Gebeliğe Hazırlık Doktorunuz Yumurtanız Kaç Mm İken Çatlatma İğnesi Vuruyor?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gittim geldim yumurtam 21 mm olmuş iğne yapıldı yarın ilişlki sonra tekrar gel dedi sonrakı süreci pek bilmiyorum
Oo masaAllah gerçekten iyi büyümüş insaAllah hayrlisi catlamismi diye cagrdi doktorun gidince ona bakacaklar benimde catliyormu bilmiyorum iğne vurunduktan sonra hiç cagrmiyolar senin doktorun ilgiliye benziyor ne güzel

Oo masaAllah gerçekten iyi büyümüş insaAllah hayrlisi catlamismi diye cagrdi doktorun gidince ona bakacaklar benimde catliyormu bilmiyorum iğne vurunduktan sonra hiç cagrmiyolar senin doktorun ilgiliye benziyor ne güzel
İnşALLAH güzel olur hepimiz için sağolsun ilgili galiba

Klomen kullandım 5 gün. Estrofem ile beraber. Bir de çatlatma iğnesi oldum o kadar:)
Peki belirtileriniz felan varmıydı? Benimde gonal f ile 6 tane 17mm üstü yumurtam vardı hepsi çatladı kendiliğinden değerlendirdik yarın kontrolüm beta bakilcak dua edin kızlar benim için 14 gün oldu benim hiç belirtim yok

Bugün ki testim iğneden mi böyle oldu acaba

Eklentiler

• 03EF4466-42EC-4CE7-AF58-20539A381B77.jpeg
    146,2 KB · Görüntüleme: 55
İnşALLAH güzel sonuç alırsın

Benim hiçbir belirtim yok, sadece adet olacak gibi karnım ve belim ağrıyordu o kadar. Umarım sizin de en kısa zamanda olur

Yani boşuna mı yapıyorum şimdi daha yeni iğne
12 gün olmadıysa catlatma iğnesinin etkisidir benim doktorumun bana verdiği bilgiye ama kendim hiç günü gelmeden test felan yapmadım direk kan verdim hepp yüzden şahsi tecrübem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…