- 3 Aralık 2020
- 1.055
- 926
- 73
- Konu Sahibi Girlpower22
-
İlacı bıtırdım bugun bi hafta oldu ilk gıttım yaptı buyumus dedıAnladım canım bende 5 günde bitirdim
Bugün kaçıncı günündü iğne yaptı 13 -14 mü
Canım senin kaçıncı gününde yumurtaların 18-19 oldu ve iğneni vurdunCanm benim 17 ve 18 mm Di doktor yarına kadar 19 ve 20 olur o zaman kendin vur dedi öyle yaptım
Yaptım çok şükür pozitifi çıktı :)İnsaAllah canım olabilir 15 gün olmuş gebelik yaşamadığım için bilemiycem ama belirti için erken de olabilir bir an önce test yap yapabilirsen yumurta ml kaçtı canım senin iğne vurundugunda
Oo masaAllah gerçekten iyi büyümüş insaAllah hayrlisi catlamismi diye cagrdi doktorun gidince ona bakacaklar benimde catliyormu bilmiyorum iğne vurunduktan sonra hiç cagrmiyolar senin doktorun ilgiliye benziyor ne güzelgittim geldim yumurtam 21 mm olmuş iğne yapıldı yarın ilişlki sonra tekrar gel dedi sonrakı süreci pek bilmiyorum
Yaaa Allahim kucağına almayida nasip etsin canım ne güzel çok sevndmYaptım çok şükür pozitifi çıktı :)
Canım sen sürecini anlatirmsn hangi hapı kullandin yumrtan kaç ml olmuştuKızlar merhaba, ayın 2 sinde çatlatma iğnesi oldum. Normalde ayın 17 sinde adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım. Ama hiçbir gebelik belirtisi yok. Test olmadığı için yapamadım sizce hamile miyim
İnşALLAH güzel olur hepimiz için sağolsun ilgili galibaOo masaAllah gerçekten iyi büyümüş insaAllah hayrlisi catlamismi diye cagrdi doktorun gidince ona bakacaklar benimde catliyormu bilmiyorum iğne vurunduktan sonra hiç cagrmiyolar senin doktorun ilgiliye benziyor ne güzel
Klomen kullandım 5 gün. Estrofem ile beraber. Bir de çatlatma iğnesi oldum o kadar:)Canım sen sürecini anlatirmsn hangi hapı kullandin yumrtan kaç ml olmuştu
Peki belirtileriniz felan varmıydı? Benimde gonal f ile 6 tane 17mm üstü yumurtam vardı hepsi çatladı kendiliğinden değerlendirdik yarın kontrolüm beta bakilcak dua edin kızlar benim için 14 gün oldu benim hiç belirtim yokKlomen kullandım 5 gün. Estrofem ile beraber. Bir de çatlatma iğnesi oldum o kadar:)
İnşALLAH güzel sonuç alırsınPeki belirtileriniz felan varmıydı? Benimde gonal f ile 6 tane 17mm üstü yumurtam vardı hepsi çatladı kendiliğinden değerlendirdik yarın kontrolüm beta bakilcak dua edin kızlar benim için 14 gün oldu benim hiç belirtim yok
Inşallah hepimiz güzel haberler alırız canım test çok belirgin iğnenin kaçıncı günü yaptınız ?İnşALLAH güzel sonuç alırsın
İğne yeni daha bugün 3 gibi yapıldıInşallah hepimiz güzel haberler alırız canım test çok belirgin iğnenin kaçıncı günü yaptınız ?
O zmniğnenin etkisidir canım benim doktorum 12.gün etkisi yok oluyor diyoİğne yeni daha bugün 3 gibi yapıldı
Yani boşuna mı yapıyorum şimdi daha yeni iğneO zmniğnenin etkisidir canım benim doktorum 12.gün etkisi yok oluyor diyo
Benim hiçbir belirtim yok, sadece adet olacak gibi karnım ve belim ağrıyordu o kadar. Umarım sizin de en kısa zamanda olurPeki belirtileriniz felan varmıydı? Benimde gonal f ile 6 tane 17mm üstü yumurtam vardı hepsi çatladı kendiliğinden değerlendirdik yarın kontrolüm beta bakilcak dua edin kızlar benim için 14 gün oldu benim hiç belirtim yok
Inşallah ya çok heyecanliyim yarın öğrenicem kan verip sonucumu :)Benim hiçbir belirtim yok, sadece adet olacak gibi karnım ve belim ağrıyordu o kadar. Umarım sizin de en kısa zamanda olur
12 gün olmadıysa catlatma iğnesinin etkisidir benim doktorumun bana verdiği bilgiye ama kendim hiç günü gelmeden test felan yapmadım direk kan verdim hepp yüzden şahsi tecrübem yokYani boşuna mı yapıyorum şimdi daha yeni iğne
Umarım vardır ben henüz kan testi vermedim. İki tane yaptım pozitif çıktı idrar testiInşallah ya çok heyecanliyim yarın öğrenicem kan verip sonucumu :)
Anladım gözünüz aydın sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin rabbim bizin içinde dua edin hamilelerin duası kabul olur derler :)Umarım vardır ben henüz kan testi vermedim. İki tane yaptım pozitif çıktı idrar testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?