kızlar bugün yaşadığım bi şeyi anlatacagım..yanlış mı yapmışım söyleyin ama samimi bi şekile anlatıyorum.....
şimdi biz kayınvalideme söyledik ve ben özellikle anne daha çok yeni kimse duymasın dedim,o da tabiki daha yeni kimse bilmesin dedi...ama dakka bir gol bir şu an herkes biliyor ve eşime yurt dışından akrabalardan tebrik mesajı geliyor...ve ben sevinecegim yerde uyuz oldum..bugün de bir arkadaş toplantısında birlikteydik,herkes hayırlı olsun dedi bana ve ben de dedim ki daha çok yeni ama annem dayannamamış,taaa yurtdışından tebrik ediliyoruz dedim,yani bu kadar yeni söylemeseydim falan dedim dra gitmedim ya ne olur ne olmaz diye dedim...herkes güldü falan neyse....
eee tabi sonra arabaya bindik dönüyoduk,bu bana çok kırıldığını söyledi ben yurtdışındakilere söylemedim dedi,sonuçta burdakilere söyledi ve haber burdan gitti ama işte çok kırılmış,mutluluktan söylemiş falan..ben de dedim ki;şu an benim psikolojim çok ii degil,daha dra gidip görmedim,görmediğim için de üzerimde bunun stresi var ve bunun için herkesin duymasını istemiyorum falan dedim..limoni ayrıldık,kayınvalidemi çok severim ilk kez böyle bi şey yaşadık,şu an da üzgünüm....
ama kızlar;sizce haksızsam söyleyin..ben böyle konularda hassasım daha çok yeni belki dış gebelik belki düşük riski var,amenna her şey Allahtan ama pipirikliyim ben,eğere duyulmayacak diyorsam duyulmayacak,benimle dalga gecer gibi söylemiycem diyip de söyleytince uyuz oldum işte....şimdi beni eleştirin ya da fikirlerinizi sunun diye sizinle paylaşayım istedim...moralim çok bozuk
cnm benim yumurtalar oluşunca uçları hassaslaşıyordu dikleşiyordu
demekki yumurtalar olgunlaştıyeme zamanı geldi
kızlar merhaba;
ay divinitycim ya o dr ademediğimi bırakmadım..regl sendromunda ya da menapoza mı girmiş aptal kadın..bir hastaya öyle davranılır mı bi de kadın olacak.boşuna demiyorlar erkek dr lar daha itinalı diye...ama ben de bayan tercih edenlerdenim....benim dr um da çok şeker ama biraz yaşadığım yere uzak ve muayenesi 150 ama iki kere gitmiş oluyosun bu paraya..tedavi aşamasında değiştirmeden gittim ama yarından sonra değiştirmek durumundayım hem 40 dk yol var hem de maddi açıdan özel hastane daha uygun....ama ilk aşamada her şeyimi aşama aşama takip ettiği için buırakamadım da aynı zamanda psikologlukta yaptı bana her ay güç verdi,moral verdi...
bu arada o batma hissi yaşayan sen miydin smallengel mi?hanginizse umutlandırmak istemem ama ben de ilk kez bua y öyle bi şey oldu yumurtalığımın alt tarafında iki yanda acayip bi iğne batar gibi bi his vardı yumurtlama döneminden hemen sonra...göğüsler de aynı....rahim filminin de bende etkisi olmuş olabilir çünkü iki ay önce çektirmiştim,kanallarım açık olsa bile o ilaçlı sıvı da yolları daha ii açıyo,tedavi etkisi var kesinlikle...korkulacak bi şey yok tavsiye ederiğm,15 dk bile sürmüyo....
kızlar bugün yaşadığım bi şeyi anlatacagım..yanlış mı yapmışım söyleyin ama samimi bi şekile anlatıyorum.....
