- 26 Ağustos 2019
- 43
- 28
- 8
- 32
- Konu Sahibi Girlpower22
Etmez miyim Rabbim bekleyen herkesin duasını kabul etsinAnladım gözünüz aydın sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin rabbim bizin içinde dua edin hamilelerin duası kabul olur derler :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etmez miyim Rabbim bekleyen herkesin duasını kabul etsinAnladım gözünüz aydın sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin rabbim bizin içinde dua edin hamilelerin duası kabul olur derler :)
Ne güzel masaAllahKlomen kullandım 5 gün. Estrofem ile beraber. Bir de çatlatma iğnesi oldum o kadar:)
Sonucunuz nedirInşallah ya çok heyecanliyim yarın öğrenicem kan verip sonucumu :)
Negatif canım adet olmayi beklicem olunca tekrar letu gonal f kullanmaya başlıcam allahın izniyleSonucunuz nedir
12. Güne etkisi geçer diyorlar ama bunyeden bünyeye de değişebiliyor insaAllah vardır yarın sabah tekrr yap test ozmn daha koyu olursa var demektirKızlar merhaba bugün ben çatlatma iğnesi vurulmalı 12. Gün adetime 5 gün var. Dayanamadım erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik var mı yok mu anlayamadım hayal mi görüyorum yanlış mı birşey var mı sizde bi bakar mısınız yorumlar mısınız Eki Görüntüle 2745715
Tamam kuzum yapıcam hadi hayırlısı rabbim hepimizin yardımcısı olsun12. Güne etkisi geçer diyorlar ama bunyeden bünyeye de değişebiliyor insaAllah vardır yarın sabah tekrr yap test ozmn daha koyu olursa var demektir
İnşaAllah inşaAllah çok zor gerçekten yaşamayan bilmez bide imtihanimiz yetmezmiş gibi lüzumsuz düşüncesiz insanlar yaramiza basiyo hepimize kolaylk sabır ve Hayırlı evlatlar versin Rabbim insaAllah sende hamilesin dir ve bi kişi daha bu zorluktan kurtulmuş olurTamam kuzum yapıcam hadi hayırlısı rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Maalesef ki öyle Canım benim sanki 2 günde oluveren bişeymiş gibi 2 haftada bir her konuşmamızda ee var mı bişey diye soran bi insan var benim de. Allah kolaylık versin inş bu da imtihan sabır gerekiyor elimizden beklemekten başka ne gelir vakti saati bellidir sonuçta yarın tekrar yapıcam testi hayırlısı artık ...İnşaAllah inşaAllah çok zor gerçekten yaşamayan bilmez bide imtihanimiz yetmezmiş gibi lüzumsuz düşüncesiz insanlar yaramiza basiyo hepimize kolaylk sabır ve Hayırlı evlatlar versin Rabbim insaAllah sende hamilesin dir ve bi kişi daha bu zorluktan kurtulmuş olur
Aynen çok zor beklemek olmadığında iki üç gün beklmiyon biray beklyon yani olsa söylersin zaten ne sorarlar anlamıyorum naptın testi yaptnmiMaalesef ki öyle Canım benim sanki 2 günde oluveren bişeymiş gibi 2 haftada bir her konuşmamızda ee var mı bişey diye soran bi insan var benim de. Allah kolaylık versin inş bu da imtihan sabır gerekiyor elimizden beklemekten başka ne gelir vakti saati bellidir sonuçta yarın tekrar yapıcam testi hayırlısı artık ...
Bı bilgim yok canm iğne vurundysan catlamstr kaç ml di yumrtanYa ben bi şey sorucam yarın doktor yumurta çatlamış mı diye bakıcak çatlamadıysa ne olur bilginiz var mı
Gittim geldim 21 mm di çatlamış iki tane ilaç verdi progestan coraspin diyeBı bilgim yok canm iğne vurundysan catlamstr kaç ml di yumrtan
Hm hadi gözün aydın inşaAllah hamile kalırsın bende progestan kullanıyorum şuan insaAllah faydası olurGittim geldim 21 mm di çatlamış iki tane ilaç verdi progestan coraspin diye
Kuzum yaptım ama aynı yani yine varla yok arası bende bıraktım 15-16. Gün yapıcam şuan 13. Güne girdim iğne olalı. Hayırlısı artıkAynen çok zor beklemek olmadığında iki üç gün beklmiyon biray beklyon yani olsa söylersin zaten ne sorarlar anlamıyorum naptın testi yaptnmi
İnşALLAH hepimiz için hayırlısı olsun bebeğiniz var muHm hadi gözün aydın inşaAllah hamile kalırsın bende progestan kullanıyorum şuan insaAllah faydası olur
Ay insaAllah vardirya şimdiye de gitmesi lazımdı iğne etkisi ama biraz bekle düşünmemeye çalış bakalmKuzum yaptım ama aynı yani yine varla yok arası bende bıraktım 15-16. Gün yapıcam şuan 13. Güne girdim iğne olalı. Hayırlısı artık
Yok canım bende Nisan'da 3 senelik evli olacam hep istedik ama olmadı ne yazkki üç dört hastaneye gttim sürekli oyaladilar yada Allah bı şekilde erteledi herşeyi şimdi bu ay aşılama olacaktım sokağa çıkma yasağı olunca oda yapılmadı sürekli böyle engeller cikiyo bnde sadece iğne vurundum femaradan sonra beklyrm bakalmİnşALLAH hepimiz için hayırlısı olsun bebeğiniz var mu