Gebeliğe Hazırlık Doktorunuz Yumurtanız Kaç Mm İken Çatlatma İğnesi Vuruyor?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hm anladım herşey yolunda gitmiş insaAllah vardir yoksa da üzülme daha ilk ayinmis ama insaAllah olacak

Bende femera kullandım ikinci kez çatlatma iğnesi oldum bende bekliyorum ama hiç umudum yok

Merhabalar Çatlatma iğnesinin 8.günündeyim, şu an duphastone kullanıyorum ve tansiyonum hep düşük çıkıyor ayrıca başım ağrıyor.Bayılacak gibi oluyorum arada.Normalde hiç düşmezdi tansiyonum.Neden olabilir kızlar?

İnşallah canım benim sen anlat sürecini Senin nasıl oldu ancak bizler anlarız birbirimizi Allah hiç birimizi çok uğraştırmasın inşallah
Ben buraya girip hep yazılanları okurdum sonra kendimde katilayim dedim biyerden sonra annenize kardeşlerinizede anlatamyrsnz uzulsunler istmedim herzmn konuşup açıkçası neyse ben 6 ay folik asit kullandm başka bı tedavi yplmadi doktr degstrdm oda üç kere klomen catltma iğnesi yaptırdım onlrda olmadı yine degstrdim rahim filmi tahliller herşey normal dedi doktr iki üç ay tahlil rapor yaptrck topladık tam btti tedaviye baslcz ama virüsten dolayı tedavi uygulayamayiz dediler yolladılar iyi bı ağladım en son bu doktora gttim özelde oda femara verdi asilama ypckti aslnda haftasonuna denk gelyr diye oda kaldı hasılı bekliyorum günlerde geçmek bilmyr

İnşallah canım benim sen anlat sürecini Senin nasıl oldu ancak bizler anlarız birbirimizi Allah hiç birimizi çok uğraştırmasın inşallah
Ben buraya girip hep yazılanları okurdum sonra kendimde katilayim dedim biyerden sonra annenize kardeşlerinizede anlatamyrsnz uzulsunler istmedim herzmn konuşup açıkçası neyse ben 6 ay folik asit kullandm başka bı tedavi yplmadi doktr degstrdm oda üç kere klomen catltma iğnesi yaptırdım onlrda olmadı yine degstrdim rahim filmi tahliller herşey normal dedi doktr iki üç ay tahlil rapor yaptrck topladık tam btti tedaviye baslcz ama virüsten dolayı tedavi uygulayamayiz dediler yolladılar iyi bı ağladım en son bu doktora gttim özelde oda femara verdi asilama ypckti aslnda haftasonuna denk gelyr diye oda kaldı hasılı bekliyorum günlerde geçmek
Bende femera kullandım ikinci kez çatlatma iğnesi oldum bende bekliyorum ama hiç umudum yok
İlk olmadimi canm yumrtalrn falan gelistimydi neler kullanmstn

Bnde progestan kullnyrm oda yapıyor bas dönmesi falan duphastnda onun gibi bı hap diyebiliyrm normaldir canm

Klomen ile çatlatma iğnesi kullandım 3 ay içinde olmadı şimdi femara ile çatlatma iğnesi oldum yine 2 yumurtan güzel dedi ama benim nedense hiç umudum yok

Klomen ile çatlatma iğnesi kullandım 3 ay içinde olmadı şimdi femara ile çatlatma iğnesi oldum yine 2 yumurtan güzel dedi ama benim nedense hiç umudum yok
Aynıyız ozmn ümitsizlik şeytandan de umitsz olma insaAllah olur kaçıncı günün bugün iğneyi nezmn vurundun

Aynıyız ozmn ümitsizlik şeytandan de umitsz olma insaAllah olur kaçıncı günün bugün iğneyi nezmn vurundun
Pazartesi vuruldum ilk çatlatma iğnesin de yumurtam çatlamış ama rahim tutmamış rahim filmi çektirdim temiz çıktı eşim de de sıkıntı var biraz senin nasıl ilerliyor

Pazartesi vuruldum ilk çatlatma iğnesin de yumurtam çatlamış ama rahim tutmamış rahim filmi çektirdim temiz çıktı eşim de de sıkıntı var biraz senin nasıl ilerliyor
Bizimde herşey normal sayılır pco vardı bende ama en son gttgm doktorum böyle bişi olmadığını söyledi cmrtesi vurundum bende iğne beklyrm bakalm bundn once üç kere klomen+iğne kullandm bı faydası olmadı bu femarayla ilk 17 19 ml yumrtam gelişmiş ertesi günü de vurundm iste

Özel doktora mı gidiyorsun yoksa devlet mi

Naptın canm bugün test yaptinmi bekliyomusn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…