şimdi biz kayınvalideme söyledik ve ben özellikle anne daha çok yeni kimse duymasın dedim,o da tabiki daha yeni kimse bilmesin dedi...ama dakka bir gol bir şu an herkes biliyor ve eşime yurt dışından akrabalardan tebrik mesajı geliyor...ve ben sevinecegim yerde uyuz oldum..bugün de bir arkadaş toplantısında birlikteydik,herkes hayırlı olsun dedi bana ve ben de dedim ki daha çok yeni ama annem dayannamamış,taaa yurtdışından tebrik ediliyoruz dedim,yani bu kadar yeni söylemeseydim falan dedim dra gitmedim ya ne olur ne olmaz diye dedim...herkes güldü falan neyse....
eee tabi sonra arabaya bindik dönüyoduk,bu bana çok kırıldığını söyledi ben yurtdışındakilere söylemedim dedi,sonuçta burdakilere söyledi ve haber burdan gitti ama işte çok kırılmış,mutluluktan söylemiş falan..ben de dedim ki;şu an benim psikolojim çok ii degil,daha dra gidip görmedim,görmediğim için de üzerimde bunun stresi var ve bunun için herkesin duymasını istemiyorum falan dedim..limoni ayrıldık,kayınvalidemi çok severim ilk kez böyle bi şey yaşadık,şu an da üzgünüm....
ama kızlar;sizce haksızsam söyleyin..ben böyle konularda hassasım daha çok yeni belki dış gebelik belki düşük riski var,amenna her şey Allahtan ama pipirikliyim ben,eğere duyulmayacak diyorsam duyulmayacak,benimle dalga gecer gibi söylemiycem diyip de söyleytince uyuz oldum işte....şimdi beni eleştirin ya da fikirlerinizi sunun diye sizinle paylaşayım istedim...moralim çok bozuk
ahh canım benim sen çok haklısın tepkin de doğru aslında ama aynı divinity gibi ben de aynı şeyi yapsam hayatta duramaz k.validem millete yetiştirmeden onları da anlamak lazım bunlar artık duymak istedikleri haberler.. senin psikolojini anlayamıyor o anda.. bence sen git bir ara gönlünü alyaşlı kadın ne de olsa heves etmiş kendince kötü niyetinden değil ama düşüncesizliğinden iştekızlar bugün yaşadığım bi şeyi anlatacagım..yanlış mı yapmışım söyleyin ama samimi bi şekile anlatıyorum.....
evine miiiiiiiii:13: yaa işte öyle bir muameleye maruz kaldım
zaten kadın her zaman , herkese saldıracak yer arıyordu ama bana karşı çok sıcak davranıyordu
diğer hastaların azizliğine uğradım o gün yoksa siniri yine bana değildi
beni ağlattıya oda Allahından bulsun
erkek dr azizliğinede uğradım ben cnm
adam test yapmadan tahlil yapmadan evime gel deyip not yazıp elimize verdi
evine gittik ulrtasonla bakıp rahim tembelliği deyip dayadı bana ilacı
49 kilodan 62 ye çıktım o ara yırtılmadık yerim kalmadı dobiş oldum
sonra amcam kendi jinekolog arkadaşına götürdü kadın ilgilendi benimle
o dr çok iyiydi oda emekli oldu izmire gitti
yani kısaca erkeği kadını hepsi aynısı
ehe gene yaktın gözlerini ben de öğleden sonra dişçiye gitcem akşamüstü denk geliriz belkikızlar anca bitirdim geçmişi . iyice döktürmüşsünüz hee gözlerim sulandı kızardı kaşındı okurken...yarın hepiciğinize yorumlarımı yazarım inşaallah
bugün hepinizin iyi olmasına çok sevindim.. yarın görüşmek üzere öptüm cümlenizi
günaydın kızlar maşallah geçmişi oku oku zor bitirdim
divinity burda sinir oldum doktoruna şunun yaptığına bak ya doktor olmuşta inasan olamamış allah iyilerle karşılaştırsın kendimizi emanet ediyoruz onlara
deliğhyt sen söyleme dediğin ve o da sen,i haklı bulduğu halde söylediği için gerçekten ayıp etmiş ama artık çok istiyomuş demekki dayanzamaş herkese söylemiş heveslenmiş demekki allahın izniyle bebeğine sağlıkla kavuşacaksın çokta pimpiriklenme kalbini ferah tut
chabliss az kadı arkadaşım sizinde gitmenize heyecan var mı şöyle bi gitte bütün stresini orda bırak gel
