Gebeliğe Hazırlık Doktorunuz Yumurtanız Kaç Mm İken Çatlatma İğnesi Vuruyor?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Alla yardımcın olsun kuzum üzmek istemezdim seni nedir durumun peki ne aşamadasın doktorun ne diyor
Üzülmeye alıştım artık sorun değil
Görünürde ki tek sorun yumurtlama sorunu işte rahim filmi istedi o ilk doktoru değiştirdim rahim filmi çekincem işte biraz sıkıntımız var bu ay olmadı önümüzdeki ay İnşALLAH rahim filmi çekincem bakalım hayırlısı artık

Ama tedavini sıkı tutman lazım yani rahim filmini bir an önce çektirip aynı ay klomeni falan düzenli kullanmasın en az 2 yumurtan olmalı iyice büyümeli ve çatlatma iğneni vurdurmalısın ve fazla kilon varsa vermelisin bunları yaparsan tek sorun polikistik overse kesinlikle olur

Öyle tabi ama şuan maddi olarak yeterli değiliz yoksa çekinecektim artık önümüzdeki aya İnşALLAH Fazla kilom filan yok onda sıkıntım yok şükür

Öyle tabi ama şuan maddi olarak yeterli değiliz yoksa çekinecektim artık önümüzdeki aya İnşALLAH Fazla kilom filan yok onda sıkıntım yok şükür
İnşallah ama rahim filmi çektirmen de illa şart değil genellikle eğer geçmişte ameliyat falan olmadıysan tüpler açık çıkıyor zaten onu çok kafaya takma sen klomen ve yumurta büyütme çatlatma konusuna dikkat et doktorun dediklerini düzenli yaparsan 2 veya daha fazla yumurtanı geliştirir ve çatlatırsa en fazla 2-3 denemede tutar

Evliliğimin ilk 4.ayında gittim bi ay Klomen verdi doktor yeni evliyim diye önemsemedi belli ki başka bi şey de gözükmüyor bi yıl olsun dedim bi yıl geçti işte sonra başka doktora gittim oda yapılan testlere filan bakıp rahim filmi istedi onu cekin öyle bakalım sonrasına dedi bilmiyorum offf offf

Ama kuzum seni çok iyi anlıyorum ama yeteri kadar uğraşmamışsın ki sende rahim filmini şuan için çektirme imkanım yok boş geçmek istemiyorum tedaviye başlmak istiyorum diyebilirsin klomen zaten 5 lira bi ilaç sonra iğneler veriyor yani sen daha tam olarak bi tedavi görmemişsin ki anladığım kadarıyla sadece test yaptırmışsın dimi

Hı hı aynen belli bi tedavi görmedim ama doktor da bi şey demeyince bende tamam dedim öyle o an aklıma gelmedi çektirecektik adet olmadım bekledim o zamana kadar da para kalmadı açıkçası geç adet oldum o yüzden öbür aya kaldı biliyorum o ilacı bi ay kullanmıştım ilk gidince doktora verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…