Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

gerçekten öylesi doktorlar varmı ya :18:
varsada beni bulmaz
çok şanslıymışsın cnm
memleket nere hangi hastanede bu dediğin dr

canım bizim durum biraz farklı, eşimin çalıştığı hastanede bu dr, eşim orda personel, geliş geçiş tanışmışlar, samimi olmuşlar benim durumumu da anlatınca gelin bide ben bakayım neyin nesiymiş demiş ve o vesileyle gittik bende tanıştım çok tatlı bir dr, çok esprili ve çok moral veriyor olur olur merak etmeyin diyor her gidişimde, neyse rahim ağzı yaramın olduğunu o gördü , ondan öncede rahim filmi isteyende o oldu. bu 3. drum , hep özelinden giriş yaptırıyoruz ama hiç para almıyor o kadar ısrar ettiğimiz halde. Lafımı olur burda eşinle güzel bir arkadaşlık kurduk biz diyor adamcağız, işte böyle. Eşimin sayesinde biraz da eşimi çok seviyor hatta kendi eşine anlatmış kadınla bende tanıştım, öyle sıradan bi hasta olsak bunu yaparmıydı bilmiyorum ama herşey para değildir diyor, buraya yeni gelmiş daha 1 yıl ancak olmuş, eski hastanesinde falan çok bilinen biriymiş , ankaradan hastam geldi falan diye bahseder.

Amma çok anlattım drumu ya eşim hisli biridir gerçekten tatlım, yaram yakılırken odaya giremedi geldiğinde kıpkırmızıydı. sanki benden çok onun canı yanmış gibiydi.

hadi inşallah canımm düşük derken kac canım benim eşiminde düşük cıkmıstı ama dr hiç sorun deil iyi ve normal dediii 3 tü sayısı yaniii:44:

canım toplam 8 milyon ileri hareket %3 yükseği 4 olması gerekiyor fakat morfoloji 0

Aminnn inşaallahh . tsh için çok iyi bir dr bul canım ben 6 yıldır tefor kullanıyorum şuan iyi seyirde 2 li rakamlarda benim sadece anti tpo 366 çıktı bu da gebe kalmamak için sorun değil dedi dr ama gebe kalınca hemen farklı tedavi şekline geçeceğiz

Düşük derken kaç çıktı değerler;?

ayyyyyyyyyy ne kadan güzel iyi bi dra rastlaşmışsınız tatlım

kürle uğraşmak istemiyorum şu proxeed plusı söledim dra uygundur dedi onu alıcam

eşin ve drun için

canım yeni drum TSHı salgılayan T3 ve T4 hormonlarının değerleri normal seyirde o yüzden buda bebeği etkilemez dedi

Düşük derken kaç çıktı değerler;?

1 milyon 2 milyondu önceki testlerinde yenisinde ise her sahada 1 hareketli 2 hareketsiz sperm sayısı görüldü

canlarım geç oldu ama ben geldi nihayet
nasılsınız bakalım görüşmeyeli.. yine hepiniz olan biteni yamışsınız. ben iki gündür kusur kaldım

smalangel canım ayy nasıl boğazım düğümlendi okurken.. ah öyle kocaya sahip olduğun için çok şükret bacım. adamcık ne güzel dile getirmiş içinden geçenleri. hem seni çok seviyor hala aşık.. yakında da hamilelik haberini alacaksınız gibi geldi bana ( kendimi falcı gibi hissettim )
göğüs uçlarının sızlaması aslında hamilelik belirtisi ama yinede belli olmaz.. malum bizim vücudumuz artık kendi kendine gelin güvey oluyoorrr

delight canım kayınvaliden demek ki bu haberi çok uzun zamandır bekliyormuş ki içine sığdıramamış güzelim. olan olmuş ne kadar güzel . Allaha şükür ki mevlam bebeciğinizi geciktirmedi.. yoksa şu an hamileliğini konuşanlar, o zamanda olmuyor diye konuşacaklardı... onun için şükredelim canım

halevcim senin adına çok sevindim canım. inşaallah bu doktoruun vesile olur yavruna kavuşmana.. işte görüyorsun doktordan doktora nasıl farkediyor..Allahım bizleride güvenilir ellere nasib etsinnn. amin

chablis seninkiyle benimki ağır erkekler gız bacım.. öyle duygularını filan belli ederlerse bi tarafları eksilir Allah korusun. ne yapalım bunlarla yaşamayı öğrenicez canım. ...bu koloniden çıkanlar bize denk gelmiş

blueavcı yavrum temizlik biter mi ahh sen şimdi yerleri bi görsen akşam cümbüş vardı sanırsın birazdan makineyi açıcam .. sanada kolay gelsin . kız boşver yaptığın yeter annen ablan gelmişken yapın kısırınızı çayınızı ohhh sefanız olsun. temizlik her zaman olurrr

divinity doktoruna dicek söz bulamıyorum. .. öyleleri için eşim "okumuş eş...." der.
Allah kötülerle karşılaştırmasın gız bacım... batmalar ne alemde çatlayamadın mı daha.. :86:

