• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DOKTORUMUN SAPIKLIGI. YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

Şaka bir yana da tüm doktorların zan altında kalması gerçekten çirkin ya. Bir de bazı insanlar her şeyi yanlış anlamaya hazır. Maazallah kocanız ciğerleri dinlemek ister hasta yanlış anlar eli sırtına değdi diye falan... Öyle cins insanlar da var allah denk getirmesin.

Zan altinda kalmiyorlar zaten. Bu sacmaliklara inanan kac insan olabilir ki ? adam vajinasina ne kadar guveniyorsa ugruna insanlarin 10 yil egitim alacağına inanmis :işsiz: ben bile merak etmedim degil yani:olamaz:

Ustelik bir kadinin bir erkek doktordan taciz gorme ihtimali, bir kadin doktorun bir erkek hastadan taciz gorme ihtimalinden cok daha düşük bence.
Ayrica burdan bilmeyenler icin de bilgilendirme yapayim. Ozellikle küçük illerin devlet hastanelerinde daha sık uygulanan bir sey bu: erkek doktorların yaninda ayni odada çalışan kadin sekreterler ya da hemsireler erkek doktorlari korumak icin yapilan bir uygulamadır. Ne yazik ki; (burda kimseyi itham etmiyorum yanlis anlasilmasin) kadin hastalar tarafından iftiraya ugrayan erkek doktorlarin magduriyeti giderilsin diye boyle bir yontem uygulanir. Ozellikle bakire olmayip kocasina bunu soyleyemeyen kadin hastalar kadin dogum doktoru icin 'beni muayene ederken bozdu' seklinde kac dava var :işsiz:
Ha bu arada vajinasina cok guvenen arkadasim; kadin dogum asistanligina giris tus'ta nerdeyse en düşük puanlilardan biridir. Yani nerdeyse kimse isteyerek girmiyor. Boylesine guzel bir bransi bu hale getiren de tam olarak sen ve senin gibiler iste.

Doktorlar insan vucudunu bir sistem olarak görüyor önce bunu algılamanız gerekiyor.

Konuyu okuduğumda ise, konu sahibi ben bir yanlış veya sapıklık sezmedim. Adam sizden hoşlanmış sadece neden skandalmış gibi davranıyorsunuz anlamadım.

Memnun değilseniz doktorunuzu değiştirirsiniz veya kibarca uyarırsınız.

:KK70:hakikaten ha.6 yil egitim gordukleri gibi bir de bunun tus sinavi uzmanligi vs...var.eeeee meme elleyecekler az birsey mi?okuyan memeyi kapar:confused:

valla taciz üzerinden şaka yapmak hoş değil ama başka nsıl ifade edilebilir ki? sırf kadınların orasını burasını görmek için doktor olanların olduğuna inanan zihniyet...

ha o zaman veterinerler???

Bu arada bir doktorun henuz tedavisiyle ilgilendiği bir hastayla ozel iliski kurmaya calismasi evet etik bir suctur. Ama mesela muayeneye gittiniz tedaviniz duzenlendi ve artik o doktorla işiniz kalmadiysa, bundan sonrasi doktor kimliginden bagimsizdir. Sokaktaki herhangi bir insan gibi sizinle iletisim kurmasi suc değildir.
Doktorun sizin telefon numaraniza ve hatta ev adresinize ulasmasi da suc degil. Aslinda bu bilgileri bizim aliyor olmamiz gerek ama yoğunluktan artik hastaneye giris yaptığınız anda sekreterler aliyor. Ama tabii ki bu bilgileri sizin doktorunuz oldugu sirada ozel emellerine alet etmesi suctur.

Edit: suc derken böyle siz dava edeceksiniz o mahkemede yargilanacak ceza alacak filan gibi değil. Uyari, kinama gibi idari cezalari olan suclar.

Konu sahibi gereksiz dedi. Peki ya şikayeti için gerekliyse? Tahlilleri de karışmış, belki yeniden muayenesi gerekti
Konu sahibi hastalığını ve hangi bölüme gittiğini söylese anlayacağız gerek mi değil mi ama konuyu açıp kaçmış resmen.

