye DÜŞMÜŞ DOKTORUM BİO KİMYASAL GEBELİK DEDİ.ESTROFEM İÇMEDİĞİNİZ İÇİN DEDİ BEBEK TUTUNMUŞ AMA KÖK SALAMAMIŞ DEDİ.HAYIRLISI BÖYLEYMİŞ NE YAPALIM KISMETTEN ÖTESİ YOK:KK14::KK14::KK14:

Canın sagolsun cnm. Bir dahaki sefere ilaçlarınıda düZgün aldığın zaman tamamdır bu iş. Hayırlısıyla bir kök salarlar 9 ay bırakmazlar inşallah canım.

Canim cok sagol Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün emeklerimizi bosa cikarmasin. Ben yurtdisinda yasiyorum canim burada bu isler biraz uzun sürüyo bi de haftasonu girince araya pazartesiye kaldi.. Benim ilk tedavimde düsük olmustu tam sevinemiyorum hep bi korku var kalp atisini duyana kadar da devam eder sanirim.. Rabbime sigindim dua ediyorum hepimiz icin hepimize mis kokulularimizi nasip etsin insallah..

amin canım benim... bende düşük yaptım ikizlerimi... geçenlerde.... ama bak valla içime su serpildi ondan sonraaa yine hamile kaldın bak maşallah hiç bişey olmaz olumsuz düşünme canım benim bol bol dua et... dinlen bol bol bi iş yapma,, özellikle şu üç ay çok dikkat et Allahım sana bağışlasın birdaha acı yaşatmasın bebişlerini kollarına al öpüp kokla inşallah... Rabbim nasip etmiş şükürler olsun ona,,,:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: inşallah hiç bişey olmayacak stres yapma bebişin güzel gelişsin annesi:KK9: sen artık güzel bir annesin...:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

X