Halevcim drum için ve eşim için tebrikleri kabul ediyorum çok teşekkür ederim onlar adına :):)
Gıymatlımmmmmm nerlerdesin sen yahuuu, ohh sen olmayınca eksik kalıyor topiğimiz, kızlar ya öyle alışmışım ki size biriniz 1 gün girmese acaba ne oldu diyorum he , paranoyaklığım azacak nerdeyse :):)
Sağol gıymatlım eşim hep böyleydi ,ahh size 6 yıl öncesini anlatsam ahh, beni topa tutarsınız kesin :):) laf aramızda bazen o kadar cadılık yapıyorum ki bu adam bu halimle beni nasıl seviyor, nasıl hala böyle davranıyor ,acaba böyle yaparak onu soğuturmuyum diye de düşünüyorum. Aşkım bi tane gerçekten şükürler olsun. He işte her adamcık farklı oluyor şekerler. Canım ağzından bal damlıyor keşke sürpriz yapabilsem benim koçişe ama göğüs uçlarım hep böyle oluyor canım ya adetime yakın, ama gariptir batmalar hala var yumoşlar mı oluşuyor hala anlayamadım yoksa üşüttüm mü ?

canım aynen bende hepinizi çok özlüyorum.. bide topiğimiz çok kalabalık değil ya, o yüzden birbirimizi çok iyi anlayıp dinleyebiliyoruz değil mi..
zaten belli gülüm seninkinin halinden maşaallah sübhanallah diyelim. Allah nazarlardan saklasın.
ama sende cadılık yapma gari. yazık değil mi.. mevlam bu kadar sevgiyi ayağına sermiş sende nankörlük etme emi gülüm.. çünkü eşin samimi bi aşkı bunu fazlasıyla hakediyor...
canım bende sürpriz yapman için dua ediyorum. ama yinede kaptırmayalım dimi..
benim hapım cumartesi bitiyor. o günden itibaren adeti beklicem ben. inşaallah bir an önce olurum da doktora giderim tatiller başlamadan:94:

sağol canım ama özel sigorta karşılamıyormuş tüp bebek tedavisini çünkü tüp bebek infertiliteye bağlı bi tedavi olduğundan hiçbir özel sigorta karşılamazmış dedi bayan bakıcaz maya da aylık fırsat formunu doldurdum ordan haber beklicem sonra eşim özel sigorta yaptırdığımız acentenin müdüryle konuştu müdür medicana da arkadaşım var indirim uygulatmaya çalışırım yada ilaçları gelişine verdirmeye çalışırım demiş

kızlar yeni smiler gelmiş şunlara bakınnn
:83:

evet canım çok güzel smillar gelmiş :92: :76::94::84::83:

herşey olabilir canım sen kendini sakın hamişliğe yorma Allah gönlüne göre versin inşallah ve kocişinin üzerine fazla gitme bence ters tepebilir o seni her halinle seviyor olsa bile herkeşin bir sabır taşı vardır tatlım

Evet canım kalabalık olmayınca daha çok zaman ayırıyoruz birbirimize.Tamam daha az cadılık yapıyorum artık:94: eskiden daha çoktu da azalttım, ama öyle çok uzun uzun tartışmamız olmuyor çok şükür bende yumuşuyorum hemen, ayy gelip küsken bile başımı öpüyor ya yelkenleri indiriyorum bende Canım senin adetlerin düzenli bence gelir adetin gidersin dr a , yeni tedavi başlar Allahın izni ile.

doğru canım bazen onuda düşünüyorum hemen sırnaşmaya başlıyorum koçişe :89: yok canım bu ay daha rahatım ne bilim bu batmaları bile üşütmeye yada kiste yoruyorum zaten, kistin olduğu ayda böyle batmalarım olmuştuuuu

halevcim canım benim yaa.. inşaallah bu maddi sıkıntılarıda aşarsınız güzelim..

inşallah canım hepimiz aşarız Allahın izniyle

aferin böle relax ol ve kocişinlede iyi geçin bende kocişle tartışınca huyumdur direk konuşmam ama eşim birşey olmamış gibi konuşur ben trip yapınca da konuşmamaya mı karar verdin der anlayacağın hiç naz yaptırmıyor :84:

halevcim canım benim yaa.. inşaallah bu maddi sıkıntılarıda aşarsınız güzelim..

