Femara ve ovulasyon testi

nagiss21

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2023
968
175
23
22
Arkadaşlar 12 martta ilaca başladım 19 martta alttan yumurta kontrolune gittim sağ 10mm solda 14mm olmak üzere 2 yumurtam oluşmuş 21 martta yine gittim normalde yumurta günde 2mm büyürmüş ama benim 16 mm olmuş 18 olması gerekirken doktor bu ay ümitlenme öbür aya iğneyle büyütelim dedi (bu arada 2 kere klomen 2 kere catlatma ignesi oldum maalesef tutmadı bu ay femaradan ümitliydim pcos var bende ) ovulasyonla takipe başladım bugün git gide koyulasti bakarmisiniz acaba yavaş yavaş mi büyüyor ki başına ilk defa böyle bisey gelip hamile olan varmi ??
1000085304.webp
1000085304.webp

Arkadaşlar 12 martta ilaca başladım 19 martta alttan yumurta kontrolune gittim sağ 10mm solda 14mm olmak üzere 2 yumurtam oluşmuş 21 martta yine gittim normalde yumurta günde 2mm büyürmüş ama benim 16 mm olmuş 18 olması gerekirken doktor bu ay ümitlenme öbür aya iğneyle büyütelim dedi (bu arada 2 kere klomen 2 kere catlatma ignesi oldum maalesef tutmadı bu ay femaradan ümitliydim pcos var bende ) ovulasyonla takipe başladım bugün git gide koyulasti bakarmisiniz acaba yavaş yavaş mi büyüyor ki başına ilk defa böyle bisey gelip hamile olan varmi ??Eki Görüntüle 3566124 Eki Görüntüle 3566124

Ben adetimden itibaren hesaplayınca 19 . Gün aşılama oldum . Hatta salı 13 mm demişti Çarşamba gittim yine 13 mm idi cuma gittim 18 mm olmuştu. Sen takip et canm ovulasyon ile inşallah büyür, çatlar hamile kalirsin

Ben adetimden itibaren hesaplayınca 19 . Gün aşılama oldum . Hatta salı 13 mm demişti Çarşamba gittim yine 13 mm idi cuma gittim 18 mm olmuştu. Sen takip et canm ovulasyon ile inşallah büyür, çatlar hamile kalirsin
Ay inşallah umut oldun bana yemin ederim çok teşekkür ederim emeklerim boşa çıkmaz inşallah sende mi femara kullanmistin

Hamile misin bu arada

Back
X