- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 45
kızlar bugün yaşadığım bi şeyi anlatacagım..yanlış mı yapmışım söyleyin ama samimi bi şekile anlatıyorum.....
şimdi biz kayınvalideme söyledik ve ben özellikle anne daha çok yeni kimse duymasın dedim,o da tabiki daha yeni kimse bilmesin dedi...ama dakka bir gol bir şu an herkes biliyor ve eşime yurt dışından akrabalardan tebrik mesajı geliyor...ve ben sevinecegim yerde uyuz oldum..bugün de bir arkadaş toplantısında birlikteydik,herkes hayırlı olsun dedi bana ve ben de dedim ki daha çok yeni ama annem dayannamamış,taaa yurtdışından tebrik ediliyoruz dedim,yani bu kadar yeni söylemeseydim falan dedim dra gitmedim ya ne olur ne olmaz diye dedim...herkes güldü falan neyse....
eee tabi sonra arabaya bindik dönüyoduk,bu bana çok kırıldığını söyledi ben yurtdışındakilere söylemedim dedi,sonuçta burdakilere söyledi ve haber burdan gitti ama işte çok kırılmış,mutluluktan söylemiş falan..ben de dedim ki;şu an benim psikolojim çok ii degil,daha dra gidip görmedim,görmediğim için de üzerimde bunun stresi var ve bunun için herkesin duymasını istemiyorum falan dedim..limoni ayrıldık,kayınvalidemi çok severim ilk kez böyle bi şey yaşadık,şu an da üzgünüm....
ama kızlar;sizce haksızsam söyleyin..ben böyle konularda hassasım daha çok yeni belki dış gebelik belki düşük riski var,amenna her şey Allahtan ama pipirikliyim ben,eğere duyulmayacak diyorsam duyulmayacak,benimle dalga gecer gibi söylemiycem diyip de söyleytince uyuz oldum işte....şimdi beni eleştirin ya da fikirlerinizi sunun diye sizinle paylaşayım istedim...moralim çok bozuk
delight' cım moralini bozma bunda ne varki

sen haklısın ama birde şu var..belki sana bebeğin varmı diye soramayanlar kayınvalidene sorup duruyolardır...bizim milleti bilirsin kusur aramaya eksik bulmaya bayılırlar
aynı şey benim başıma gelse ben desem kaynanama kimseye söylemeyelim henüz çok yeni diye , ben kapıdan çıkar çıkmaz kaynanam sağır sultana bile duyurur
bir çeşit boy gösterme gibi
şu demek yani gelinimde oğlumda kusursuz çocukları olabiliyor
hele birde cinsiyeti belli olsun erkek olsun önlerinden geçilmez keyiften

yurt dışından bile tebrik ediliyorsunuz hee

ne kadan çok bu haberi bekleyeniniz varmış