Açık açık görüntü kaydı almadıktan sonra hiçbir şey yapamazsınız? Gizlice ses kaydı ve görüntü kaydı almakta suç unutmayın.
Adam o ses kaydının öncesi var diyebilir..
Bu bir komplo diyebilir!
Hastam bana önce bana aşık olduğunu ilan etti diyebilir.
Bu komuda yapacağınız bir şey sadece başhekime durumu şikayet ederek haatahnede deşifre olmasını sağlamak başhekimde somut bir şey olmadıkça yapacağı bir şey yok. Ama yanına kalmasın durumu BİMER e kadar şikayet edin. En etkili yöntem BİMER ŞİKAYETİDİR.
Her ERKEK DOKTOR ucundan kenarından taciz eder! İstisnalar olsa bile kaideyi bozmaz. Rahatça soyabileceği elleyebileceği kadını hele buna değecek fizikte ise hangi erkek kaçırır.
Bu göğüse bakalım deyip ellemek onlar içşn sizin sandığınızdan daha büyük bir keyiftir.
Ya bu konularda zorunlu olmadıkça erke doktor tercih etmeyin, yada bu gerçekleri kabullenin.
Bir çok kadınında bu tekliflere olumlu yanıt vererek doktor fantezisi yaptığınıda yakınen bazı arkadaşlarımdan biliyorun.
Daha neler duyacağız her doktor ucundan taciz eder ne demek. Çok büyük bir iddia.büyük bir suçlama.kaç doktor üzerinde çalışılma yapılmışta bu sonuca varılmış.daha geçen hafta önce genel cerrah elle meme muayenesi yaptı daha sonra ultrason uzmanı ultrasonla baktı.ne taciz hissettim ne rahatsız edilme durumu.bütün erkekleri sapık yaptık nerdeyse erkek doktora gidenleri de kötü kadın diye nitelendireceksiniz.o zaman erkeklerin ve kadınların hemcinslerini muayeneleri yasaklansın.sizin zihniyete göre böyle olması lazım.bu cinsiyetçi tavrınız hoşuma gitmedi.

Bu kadar rahatsız olduysanız 4 defa gitmek nasıl mantık onu anlayamadım direk şikayetinizi edin geçin kenara. Hemşireyle de gereksiz bir samimiyet kurmuşsunuz belli ki evine davet edebiliyor.
Ayrıca hoşlanmıştır yaaaa taciz olsa anlarsın kafasındakileri de anlam veremedim. Doktor olması sürekli araması ya da kişisel mesaj atması normal herhalde.

Bu durumlarda bizim rahatsız olduğumuz kadar erkek doktorlar da rahatsız olabiliyorlar gerçekten hevesli değillerdir vajina görmeye. Bu rahatsızlığı utancı hem doktor, hem ben yaşamayayım diye bayan doktor tercih ederim
Ama adı üstünde kadın doğum doktoru, adam senelerini vermiş uzmanlığını almak için, neden rahatsız olsunki? Ayrıca hevesli olmamakla ne ilgisi varki erkek kadın doğumcu vajina görmesin diye çalışmasın mı yani:KK45:

Kadın dr tercihinize saygı duyuyorum ama erkek kadın doğumcu vajina görmeye hevesli değildir kısmına katılmıyorum. O işinin mecburiyetidir. Nasılki gözümüzle ilgili bir sorun olduğunda göz doktoru gözümüze bakıyorsa, kadın doğumcularda aynı mantıkla kadın üreme organlarına bakıyorlar yani...

