- Konu Sahibi Girlpower22
-
İnsaAllah olmazsınİnşallah canım benim amin çok sağol mecbur bekliycem adet olmazsam Pazartesi veya Salı tekrar kan testi yapıcam tek umut değerin yükselmesi yükselirse bi umut olur bana o da anca Pazartesi Salı belli olacak olmazsa zaten adet olurum canım
Hm anladım herşey yolunda gitmiş insaAllah vardir yoksa da üzülme daha ilk ayinmis ama insaAllah olacakYaptırdım kuzum ben klomen ve gonal f kullanarak tek yumurtam büyüdü 21 mm Çatlatma iğnesi yapıldı 11 Aralık’ta. 8 gün de progestan kullandım beklemeye geçtim bi yandan da coraspin ve folikasit kullanıyorum bu ay ilk tedavimdi ilk ayım 1 senelik evliyim 6 aydır denedik olmayınca doktora gittik pcos dedi rahim filmi eşimin testi temiz 26 yaşındayım 1. Ayda 21 mm oldu herşy yolunda gitmişti.
İnşallah canım benim sen anlat sürecini Senin nasıl oldu ancak bizler anlarız birbirimizi Allah hiç birimizi çok uğraştırmasın inşallahHm anladım herşey yolunda gitmiş insaAllah vardir yoksa da üzülme daha ilk ayinmis ama insaAllah olacak
Bende femera kullandım ikinci kez çatlatma iğnesi oldum bende bekliyorum ama hiç umudum yokYok canım bende Nisan'da 3 senelik evli olacam hep istedik ama olmadı ne yazkki üç dört hastaneye gttim sürekli oyaladilar yada Allah bı şekilde erteledi herşeyi şimdi bu ay aşılama olacaktım sokağa çıkma yasağı olunca oda yapılmadı sürekli böyle engeller cikiyo bnde sadece iğne vurundum femaradan sonra beklyrm bakalm
Ben buraya girip hep yazılanları okurdum sonra kendimde katilayim dedim biyerden sonra annenize kardeşlerinizede anlatamyrsnz uzulsunler istmedim herzmn konuşup açıkçası neyse ben 6 ay folik asit kullandm başka bı tedavi yplmadi doktr degstrdm oda üç kere klomen catltma iğnesi yaptırdım onlrda olmadı yine degstrdim rahim filmi tahliller herşey normal dedi doktr iki üç ay tahlil rapor yaptrck topladık tam btti tedaviye baslcz ama virüsten dolayı tedavi uygulayamayiz dediler yolladılar iyi bı ağladım en son bu doktora gttim özelde oda femara verdi asilama ypckti aslnda haftasonuna denk gelyr diye oda kaldı hasılı bekliyorum günlerde geçmek bilmyrİnşallah canım benim sen anlat sürecini Senin nasıl oldu ancak bizler anlarız birbirimizi Allah hiç birimizi çok uğraştırmasın inşallah
Ben buraya girip hep yazılanları okurdum sonra kendimde katilayim dedim biyerden sonra annenize kardeşlerinizede anlatamyrsnz uzulsunler istmedim herzmn konuşup açıkçası neyse ben 6 ay folik asit kullandm başka bı tedavi yplmadi doktr degstrdm oda üç kere klomen catltma iğnesi yaptırdım onlrda olmadı yine degstrdim rahim filmi tahliller herşey normal dedi doktr iki üç ay tahlil rapor yaptrck topladık tam btti tedaviye baslcz ama virüsten dolayı tedavi uygulayamayiz dediler yolladılar iyi bı ağladım en son bu doktora gttim özelde oda femara verdi asilama ypckti aslnda haftasonuna denk gelyr diye oda kaldı hasılı bekliyorum günlerde geçmekİnşallah canım benim sen anlat sürecini Senin nasıl oldu ancak bizler anlarız birbirimizi Allah hiç birimizi çok uğraştırmasın inşallah
İlk olmadimi canm yumrtalrn falan gelistimydi neler kullanmstnBende femera kullandım ikinci kez çatlatma iğnesi oldum bende bekliyorum ama hiç umudum yok
Bnde progestan kullnyrm oda yapıyor bas dönmesi falan duphastnda onun gibi bı hap diyebiliyrm normaldir canmMerhabalar Çatlatma iğnesinin 8.günündeyim, şu an duphastone kullanıyorum ve tansiyonum hep düşük çıkıyor ayrıca başım ağrıyor.Bayılacak gibi oluyorum arada.Normalde hiç düşmezdi tansiyonum.Neden olabilir kızlar?
