Dondurulmus embriyo.

ABD canim, maalesef kucuk bir sehirdeyiz ama, TR de olan aletler burda yok..klinigimden memnunumda cok beklettiler ondan memnun degilim 29 Ekimde dogum kontrol hapiyla basladik hala bekliyoruz bakalim:) Allah sonumuzu hayretsin insallah az daha sikicam disimi, sen sonuna geldin mutlu haberle rahatlican insallahhh yarin..

Beni korkuttu ama canim ya gecen sefer bebegimi kaybettigimde olmustu böyle kasilmalar bu sefer insallah öyle olmaz iyi seylerin habercisi olur =))

iyi dusunelim iyi olsun canim, ben cok tecrubesizim bu konularda hic bilmiyorum..ama pozitif sonuc alacaksin ve bebisini kucagina alacaksin oyle doguyo icime:)

Burada da bu tarz seyler gec oluyo canim yurtdisinda da böyle bi problem var malesef cok agirdan aliyolar ama olsun sonu güzel olcak insalla sen onu düsün =) senin bebis cok guzel bi günde burdayim diyecek insallah hic unutulmaz bi gün ne güzel =))

Bende America dayim, nasil gec oluyor burda??? BURDA devlet karsilamadi icin problem olmadiktan sonra hemen basliyolar. Sana kac tane transfer edicekler ins.

iyi dusunelim iyi olsun canim, ben cok tecrubesizim bu konularda hic bilmiyorum..ama pozitif sonuc alacaksin ve bebisini kucagina alacaksin oyle doguyo icime:)

Haklisin canim iyi düsünelim hep bebislerimiz bizimle olsun =) gecen sefer cok olumsuzdum ben belkide etkilenmistir bebegim, hep korktum keseyi görebilcekmiyim acaba ya kalp atisini duyamazsam diye düsünüp durdum basima geldi simdi eger olurda pozitif olursa öyle yapmayacagim hep pozitif düsünecegim. Sende hep pozitif ol ki bebeginde senle mutlu olsun canim. Insallah canim hepimiz saglicakla kavusalim bebislerimize =))

Bende America dayim, nasil gec oluyor burda??? BURDA devlet karsilamadi icin problem olmadiktan sonra hemen basliyolar. Sana kac tane transfer edicekler ins.

benim klinigim uzun protokolu yapiyor genelde, dedigim gibi 29 ekimde dogum kontrol haplariyla basladim sonra yumurta gelistriici ilaclar sonra opu oldu sonra tekrar dogum kontrol hapi sonra bi deneme trasnferi simdi lupron yumurta olusmasini engelleyici yakin zamanda estrogen bantlari ve son asamada progesterone ve saygi durusyla kapanis:))) yaa anlatmasi bile uzun nasi bi protokol buuu neyse sabradicim az daha..

evet evet canim hic aklimiza getirmemeliyiz kotu seyler, psikolojimiz hemen etkileniyor vucut one gore hormn salgiliyo falan,,polyannaya devamm, guzel haberler kapida:)

bu sene 14 subati iple cekiyorum:) senin icinde 17 ocak dogacak bebeginin mujdecisi olsun canim..

sizi okurken yoruldumm yahuuuuuuu

herşey olacağına varıyor.iyi düşünelim Rabbim kalbimizden geçenleri bize nasip etsin.....inşaALLAH herşey güzel olacak.bu sene yavrumu kucağıma aldığımda tam 14 sene sonra annesini görmeye gelmiş olacak gençliğimin yarısı

Son düzenleme:
nanna
yarın senin hamilelik haberini bekliyoruz canım :)
kalbimdesin
yarın senin de kat kat artsın değerin canım :)
canan
pazartesi güzel heberlerini alalım bu topik hamilelik haberleri ile dolsun :)
ve biz diğer anne adayları
onların izinden gidelim ve rabbim yüzümüzü güldürsün :)
ctesi druma gideceğim (heyecanlıyım)13. günüm hersey yolunda desin ve transfer günü versin inşallah :)

canım benim inşaALLAH duaların kabul olacak yazdığın gibi mutlu haberleri alacağız

haha dogru soyluyorsun kalbimdesin, ozellikle benim protokolu okumak baya yormustur:), sonlara dogru nedense iyice sabirsizlandim..ama simdi soylediklerini okuyunca sakin ol dedim kendime sabirli ol, 14 yil beklemis senin karsinda bisey demeye hakkimiz yok canim, insallah al bu sene bebisini kucaginaa aminnn

hadi insallah canim..herkesten guzel haberler bekliyoruz..bakarsin bizim tarnsferlerde yakin zamanlara denk gelir

okumaktan sıkılmak değil canım hepimiz aynıyız bekleme konusunda benimde Ekim 20 de transferim olacaktı ohss den dolayı ertelendi geldik Ocak 1 e kısmet bu aydaymış bekledim inşaALLAH şer gördüklerimden hayırları çıkarıyor karşıma yüce Mevlam.....
ama şu bir gerçekki gelişmiş yada gelişmemiş bütün dünya ülkelerinde tüp bebek tedavileri Türkiye gibi değil müslüman olmayan topluluklar kendi yumurta ve spermi yoksa hemen donasyon yoluna gidiyor yada bir kaç kez deniyorlar evlatlık alıyorlar yada abimin arkadaşı vardı (yabancı) bebekleri olmadı benim tedavi olduğum merkeze Türkiye ye geleceklerdi...sonra vazgeçmişler eve köpek almışlar

canım benim inşaALLAH duaların kabul olacak yazdığın gibi mutlu haberleri alacağız

14 yıl çok uzun süre ben 3 yılda yoruldum hele şu 4 ay zor geçti ama sizleri okuyunca dayan diyorum olacak bebeğim kucağımda uyuyacak onun kokusunu çekeceğim içime :) rabbim kuzularımızın kokusunu içimize çekip onunla uyumayı nasip etsin :)

amin canımdünyadayken cennetten bir parça olacak kokuları kuzularımızın

evet evet canim hic aklimiza getirmemeliyiz kotu seyler, psikolojimiz hemen etkileniyor vucut one gore hormn salgiliyo falan,,polyannaya devamm, guzel haberler kapida:)

Aynen öyle canimm hep mutlu olacagiz, kötü olan seyleri görmeyecegiz, bebislerimizi yanimizda hayal edecegiz ve insallah hayallerimiz birgün gercek olacak.. =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…