- 3 Aralık 2020
- 1.055
- 926
- 73
- Konu Sahibi Girlpower22
-
Hmm anladım bende 4 aylık evliyim Adet düzensizliği için gittim doktor bebek istiyor musunuz dedi istiyoruz nasip olursa dedim öyle tedavi başladı bakalım hakkımızda hayırlısıYok canım bende Nisan'da 3 senelik evli olacam hep istedik ama olmadı ne yazkki üç dört hastaneye gttim sürekli oyaladilar yada Allah bı şekilde erteledi herşeyi şimdi bu ay aşılama olacaktım sokağa çıkma yasağı olunca oda yapılmadı sürekli böyle engeller cikiyo bnde sadece iğne vurundum femaradan sonra beklyrm bakalm
Ne güzel erkenden başlatmışlar tedaviye bana hep küçüksün diye bişi yapmadılar ama herkes yaşına bakmıyor ne kadarlık evlisin diye soruyorlar senin yaş kaç mahsuru yoksaHmm anladım bende 4 aylık evliyim Adet düzensizliği için gittim doktor bebek istiyor musunuz dedi istiyoruz nasip olursa dedim öyle tedavi başladı bakalım hakkımızda hayırlısı
Senin sıkıntı neydi Canım benim pcosYok canım bende Nisan'da 3 senelik evli olacam hep istedik ama olmadı ne yazkki üç dört hastaneye gttim sürekli oyaladilar yada Allah bı şekilde erteledi herşeyi şimdi bu ay aşılama olacaktım sokağa çıkma yasağı olunca oda yapılmadı sürekli böyle engeller cikiyo bnde sadece iğne vurundum femaradan sonra beklyrm bakalm
Yok ne mahsuru olucak 25 yaşındayım 25 buçukNe güzel erkenden başlatmışlar tedaviye bana hep küçüksün diye bişi yapmadılar ama herkes yaşına bakmıyor ne kadarlık evlisin diye soruyorlar senin yaş kaç mahsuru yoksa
Valla bendede pko vardı ama bu en son gittiğim doktor sende hiç pko gözükmüyor dedi anlamadım valla zayıfım ben baya adet duznszligide yok hormonlarda normal anlayacağın bı sıkıntı yok ama eşim dede çıkmadı bişey rahim filmi cektrdm kanallarda açıktı yani nasip olmayınca olmuyorSenin sıkıntı neydi Canım benim pcos
Hm bende 23 yasndym,yaşadığım yer küçük 17 yaşında anne olanlar var oyuzden çok geç kalmış hissdyrm yanlış bunu söylemem ama çevre baskısı zorYok ne mahsuru olucak 25 yaşındayım 25 buçuk
Kesinlikle katılıyorum bizim köyde kızlarda evleniyordu 1 ay olmadan bebişleri oluyoduHm bende 23 yasndym,yaşadığım yer küçük 17 yaşında anne olanlar var oyuzden çok geç kalmış hissdyrm yanlış bunu söylemem ama çevre baskısı zor
Canım naptın bidaha test yaptinmiSenin sıkıntı neydi Canım benim pcos
Yok canım sabırla beklemeye çalışıyorum bugün 14. Gün çatlatma iğnesi vurulalı Pazar günü adet günüm Pazar gününü beklicem kuzum içimde olmayacakmış gibi bir hissiyat var hayırlısı artık allah bilir 2-3 güne tamamen netleşir yazarım inşallah..Canım naptın bidaha test yaptinmi
Anladım canım beklemek zor ama bekle bakalım az kaldı umitsizlenme insaAllah olurYok canım sabırla beklemeye çalışıyorum bugün 14. Gün çatlatma iğnesi vurulalı Pazar günü adet günüm Pazar gününü beklicem kuzum içimde olmayacakmış gibi bir hissiyat var hayırlısı artık allah bilir 2-3 güne tamamen netleşir yazarım inşallah..
Hayırlısı kuzumAnladım canım beklemek zor ama bekle bakalım az kaldı umitsizlenme insaAllah olur
İnşALLAH hayırlı bir şekilde güzel haber alırsınYok canım sabırla beklemeye çalışıyorum bugün 14. Gün çatlatma iğnesi vurulalı Pazar günü adet günüm Pazar gününü beklicem kuzum içimde olmayacakmış gibi bir hissiyat var hayırlısı artık allah bilir 2-3 güne tamamen netleşir yazarım inşallah..