inşallah ya Rabbim zorluk vermesin, maddi sıkıntı vermeden gelsin inşallah. Halevcim daha çok dua edeceğim tatlım, Rabbim maddi manevi sıkıntı vermesin hiçbirimize, aşılama aşılama deyip duruyorum da aşılama için de para istemeyecek değil ya bizim dr , ne yapacağız hakket maaşlar krediye gidiyor

bizim maaşlarda krediye borca harca hesapta olmayan giderlere gidiyor ve biz ev almak istiyorduk herşeyden önce:97:

Son düzenleme:
bizim maaşlarda krediye borca harca hesapta olmayan giderlere gidiyor ve biz ev almak istiyorduk herşeyden önce:97:

olur bakalım tatlım hiç dert etme Mevlam bi yol gösterir elbet, bizde cesaret edemezken aldık evi çok şükür, borç ödenir gider, Allah sağlık versin de.

olur bakalım tatlım hiç dert etme Mevlam bi yol gösterir elbet, bizde cesaret edemezken aldık evi çok şükür, borç ödenir gider, Allah sağlık versin de.

biz cesaret ediyoruz da ev bulamadık canım bizim miktarla ev fiyatları uyuşmuyor ki elimizdeki meblağı yüksek tutarken böle vaziyet bide hepsi krediden çekilecek neyse yaaaaa güzel Allahım herşeyin vakti zamanını biliyor elbet bizlerinde yüzlerini güldürecek ya geç ya erken ama güleceğiz bizlerde inşallah

neyse canlar ben kapatıyorum vakit geldi yarın görüşürüz iyi akşamlar

ay kızlar ben geldimmm nurrrtopu gibi bi dolgum oldu dişim çürümüş teşhisim doğruymuş. neyse kurtuldum çürükten.
halevcim valla inan ben tüp bebek fiyatlarını daha çok sanıyordum bi yandan içim rahatladı gene çok tabi ama ben ne sanıyoduysam artık :79: bu arada 3 yıllık velilik şartıyla rapor alınıyormuş demek ay yani şimdiden bunları hesap ediyorum o kadar umutsuz vakayım ben de daha aşılama bile olmadım tüp bebek dolanıyo kafamda :82: ayy bu yeni smiley ler pek güzelmişş. halev tatlım işallah Allahım ödeme kolaylığı verir bir şekilde o özel sigortaları allah nası biliyorsa öyle yapsın. bişeyi de karşılasalar şaşarım zaten. paraları alırken pek bi biliyolar herşeyi ama.. :83:
smallcum maşallah diyorum hem kocişine hem doktoruna keşke böyle doktorlar bize de denk gelse. valla ben de biriniz olmasa buralarda nerde acaba gelcek mi bugün diyorum ne güzel bağlandık keşke hep beraber hamiş topici açsak da bebiş büyütsek oralarda :87:
gıymatlımmmm vallaha ağır abi bizim kocişler herhalddd pek bi cool gördüm onları napalım dediğin gibi bahtımıza böylesi düşmüş allah başımızdan eksik etmesin

canım doğru söylüyosun valla annem ablam ve kısır ohhh süper olurdu ama onlar bana kış temizliğime yardımcı olmak için gelecekler tek başıma temizlemek için kendimi parçalarım ben diye tek bırakmazlar zaten annem ve ablamla sürekli görüşürz biz 2güne görüşmediysek içincü günnn hopp birimizdeyiz 4ümüz hiç ayrılamayız maşşallah bide yiğenim var 1yaşınada kız
canım allah başınızı bozmasın nazarlardan sakınsın sizi inşl güzel evliliğinizi bi bebekle ödüllendirsin rabbim benim bi lafım var bebek istiyorum ya allahım eşimle ben çok mutluyuz ve senden mutluluğumuza mutluluk katmanı istiyoruz diyorum aynen arkadaşım rabbim mutluluğunuza mutluluk katsın senin benim diğer arkadaşlarımın ve isteyen herkesin kimseyi mahrum bırakmasın bu duygudan

ya evet bende giremediğim zaman aklım hep sizde kalıyor çok merak ediyorum yeni bişeyler varmı diyorum elime bilgisayar geçincede heyecanla ama gıymatlımın dediği gibi az oluşumuzdan dolayı birbirimizi daha iyi anlıyoruz fikir alışverişinde bulunuyoruz aile gibi olduk valla ne güzel:98:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…