- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- 208
Hemde iç hastalıkları Allah yardımcın olsun bacımDahiliye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemde iç hastalıkları Allah yardımcın olsun bacımDahiliye
Hemde iç hastalıkları Allah yardımcın olsun bacım
Dahiliye
Şaka bir yana da tüm doktorların zan altında kalması gerçekten çirkin ya. Bir de bazı insanlar her şeyi yanlış anlamaya hazır. Maazallah kocanız ciğerleri dinlemek ister hasta yanlış anlar eli sırtına değdi diye falan... Öyle cins insanlar da var allah denk getirmesin.Tesekkur ederim. Ben de diyorum bu adam niye sapık kk ile iliskim aydınlandı.
Gerekli mi gereksiz mi emin degilki. Ona göre gereksiz. Dogrusunu bilmiyoruzGereksiz yere meme muayenesi yapması cinsel istismar değilse nedir?
Şaka bir yana da tüm doktorların zan altında kalması gerçekten çirkin ya. Bir de bazı insanlar her şeyi yanlış anlamaya hazır. Maazallah kocanız ciğerleri dinlemek ister hasta yanlış anlar eli sırtına değdi diye falan... Öyle cins insanlar da var allah denk getirmesin.
hakikaten ha.6 yil egitim gordukleri gibi bir de bunun tus sinavi uzmanligi vs...var.eeeee meme elleyecekler az birsey mi?okuyan memeyi kapar
Konu sahibi gereksiz dedi. Peki ya şikayeti için gerekliyse? Tahlilleri de karışmış, belki yeniden muayenesi gerektiGereksiz yere meme muayenesi yapmış daha ne yapacak yahu.
Konu sahibi hastalığını ve hangi bölüme gittiğini söylese anlayacağız gerek mi değil mi ama konuyu açıp kaçmış resmen.Konu sahibi gereksiz dedi. Peki ya şikayeti için gerekliyse? Tahlilleri de karışmış, belki yeniden muayenesi gerekti
Daha neler duyacağız her doktor ucundan taciz eder ne demek. Çok büyük bir iddia.büyük bir suçlama.kaç doktor üzerinde çalışılma yapılmışta bu sonuca varılmış.daha geçen hafta önce genel cerrah elle meme muayenesi yaptı daha sonra ultrason uzmanı ultrasonla baktı.ne taciz hissettim ne rahatsız edilme durumu.bütün erkekleri sapık yaptık nerdeyse erkek doktora gidenleri de kötü kadın diye nitelendireceksiniz.o zaman erkeklerin ve kadınların hemcinslerini muayeneleri yasaklansın.sizin zihniyete göre böyle olması lazım.bu cinsiyetçi tavrınız hoşuma gitmedi.Açık açık görüntü kaydı almadıktan sonra hiçbir şey yapamazsınız? Gizlice ses kaydı ve görüntü kaydı almakta suç unutmayın.
Adam o ses kaydının öncesi var diyebilir..
Bu bir komplo diyebilir!
Hastam bana önce bana aşık olduğunu ilan etti diyebilir.
Bu komuda yapacağınız bir şey sadece başhekime durumu şikayet ederek haatahnede deşifre olmasını sağlamak başhekimde somut bir şey olmadıkça yapacağı bir şey yok. Ama yanına kalmasın durumu BİMER e kadar şikayet edin. En etkili yöntem BİMER ŞİKAYETİDİR.
Her ERKEK DOKTOR ucundan kenarından taciz eder! İstisnalar olsa bile kaideyi bozmaz. Rahatça soyabileceği elleyebileceği kadını hele buna değecek fizikte ise hangi erkek kaçırır.
Bu göğüse bakalım deyip ellemek onlar içşn sizin sandığınızdan daha büyük bir keyiftir.
Ya bu konularda zorunlu olmadıkça erke doktor tercih etmeyin, yada bu gerçekleri kabullenin.
Bir çok kadınında bu tekliflere olumlu yanıt vererek doktor fantezisi yaptığınıda yakınen bazı arkadaşlarımdan biliyorun.
Ama adı üstünde kadın doğum doktoru, adam senelerini vermiş uzmanlığını almak için, neden rahatsız olsunki? Ayrıca hevesli olmamakla ne ilgisi varki erkek kadın doğumcu vajina görmesin diye çalışmasın mı yaniBu durumlarda bizim rahatsız olduğumuz kadar erkek doktorlar da rahatsız olabiliyorlar gerçekten hevesli değillerdir vajina görmeye. Bu rahatsızlığı utancı hem doktor, hem ben yaşamayayım diye bayan doktor tercih ederim
Sen azcık bi psikiyatrik tedavi al da ruhunu ellet....! Her erkek taciz edermiş mişşş...! Valla adam doktor olmak için huni takıp gezecek kadar kafa yorsun sonra gelsin hastasının bilmem neresini ellemek için muayene etsin..? Bu senin dediğin var ya büyük hastalık belirtisi.. Ruhun hasta senin...Açık açık görüntü kaydı almadıktan sonra hiçbir şey yapamazsınız? Gizlice ses kaydı ve görüntü kaydı almakta suç unutmayın.
Adam o ses kaydının öncesi var diyebilir..
Bu bir komplo diyebilir!
Hastam bana önce bana aşık olduğunu ilan etti diyebilir.
Bu komuda yapacağınız bir şey sadece başhekime durumu şikayet ederek haatahnede deşifre olmasını sağlamak başhekimde somut bir şey olmadıkça yapacağı bir şey yok. Ama yanına kalmasın durumu BİMER e kadar şikayet edin. En etkili yöntem BİMER ŞİKAYETİDİR.
Her ERKEK DOKTOR ucundan kenarından taciz eder! İstisnalar olsa bile kaideyi bozmaz. Rahatça soyabileceği elleyebileceği kadını hele buna değecek fizikte ise hangi erkek kaçırır.
Bu göğüse bakalım deyip ellemek onlar içşn sizin sandığınızdan daha büyük bir keyiftir.
Ya bu konularda zorunlu olmadıkça erke doktor tercih etmeyin, yada bu gerçekleri kabullenin.
Bir çok kadınında bu tekliflere olumlu yanıt vererek doktor fantezisi yaptığınıda yakınen bazı arkadaşlarımdan biliyorun.