halevcim sen doktora mı gidiyosun bugün hayatım güzel haberlerle gel inşl
gıymatlım sen nasılsın canım bitirdin heralde temizliği ellerine sağlıksen kurtuldun bende bugün salonu aradan çıkaracam yarında annemle ablam gelecek bütün evi yapacaz
smallengel sen nasılsın hayatım görüşemeyeli
Kızlar hepinizi öpüyorum bugün pek bi yoğunum , blueavcım iyiyim şükür sen nasılsın tatlım. Kızlar dün akşam çok duygusal bi an yaşadık eşimle , size anlatmak istedim:26: Dün akşa eşimle oturuyoruz dün gece bi rüya gördüm diye anlatmaya başladı , benim 1 hafta önce gördüğüm rüyanın bi benzeriydi çok şaşırdım, anlamınada bakmıştım gebeliktir diyordu , neyse böyle bikaç rüya gördüğüm için üstünde durmadım eşimde hadi sen bakmışsındır anlamına ne demek diye ısrar edince , bilmiyorum ne kadar doğru ama hamilelikmiş dedim , anne baba olmak üzerine biraz sohbet ederken eşimin gözleri dolu dolu oldu, sonra sarıldık ağlaştık . Canım kocacım benim anne olmamı annelik duygusunu tatmamı çok istiyormuş meğer en çok ona üzülüyormuş, bende dedimki annelik duygusu neyse babalık duygusu da o , evlat verecek olan Rabbimiz bak biz hiç bişey yapamıyoruz , hiç bebişimiz olursa çokmu üzülürsün dedim, oda Allahtan olduğu için çok üzülmem ama beni üzen şeyaslı senin üzüldüğünü görmek dedi.Ama ben biliyorum bebeğimiz olacak ben ümitsiz değilim dedi, bunlar duymak çok sevindirdi ama çok duygulandım ya şimdi bile gözlerim doldu,
Kızlar hepinizi öpüyorum bugün pek bi yoğunum , blueavcım iyiyim şükür sen nasılsın tatlım. Kızlar dün akşam çok duygusal bi an yaşadık eşimle , size anlatmak istedim:26: Dün akşa eşimle oturuyoruz dün gece bi rüya gördüm diye anlatmaya başladı , benim 1 hafta önce gördüğüm rüyanın bi benzeriydi çok şaşırdım, anlamınada bakmıştım gebeliktir diyordu , neyse böyle bikaç rüya gördüğüm için üstünde durmadım eşimde hadi sen bakmışsındır anlamına ne demek diye ısrar edince , bilmiyorum ne kadar doğru ama hamilelikmiş dedim , anne baba olmak üzerine biraz sohbet ederken eşimin gözleri dolu dolu oldu, sonra sarıldık ağlaştık . Canım kocacım benim anne olmamı annelik duygusunu tatmamı çok istiyormuş meğer en çok ona üzülüyormuş, bende dedimki annelik duygusu neyse babalık duygusu da o , evlat verecek olan Rabbimiz bak biz hiç bişey yapamıyoruz , hiç bebişimiz olursa çokmu üzülürsün dedim, oda Allahtan olduğu için çok üzülmem ama beni üzen şeyaslı senin üzüldüğünü görmek dedi.Ama ben biliyorum bebeğimiz olacak ben ümitsiz değilim dedi, bunlar duymak çok sevindirdi ama çok duygulandım ya şimdi bile gözlerim doldu,
ayyy canım özen dim valla bizim de böyle bir konuşmaya ihtiyacımız var bu aralar. bir de ben eşime ne kadar üzüldüğümü yada taktığımı belli etmiyorum o yüzden belki üstünde bu kadar durmuyor. ama konuşmayınca da birbireinin duygularından haberdar olamıyorsun hep tahmin üzerine konuşuyorsun. çok iyi yapmışsınız böyle paylaşarak canım mesela ben eşimin bu konuda ne kadar hassas olduğunu yada ne kadar düşündüğünü bilemiyorum çünkü çok sık dile gelmiyo aramızda
chabliss , halev canlarım bizde öyle çok fazla konuşmazdık yani bu kadar derine inmezdik, dün rüyadan konu açılınca devam etti konuşmalarımız. Canım kocişim benim annelik duygusunu tatmamı çok istediği için üzülüyormuş meğer. Kıyamam yaaaÇok şükür herşeyin Allahtan olduğunu biliyoruz kızlar, inşllah Rabbim dularımızı kabul eder. Chabliss hadi bakalım gez göz nice i , dertlerini streslerini de orda bırak gel :)
Halevcim yani şimdi ne zaman olacak sizin tüp bebek çalışması , ben hala onu merak ediyorum ve eşine bu dr ilaç verdimi.