Canım ben bugün idrar testi yaptım bakar mısınız sizce var miAnladım canım beklemek zor ama bekle bakalım az kaldı umitsizlenme insaAllah olur
Anladım canım beklemek zor ama bekle bakalım az kaldı umitsizlenmeYok canım sabırla beklemeye çalışıyorum bugün 14. Gün çatlatma iğnesi vurulalı Pazar günü adet günüm Pazar gününü beklicem kuzum içimde olmayacakmış gibi bir hissiyat var hayırlısı artık allah bilir 2-3 güne tamamen netleşir yazarım inşallah..
Yaaa bence var şimdiye kadar geçmesi lazımdı kaçıncı gün bugün ayy ben bile heyecanlndmCanım ben bugün idrar testi yaptım bakar mısınız sizce var mi Eki Görüntüle 2747481
Sen femarami kullandın canım kaçıncı kullanişin yumrtan kaç ml olmuştu biraz anlatsanaHayırlısı kuzum
Canımm hayret içerisindeyim silikte olsa çizgi çıkınca ben sağlık ocağına gidip kan verdim sonucu şimdi çıktı 9.15 negatif yazıyor ama hem belirtlerim var hem idrar testlerinde giderek koyulaşan çizgi çıkıyor bu tarz bir durum yaşayan var mı adetime 2 gün kaldıAnladım canım beklemek zor ama bekle bakalım az kaldı umitsizlenme
Yaaa bence var şimdiye kadar geçmesi lazımdı kaçıncı gün bugün ayy ben bile heyecanlndm
Valla bende şaşırdım 7den sonrası pozitif olmuyomuydu iğnenin üstünden de baya geçti bide dediğin gibi ilk attığın testten daha belirgin bu yarın bida yap test yap diyecem bide yasak var kanda veremezsin yarın ay insaAllah hamilesindrCanımm hayret içerisindeyim silikte olsa çizgi çıkınca ben sağlık ocağına gidip kan verdim sonucu şimdi çıktı 9.15 negatif yazıyor ama hem belirtlerim var hem idrar testlerinde giderek koyulaşan çizgi çıkıyor bu tarz bir durum yaşayan var mı adetime 2 gün kaldı
Yumurta takibi filan yaptrdnmydi senCanımm hayret içerisindeyim silikte olsa çizgi çıkınca ben sağlık ocağına gidip kan verdim sonucu şimdi çıktı 9.15 negatif yazıyor ama hem belirtlerim var hem idrar testlerinde giderek koyulaşan çizgi çıkıyor bu tarz bir durum yaşayan var mı adetime 2 gün kaldı
İnşallah canım benim amin çok sağol mecbur bekliycem adet olmazsam Pazartesi veya Salı tekrar kan testi yapıcam tek umut değerin yükselmesi yükselirse bi umut olur bana o da anca Pazartesi Salı belli olacak olmazsa zaten adet olurum canımValla bende şaşırdım 7den sonrası pozitif olmuyomuydu iğnenin üstünden de baya geçti bide dediğin gibi ilk attığın testten daha belirgin bu yarın bida yap test yap diyecem bide yasak var kanda veremezsin yarın ay insaAllah hamilesindr
Yaptırdım kuzum ben klomen ve gonal f kullanarak tek yumurtam büyüdü 21 mm Çatlatma iğnesi yapıldı 11 Aralık’ta. 8 gün de progestan kullandım beklemeye geçtim bi yandan da coraspin ve folikasit kullanıyorum bu ay ilk tedavimdi ilk ayım 1 senelik evliyim 6 aydır denedik olmayınca doktora gittik pcos dedi rahim filmi eşimin testi temiz 26 yaşındayım 1. Ayda 21 mm oldu herşy yolunda gitmişti.Valla bende şaşırdım 7den sonrası pozitif olmuyomuydu iğnenin üstünden de baya geçti bide dediğin gibi ilk attığın testten daha belirgin bu yarın bida yap test yap diyecem bide yasak var kanda veremezsin yarın ay insaAllah hamilesindr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?