- Konu Sahibi Girlpower22
-
Sen naptın canım durumun ne 14 gün geçmiş herhdleMerhabalar Çatlatma iğnesinin 8.günündeyim, şu an duphastone kullanıyorum ve tansiyonum hep düşük çıkıyor ayrıca başım ağrıyor.Bayılacak gibi oluyorum arada.Normalde hiç düşmezdi tansiyonum.Neden olabilir kızlar?
Beklemedeyim canım pazartesi kan testine gideceğim yoğun bel ağrım ve beyaz akıntım var iğneden kaynaklı mı nedendir bilmiyorumSen naptın canım durumun ne 14 gün geçmiş herhdle
Hm hadi hayırlısı haberdar et yine insaAllah vardırBeklemedeyim canım pazartesi kan testine gideceğim yoğun bel ağrım ve beyaz akıntım var iğneden kaynaklı mı nedendir bilmiyorum
Naptın canım verdinmi kanıBeklemedeyim canım pazartesi kan testine gideceğim yoğun bel ağrım ve beyaz akıntım var iğneden kaynaklı mı nedendir bilmiyorum
Verdim canim testler negatif 19. Gunum hasta da olmadimNaptın canım verdinmi kanı
Yaa üzüldüm normalde de adetin gecikirmi böyle.Valla bende oldum olacam ama olamadım iğneden beri ağrı çekerim halada çekiyorum iğneden 9 gün sonra bı kan geldi devamı gelmedi dünde oldum sandım bugün bişi yok baya karisigimVerdim canim testler negatif 19. Gunum hasta da olmadim(
Yok canim duzenli olurum ama ilaclardan gecikme oldu herhalde doktora gittim catlamis yumurta gorunmuyor dedi 3 gun daha bekle olmazsa sokturucu verecekYaa üzüldüm normalde de adetin gecikirmi böyle.Valla bende oldum olacam ama olamadım iğneden beri ağrı çekerim halada çekiyorum iğneden 9 gün sonra bı kan geldi devamı gelmedi dünde oldum sandım bugün bişi yok baya karisigim
Hmm benimkide ilaçlardan oldu ozaman duzenliyomu bozuyomu belli değil ilaclardaYok canim duzenli olurum ama ilaclardan gecikme oldu herhalde doktora gittim catlamis yumurta gorunmuyor dedi 3 gun daha bekle olmazsa sokturucu verecek
Insallah sen hayirli haberler alirsin canim yazHmm benimkide ilaçlardan oldu ozaman duzenliyomu bozuyomu belli değil ilaclar
İnsaAllah canımda ümitli değilim karnm çok agryr hepimize hayrlsyla bı nasip olaydı çok zormus valla Rabbim hepimzn yardmcisi olan sabır versinInsallah sen hayirli haberler alirsin canim yaz
Mutlaka :)
Evet valla zormus hayirlisi bu demekki diyorum ama sureci beklemek ayri zor sonrasindaki hayalİnsaAllah canımda ümitli değilim karnm çok agryr hepimize hayrlsyla bı nasip olaydı çok zormus valla Rabbim hepimzn yardmcisi olan sabır versin
Bende 1 bucuk yıllık evliyim önce ben istemedim şimdi cok pişmanım herkeze tavsiyem bırakın hemen olsun sonra olmuyor femara kullandım 15 gün önce çatlatma iğnesi vurdum doktor 14 sonra kan testi yap dedi bende 15.gün kan testi yaptım yarın belli olacak ama idrar testinde cıkmadı inşallah kanda cıkar rabbim olmayan herkeze nasip etsin banadaBen de 4,5 aylık evliyim.
Klomen bittikten yumurtanın çapına bakıyor doktor ona göre çatlatma iğnesi vuruyor. Sonraki 15 günden sonra test yapılıyor. Olursa çıkıyor.
Ben klomen +estrofem kullandım çatlatma iğnesinden sonra da yine estrofem ve duphaston kullandım. Doktorun dediği gibi yapın.
Amin inşallah.Bende 1 bucuk yıllık evliyim önce ben istemedim şimdi cok pişmanım herkeze tavsiyem bırakın hemen olsun sonra olmuyor femara kullandım 15 gün önce çatlatma iğnesi vurdum doktor 14 sonra kan testi yap dedi bende 15.gün kan testi yaptım yarın belli olacak ama idrar testinde cıkmadı inşallah kanda cıkar rabbim olmayan herkeze nasip etsin banada
Aynen bende evde test yaptım çıkmadı adet olmayı bklyrm olsa çıkardı bugün 17. Gün iğneden sonra buayda olmadıEvet valla zormus hayirlisi bu demekki diyorum ama sureci beklemek ayri zor sonrasindaki hayal
Kirikligi ayri zor
Ben de adet oldum bugünAynen bende evde test yaptım çıkmadı adet olmayı bklyrm olsa çıkardı bugün 17. Gün iğneden sonra buayda olmadı
Üzüldüm.Hakkinda hayırlısı olsunBen de adet oldum bugün(
Canım merhaba çok önceden konuşmuşuz nedir simdi ki durumunDoktora gittim şimdi geldim baktı o adetin az olması progestan ilaç vermişti ondan oluyormuş
Ultrasonda baktı gayet güzel bi sorun gözükmüyor dedi İlaç yazınca umut edip üzülme olmazsa çünkü ilaçla pat diye olacak diye bi şey yok dedi stres olmaman gerek dedi sonrada eğer istersen bi kaç ay kendiniz deneyin olmazsa rahim filmi çekelim dedi neden öyle dedi bilmiyorum gayet güzel diyor ama sorun ne bilmiyorum
Evet çok zaman geçmiş ama olmadı halaCanım merhaba çok önceden konuşmuşuz nedir simdi ki durumun
Alla yardımcın olsun kuzum üzmek istemezdim seni nedir durumun peki ne aşamadasın doktorun ne diyorEvet çok zaman geçmiş ama olmadı hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?