Gıymatlımm iyisindir umarım gözlerin nasıl oldu ,
canım drum adetin 1. yada 2.günü gelmemi istedi yumurtaları büyütmek için klomen vericek sanırım ama bizim o parayı ödeyecek durumumuz yok ki daha eşimin güvenlik kimliğinin süresi doluyor o da 1,500tl tutuyor napıcaz bilmiyorum. isyanları oynamak da istemiyorum ama insanız sonuçta ve kolayca olanları hatta "acaba hamilemiyim inşallah değilimdir" laflarını duyunca da ne bileyim yaaaaa neden ben neden biz demekten alıkoyamıyorsun kendini:85::85::85:
tatlım dur bakalım gün doğmadan neler doğar, tabi 3 yıllık evli değilsiniz raporla da ödeyemeyeceksiniz, ne bilim ödeme konusunu konuşsanız drunuz ile taksit falan oluyorsa öyle bişeyler sunsa size, Rabbim büyüktür canım , kimilerine vermeyerek kimileri ne vererek şükrümüzü sınıyor. Allahım isyan ettirmesin bizlere, biran önce versin bebişlerimizi ham maddi hem manevi çok yıpratıcı bu süreç
çok duygulandım cnmKızlar hepinizi öpüyorum bugün pek bi yoğunum , blueavcım iyiyim şükür sen nasılsın tatlım. Kızlar dün akşam çok duygusal bi an yaşadık eşimle , size anlatmak istedim:26: Dün akşa eşimle oturuyoruz dün gece bi rüya gördüm diye anlatmaya başladı , benim 1 hafta önce gördüğüm rüyanın bi benzeriydi çok şaşırdım, anlamınada bakmıştım gebeliktir diyordu , neyse böyle bikaç rüya gördüğüm için üstünde durmadım eşimde hadi sen bakmışsındır anlamına ne demek diye ısrar edince , bilmiyorum ne kadar doğru ama hamilelikmiş dedim , anne baba olmak üzerine biraz sohbet ederken eşimin gözleri dolu dolu oldu, sonra sarıldık ağlaştık . Canım kocacım benim anne olmamı annelik duygusunu tatmamı çok istiyormuş meğer en çok ona üzülüyormuş, bende dedimki annelik duygusu neyse babalık duygusu da o , evlat verecek olan Rabbimiz bak biz hiç bişey yapamıyoruz , hiç bebişimiz olursa çokmu üzülürsün dedim, oda Allahtan olduğu için çok üzülmem ama beni üzen şeyaslı senin üzüldüğünü görmek dedi.Ama ben biliyorum bebeğimiz olacak ben ümitsiz değilim dedi, bunlar duymak çok sevindirdi ama çok duygulandım ya şimdi bile gözlerim doldu,
evi derken muayenehanesi cnm,evine miiiiiiiii
canım drum adetin 1. yada 2.günü gelmemi istedi yumurtaları büyütmek için klomen vericek sanırım ama bizim o parayı ödeyecek durumumuz yok ki daha eşimin güvenlik kimliğinin süresi doluyor o da 1,500tl tutuyor napıcaz bilmiyorum. isyanları oynamak da istemiyorum ama insanız sonuçta ve kolayca olanları hatta "acaba hamilemiyim inşallah değilimdir" laflarını duyunca da ne bileyim yaaaaa neden ben neden biz demekten alıkoyamıyorsun kendini:85::85::85:
Sağolun benim dr uma daha 1 kuruş ödemedik ya,Allah razı olsun rahim filmi çekildi yara yakıldı hiç ücret talep etmedi, hatta eşimin iğnelerini ankardan getirtti çok teklif ettiğimiz halde kabul etmedi, lafımı olur dedi ya, Eşimde diyor sen hamiş olursan artık hep ona muayene oluruz, o zaman ücretini öderiz diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?