Klomen ile çatlatma iğnesi kullandım 3 ay içinde olmadı şimdi femara ile çatlatma iğnesi oldum yine 2 yumurtan güzel dedi ama benim nedense hiç umudum yokBen buraya girip hep yazılanları okurdum sonra kendimde katilayim dedim biyerden sonra annenize kardeşlerinizede anlatamyrsnz uzulsunler istmedim herzmn konuşup açıkçası neyse ben 6 ay folik asit kullandm başka bı tedavi yplmadi doktr degstrdm oda üç kere klomen catltma iğnesi yaptırdım onlrda olmadı yine degstrdim rahim filmi tahliller herşey normal dedi doktr iki üç ay tahlil rapor yaptrck topladık tam btti tedaviye baslcz ama virüsten dolayı tedavi uygulayamayiz dediler yolladılar iyi bı ağladım en son bu doktora gttim özelde oda femara verdi asilama ypckti aslnda haftasonuna denk gelyr diye oda kaldı hasılı bekliyorum günlerde geçmek
İlk olmadimi canm yumrtalrn falan gelistimydi neler kullanmstn
Aynıyız ozmn ümitsizlik şeytandan de umitsz olma insaAllah olur kaçıncı günün bugün iğneyi nezmn vurundunKlomen ile çatlatma iğnesi kullandım 3 ay içinde olmadı şimdi femara ile çatlatma iğnesi oldum yine 2 yumurtan güzel dedi ama benim nedense hiç umudum yok
Pazartesi vuruldum ilk çatlatma iğnesin de yumurtam çatlamış ama rahim tutmamış rahim filmi çektirdim temiz çıktı eşim de de sıkıntı var biraz senin nasıl ilerliyorAynıyız ozmn ümitsizlik şeytandan de umitsz olma insaAllah olur kaçıncı günün bugün iğneyi nezmn vurundun
Bizimde herşey normal sayılır pco vardı bende ama en son gttgm doktorum böyle bişi olmadığını söyledi cmrtesi vurundum bende iğne beklyrm bakalm bundn once üç kere klomen+iğne kullandm bı faydası olmadı bu femarayla ilk 17 19 ml yumrtam gelişmiş ertesi günü de vurundm istePazartesi vuruldum ilk çatlatma iğnesin de yumurtam çatlamış ama rahim tutmamış rahim filmi çektirdim temiz çıktı eşim de de sıkıntı var biraz senin nasıl ilerliyor
Özel doktora mı gidiyorsun yoksa devlet miBizimde herşey normal sayılır pco vardı bende ama en son gttgm doktorum böyle bişi olmadığını söyledi cmrtesi vurundum bende iğne beklyrm bakalm bundn once üç kere klomen+iğne kullandm bı faydası olmadı bu femarayla ilk 17 19 ml yumrtam gelişmiş ertesi günü de vurundm iste
Yeni özele başladımÖzel doktora mı gidiyorsun yoksa devlet mi
Naptın canm bugün test yaptinmi bekliyomusnYaptırdım kuzum ben klomen ve gonal f kullanarak tek yumurtam büyüdü 21 mm Çatlatma iğnesi yapıldı 11 Aralık’ta. 8 gün de progestan kullandım beklemeye geçtim bi yandan da coraspin ve folikasit kullanıyorum bu ay ilk tedavimdi ilk ayım 1 senelik evliyim 6 aydır denedik olmayınca doktora gittik pcos dedi rahim filmi eşimin testi temiz 26 yaşındayım 1. Ayda 21 mm oldu herşy yolunda gitmişti.
Anladım hakkımızda hayırlısı olsunYeni özele başladım
Canım Cuma günü idrar testler pozitif çıkıp kan testi 9.15 negatif yazınca idrar testi beni yanılttığı için bıraktım. Pazartesi tekrar kan vericem o zaman kesinleşir bende şaşkınım hayırlısı artıkNaptın canm bugün test yaptinmi bekliyomusn
İnşaAllahAnladım hakkımızda hayırlısı olsun
Hayırlısı bakalm insaAllahCanım Cuma günü idrar testler pozitif çıkıp kan testi 9.15 negatif yazınca idrar testi beni yanılttığı için bıraktım. Pazartesi tekrar kan vericem o zaman kesinleşir bende şaşkınım hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?