HmmmDoktora güvenemiyoruz, öğretmene güvenemiyoruz, ülkemizde ki askere bile güvenemez olduk
Gereksiz yere meme muayenesi yapması cinsel istismar değilse nedir?
Meme muayenesinin gerekliliği hangi halde olur söyler misiniz?
Düşündüm de, konu sahibinin hastalığına doktorun branşına bağlı. Kadın hastalıkları gibi bir bölüme gittiyse meme muayenesi normal. Ama bir arkadaşın dediği gibi göz doktoruna gitti de meme muayenesi olduysa gereksiz tabii.Meme muayenesinin gerekliliği hangi halde olur söyler misiniz?
Var ya emin olun öylesi de var. Ama binde bir tabii. İnsan olarak aramızda sapığı, hırlısı hırsızı, pisi, abazası, iyisi, kötüsü, psikopatı her tür insan var. Doktorlar da insan olduğuna göre sapık doktorlar da var. Doktorlar gökten inme melek değil herhalde onlar da insan.Vajina görmek için kadın doğumcu oluyorlar demişler
Lisanslarüstü bir abazanlıksa demek ki
Saçmalıyorsunuz.
Bence boylesi de yoktur artik.Var ya emin olun öylesi de var. Ama binde bir tabii. İnsan olarak aramızda sapığı, hırlısı hırsızı, pisi, abazası, iyisi, kötüsü, psikopatı her tür insan var. Doktorlar da insan olduğuna göre sapık doktorlar da var. Doktorlar gökten inme melek değil herhalde onlar da insan.
Öylesi varsa bile vajina görmek için senelerce okumuyordur. Adam zaten pistir hangi meslekte olursa olsun yinede pislik yapacaktır. Manyakmı bunlar eşşek gibi ders çalışsın senelerce sırf iki meme içinVar ya emin olun öylesi de var. Ama binde bir tabii. İnsan olarak aramızda sapığı, hırlısı hırsızı, pisi, abazası, iyisi, kötüsü, psikopatı her tür insan var. Doktorlar da insan olduğuna göre sapık doktorlar da var. Doktorlar gökten inme melek değil herhalde onlar da insan.
Abartmayın isterseniz.Onun için jinekolog olacak hali yok.Neden kadindogumcu erkek çok cunku çok para getiriyor.O amaçla yuh yani.Kadin doğumcu olur etrafta çapkın olabilir belki ama o amaçla abartmayın.Var ya emin olun öylesi de var. Ama binde bir tabii. İnsan olarak aramızda sapığı, hırlısı hırsızı, pisi, abazası, iyisi, kötüsü, psikopatı her tür insan var. Doktorlar da insan olduğuna göre sapık doktorlar da var. Doktorlar gökten inme melek değil herhalde onlar da insan.
Sen meme muayenesi nasil yapilir nerden bileceksin? Doktor musun?
Kimse senin vajinani gormek icin kadin dogumcu olmaz.
Bu bilgiyi de ilk elden elde edemezsin cunku senin zihniyetinde birisinin doktor arkadasi olmasi imkansiz. Doktor karalamaya calisan super zeki arkadaslarindan birinden duymussundur.
Birak kadin dogumcu olmayi bizimkiler kadinlara sonda bile takmak istemiyorlar cunku vajenlerinin kokusu dayanilmaz kotu. Kose bucak kaciyorlar.
Ne kiymetli vajinaniz varmis arkadas seninkini gormek icin isleri yok da ayda 15 nobet tutacaklar kadin dogumcu olup
Sen meme muayenesi nasil yapilir nerden bileceksin? Doktor musun?
Kimse senin vajinani gormek icin kadin dogumcu olmaz.
Bu bilgiyi de ilk elden elde edemezsin cunku senin zihniyetinde birisinin doktor arkadasi olmasi imkansiz. Doktor karalamaya calisan super zeki arkadaslarindan birinden duymussundur.
Birak kadin dogumcu olmayi bizimkiler kadinlara sonda bile takmak istemiyorlar cunku vajenlerinin kokusu dayanilmaz kotu. Kose bucak kaciyorlar.
Ne kiymetli vajinaniz varmis arkadas seninkini gormek icin isleri yok da ayda 15 nobet tutacaklar kadin dogumcu olup
O amaçla doktor olmuştur demiyorum ama doktor olup bir yandan sapık kişilikli insanlar da var demek istedim. Neden olmasın ki insan sonuçta. Aksi halde benzer taciz olayları duymazdık. Tüm kadın doğumcu erkek doktorlar sapıktır demiyorum ayrıca genelleme yaptığımı düşünmeyin.Abartmayın isterseniz.Onun için jinekolog olacak hali yok.Neden kadindogumcu erkek çok cunku çok para getiriyor.O amaçla yuh yani.Kadin doğumcu olur etrafta çapkın olabilir belki ama o amaçla abartmayın.
Zaten ben de öyle demek istemiştim.Öylesi varsa bile vajina görmek için senelerce okumuyordur. Adam zaten pistir hangi meslekte olursa olsun yinede pislik yapacaktır. Manyakmı bunlar eşşek gibi ders çalışsın senelerce sırf iki meme için
O amacla da var inanki "dediydin yalnız.O amaçla doktor olmuştur demiyorum ama doktor olup bir yandan sapık kişilikli insanlar da var demek istedim. Neden olmasın ki insan sonuçta. Aksi halde benzer taciz olayları duymazdık. Tüm kadın doğumcu erkek doktorlar sapıktır demiyorum ayrıca genelleme yaptığımı düşünmeyin.
''var ya emin olun öylesi de var.'' dediydim doğru. Ama sapık kişilikli doktor da var demek istemiştim yani dikkat çekmek istediğim nokta oydu. Yanlış anlaşılacak şekilde yazmışım gerçekten kabul.O amacla da var inanki "dediydin yalnız.
Gozlerim kaniyor.
Kocami erkek doktor oldugu icin sikayet ettim. Hapse atildi mutlu musunuz? Yıllarca ben de tecavüze filan ugradim zaar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?