• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Doktorunuz Yumurtanız Kaç Mm İken Çatlatma İğnesi Vuruyor?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba bugün ben çatlatma iğnesi vurulmalı 12. Gün adetime 5 gün var. Dayanamadım erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik var mı yok mu anlayamadım hayal mi görüyorum yanlış mı birşey var mı sizde bi bakar mısınız yorumlar mısınız
3A91BCAE-F54A-4B9A-B0C8-2346A0F39557.jpeg

Kızlar merhaba bugün ben çatlatma iğnesi vurulmalı 12. Gün adetime 5 gün var. Dayanamadım erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik var mı yok mu anlayamadım hayal mi görüyorum yanlış mı birşey var mı sizde bi bakar mısınız yorumlar mısınız Eki Görüntüle 2745715
12. Güne etkisi geçer diyorlar ama bunyeden bünyeye de değişebiliyor insaAllah vardır yarın sabah tekrr yap test ozmn daha koyu olursa var demektir

Tamam kuzum yapıcam hadi hayırlısı rabbim hepimizin yardımcısı olsun ❤️🌺
İnşaAllah inşaAllah çok zor gerçekten yaşamayan bilmez bide imtihanimiz yetmezmiş gibi lüzumsuz düşüncesiz insanlar yaramiza basiyo hepimize kolaylk sabır ve Hayırlı evlatlar versin Rabbim insaAllah sende hamilesin dir ve bi kişi daha bu zorluktan kurtulmuş olur

İnşaAllah inşaAllah çok zor gerçekten yaşamayan bilmez bide imtihanimiz yetmezmiş gibi lüzumsuz düşüncesiz insanlar yaramiza basiyo hepimize kolaylk sabır ve Hayırlı evlatlar versin Rabbim insaAllah sende hamilesin dir ve bi kişi daha bu zorluktan kurtulmuş olur
Maalesef ki öyle Canım benim sanki 2 günde oluveren bişeymiş gibi 2 haftada bir her konuşmamızda ee var mı bişey diye soran bi insan var benim de. Allah kolaylık versin inş bu da imtihan sabır gerekiyor elimizden beklemekten başka ne gelir vakti saati bellidir sonuçta yarın tekrar yapıcam testi hayırlısı artık ...

E7BC5B78-6C63-435C-BDAA-799E943F6BCC.jpeg
Kizlar benimde bugun 12.gunum test negatif arti degil erken oldugu icin mi sizce belirtileriniz varmiydi hic

Ya ben bi şey sorucam yarın doktor yumurta çatlamış mı diye bakıcak çatlamadıysa ne olur bilginiz var mı 🙏🏻

Maalesef ki öyle Canım benim sanki 2 günde oluveren bişeymiş gibi 2 haftada bir her konuşmamızda ee var mı bişey diye soran bi insan var benim de. Allah kolaylık versin inş bu da imtihan sabır gerekiyor elimizden beklemekten başka ne gelir vakti saati bellidir sonuçta yarın tekrar yapıcam testi hayırlısı artık ...
Aynen çok zor beklemek olmadığında iki üç gün beklmiyon biray beklyon yani olsa söylersin zaten ne sorarlar anlamıyorum naptın testi yaptnmi

Aynen çok zor beklemek olmadığında iki üç gün beklmiyon biray beklyon yani olsa söylersin zaten ne sorarlar anlamıyorum naptın testi yaptnmi
Kuzum yaptım ama aynı yani yine varla yok arası bende bıraktım 15-16. Gün yapıcam şuan 13. Güne girdim iğne olalı. Hayırlısı artık

Benim 2 ay önceki asilamada sağda 18 solda 17 16 mm di. Kızlar bisey diycem ya bu ay aşılama için dr klomen başlattı yine gün de 1 doz . sag pco solda 10mm yumurta göründü bu ay çatlaması için çok küçük olduğunu aşılama için istenen boyutta olmadığını söyledi. Şimdi ovulasyon belirtisi olan yumurta beyazı sıvı geliyor. Bu sıvı yumurtlama olsun olmasın geliyor mu bilginiz var mı?

İnşALLAH hepimiz için hayırlısı olsun bebeğiniz var mu 😊
Yok canım bende Nisan'da 3 senelik evli olacam hep istedik ama olmadı ne yazkki üç dört hastaneye gttim sürekli oyaladilar yada Allah bı şekilde erteledi herşeyi şimdi bu ay aşılama olacaktım sokağa çıkma yasağı olunca oda yapılmadı sürekli böyle engeller cikiyo bnde sadece iğne vurundum femaradan sonra beklyrm bakalm

Back