Gebeliğe Hazırlık Doktorunuz Yumurtanız Kaç Mm İken Çatlatma İğnesi Vuruyor?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen naptın canım durumun ne 14 gün geçmiş herhdle

Verdim canim testler negatif 19. Gunum hasta da olmadim (
Yaa üzüldüm normalde de adetin gecikirmi böyle.Valla bende oldum olacam ama olamadım iğneden beri ağrı çekerim halada çekiyorum iğneden 9 gün sonra bı kan geldi devamı gelmedi dünde oldum sandım bugün bişi yok baya karisigim

Yok canim duzenli olurum ama ilaclardan gecikme oldu herhalde doktora gittim catlamis yumurta gorunmuyor dedi 3 gun daha bekle olmazsa sokturucu verecek

İnsaAllah canımda ümitli değilim karnm çok agryr hepimize hayrlsyla bı nasip olaydı çok zormus valla Rabbim hepimzn yardmcisi olan sabır versin
Evet valla zormus hayirlisi bu demekki diyorum ama sureci beklemek ayri zor sonrasindaki hayal
Kirikligi ayri zor

Bende 1 bucuk yıllık evliyim önce ben istemedim şimdi cok pişmanım herkeze tavsiyem bırakın hemen olsun sonra olmuyor femara kullandım 15 gün önce çatlatma iğnesi vurdum doktor 14 sonra kan testi yap dedi bende 15.gün kan testi yaptım yarın belli olacak ama idrar testinde cıkmadı inşallah kanda cıkar rabbim olmayan herkeze nasip etsin banada

Amin inşallah. Ben 16.sında kan testi vermiştim, akşamına hastalandım ne yazık ki nasip değilmiş demek ki. İnşallah sizin öyle olmaz, hayırlı bir haber alırsınız.

Aynen beklemekten yana değilim ben de yaş da ilerliyor, okuldu atamaydı derken evlilikte erteleniyor böyle olunca.

Doktora gittim şimdi geldim baktı o adetin az olması progestan ilaç vermişti ondan oluyormuş
Ultrasonda baktı gayet güzel bi sorun gözükmüyor dedi İlaç yazınca umut edip üzülme olmazsa çünkü ilaçla pat diye olacak diye bi şey yok dedi stres olmaman gerek dedi sonrada eğer istersen bi kaç ay kendiniz deneyin olmazsa rahim filmi çekelim dedi neden öyle dedi bilmiyorum gayet güzel diyor ama sorun ne bilmiyorum

Canım merhaba çok önceden konuşmuşuz nedir simdi ki durumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…