Açık açık görüntü kaydı almadıktan sonra hiçbir şey yapamazsınız? Gizlice ses kaydı ve görüntü kaydı almakta suç unutmayın.
Adam o ses kaydının öncesi var diyebilir..
Bu bir komplo diyebilir!
Hastam bana önce bana aşık olduğunu ilan etti diyebilir.
Bu komuda yapacağınız bir şey sadece başhekime durumu şikayet ederek haatahnede deşifre olmasını sağlamak başhekimde somut bir şey olmadıkça yapacağı bir şey yok. Ama yanına kalmasın durumu BİMER e kadar şikayet edin. En etkili yöntem BİMER ŞİKAYETİDİR.
Her ERKEK DOKTOR ucundan kenarından taciz eder! İstisnalar olsa bile kaideyi bozmaz. Rahatça soyabileceği elleyebileceği kadını hele buna değecek fizikte ise hangi erkek kaçırır.
Bu göğüse bakalım deyip ellemek onlar içşn sizin sandığınızdan daha büyük bir keyiftir.
Ya bu konularda zorunlu olmadıkça erke doktor tercih etmeyin, yada bu gerçekleri kabullenin.
Bir çok kadınında bu tekliflere olumlu yanıt vererek doktor fantezisi yaptığınıda yakınen bazı arkadaşlarımdan biliyorun.
Sen azcık bi psikiyatrik tedavi al da ruhunu ellet....! Her erkek taciz edermiş mişşş...! Valla adam doktor olmak için huni takıp gezecek kadar kafa yorsun sonra gelsin hastasının bilmem neresini ellemek için muayene etsin..? Bu senin dediğin var ya büyük hastalık belirtisi.. Ruhun hasta senin...

çok geçmiş olsun..bence ona saat ver o saatte arasın sen polislerin yanında ol onlarda duyup şahit olup tutanak tutsunlar

Öncelikle geçmis olsun. Gogus muayenesi çogu bayan icin stresli gecer ve bir iki islemden sonra aslinda sende uygulama bicimini ogrenirsin ve rutin olur stresin kalmaz( gogsumde kitle vardi utancimdan 1 yil gidemedim doktora sonra duzenli gittim ordan biliyorum. ) Ama size karsi kotu bir muamele varsa oncelikle bulundugunuz hastahanenin bashekimligine ardindan saglik bakanligina 184 sikayet hattina ve internetdeki doktor yorumlari yapilan sitelerden birine topluca taciz olayini anlatip rahatsiz oldugunuzu dile getirebilirsiniz. Her meslekte iyisi kotusu var. Boyle igrenc seylerin hicbir kadinim basina gelmemesini diliyorum.

Erkek arkadaşa "gidip vurucam" diye tepki vereceği şekilde anlatmak neden? ya gidip vursa?

Tamam adamın yaptığı bi nevi taciz, telefon numarasindan özel araması falan saçmalık gerçekten, (meme muayenesine bi şey diyemiyorum ne tür bi şikayetle gidildigini bilmediğimden, yani kbb uzmanı olup da meme muayenesi yapmışsa biraz abes tabi) ama bana da çoğunlugun dediği gibi adam sizi beğenmiş gibi geldi. Gerçi yüzük falan da varmış bilemedim. Yine de doktora direkt hasta doktor ilişkisinden sapmamasi konusunda tatlı sert bi uyarı yapılabilirdi şikayet yerine.

Ses kaydına gelince adam kayda alınacak kadar ne diyor ki merak ettim? Eğer taciz niteliği taşıyacak şeyler konuşuyorsa keşke 2.sefer gitmemeyi tercih etseydiniz, üstüne bir de sanırım ozel klinik ya da hastane bu adama para ödüyorsunuz falan..

Hemen şikayet edin kesinlikle gereğini yaparlar eğer olay taciz boyutundaysa siz aramayın demenize rağmen arıyorsa polise gidin kendi başınıza ses kaydı v.s delil toplamayın onlar geçerli sayılmaz. Siz şikayette bulunduktan sonra zaten delil toplar yetkililer ama kesinlikle bu işin peşini bırakmayın bu gün size yapan yarın başkasına da yapar böyle pislikler hemen cezalandırılmalı. Hoşlanmış diyenlere de katılmıyorum parmağındaki yüzüğü görmüş görmediyse bile evli ya da nişanlı olup olmadığı bilmeden bu ne terbiyesizlik sizin yerinizde olsam saniye durmam hemen şikayet ederim

Back