Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

canım inşaallah bu seferde normal vakjtinde gelir. eğer hap düzenimi bozduysa bilmiyorum tabi :26:

bizim maaşlarda krediye borca harca hesapta olmayan giderlere gidiyor ve biz ev almak istiyorduk herşeyden önce:97:
halevcim mevlam gönlünüze göre versin, önünüzdeki sıkıntıları kaldırsın inşaallah kardeşim..
hayallerinizdeki gibi bi ev alıp orda bebeciğinizi büyütürsünüz inşaallah ...

canım dolgun hayırlı olsun. ne güzel bebişten önce iyi bi bakıma aldın kendini.. başka sinyal veren bi yerin varsa orayada baktır gülüm. hamileyken böyle şeyler pek yapılmıyor. o zaman herşey yassah olacak :81:

blueavcı canım ne güzel yakın olmak süperdir. güzel geçinebilmenize çok sevindim.. benim temizliğime yardıma kimse gelmez. herkes kendi işini zor yapıyor.. bide iletişim çok önemli. ben annemle herşeyi konuşan biri değilim malesef .çok isterdim ama hep mesafeli büyüttü bizi

bizim maaşlarda krediye borca harca hesapta olmayan giderlere gidiyor ve biz ev almak istiyorduk herşeyden önce:97:

ayyy hiç sorma canım ya zaten şu kredileri ödemekten elimizde avucumuzda para kalmıyor düşünün bide biz 1yıllık evliyiz ev almak gibi bi planımız zaten yok kirayıda kayınbabam ödüyo ev alınacaksada o alacak zaten ama kıt kanaat yettiriyoruz hayat şartlarının pahalılığından hani hastaneler için diyoruzya allah düşürmesin ama yokluğunuda göstermesin diye aynen valla banka ve krediler içinde geçerli allah hepimizin yardımcısı olsun halevciğimi inşl sizde şöyle bütçenize uygun tam istediğiniz gibi bi ev bulup alırısınız inşl

teşekkür ederim canım dedğin gibi iletişim çok önemli neyseki bizim aramızda bu kuvvetli aramızda 3yaş var ama ablam benim ikinci annem gibidir annemde genç birisi aramızda kuşak farkı olmuyo hiç bi zaman biz birlikte yemeklere çıkarız dolaşmaya bile birlikte gideriz bize hep altın kızlar der komşularımız

oh ne güzel canım. maşallah imrendim size... vede çok takdir ettim.. mevlam sayınızı arttırsın

oh ne güzel canım. maşallah imrendim size... vede çok takdir ettim.. mevlam sayınızı arttırsın

amin canım sağolasın nasıl güzel bir dilek bu allah razı olsun seninde kızın var ne güzel az daha biyisin bak gör nasıl yoldaş olur sana her konuda gerçi şimdiden bile öyledir maşşallah

amin canım sağolasın nasıl güzel bir dilek bu allah razı olsun seninde kızın var ne güzel az daha biyisin bak gör nasıl yoldaş olur sana her konuda gerçi şimdiden bile öyledir maşşallah

evet canım şimdiden kız olmanın verdiği bi samimiyet var aramızda.. özel sırlarımız bile varr
güzel Allahım hepinize hayırlısıyla kızıda erkeğide tattırsın.. ama kız çok daha farklı.. :92:

Günaydın canlarım hayırlı cumalar.
Chabliss canım dolgun hayırlı olsun ohh kurtulmuş oldun bak çürükten.
Blueavcı tatalım ne güzel bir duan varmış,inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder. Dediğin gibi mutluluğumuza mutluluk katsın Allahım. Ablan ve annen ile iletişimin iyi olmasına sevindim ne güzel , bende zaman zaman annem ve gelinimizle vakit geçiriyorum ama ben çalışınca pek fırsat olmuyor:84: annemde hep bundan yakınır, şimdiye kadar hep okulmuş işmiş onlarla uğraştın ,şimdide evlendin gittin oturup sohbet edemiyoruz der.
Gıymatlım bidenem sende kızınla herşeyi yapıyorsun bak sırlarınız bile olmuş, ne kadar güzel maşallah rabbim bizlere de nasip etsin. Ha bu arada d. kontrol hapı adeti düzenler diye biliyordum, eğer doğruysa adetin gününde gelir bence, öyle belirti falan yokmu şeker :82:

günaydın canlarım hayırlı cumalar hepinize

yok tatlım heryere göre değişiyor tüp bebek fiyatları medicananın binası kendisine ve personeli de kendisine ait olduğu için bütün ekipmanları da aynı binada olduğundan böyle cüzi miktarla yapıyorlarmış ama çoğu yer kirada olduklarından ve birçok makinaları başka yerlerde kurulu olduğundan fazla istiyorlarmış drum öle söyledi

sanada geçmiş olsun neyseki kurtuldun çürüğünden canım

sağol tatlım hepimizin gönlüne göre versin mevlam herşeyin hayırlısını versin her zaman canım teşekkür ederim güzel dileklerin için

bu arada dkh adeti düzenler merak etme sonuçta adeti düzensiz olanlar içinde veriliyor bu ilaç

sağol tatlım inşallah hepimize nasip eder kendimize ait bir ev mevlam

ne güzel Allah bozmasın canım nazara gelmeyin ben aileden uzak yaşadığım için hiç bilmem aile sevgisini eşimin ailesinde tatlım sağolsunlar hiç ayırt etmezler beni

ya kızlar gelemiyorum bugün çok yoğun burası öğleden sonra gelip katılcam aranıza işallah öpüyorum hepiciğinizi kocaman

iyi bari canım sen yoğun değilmişsin, bu saate kadar bende aşırı yoğundum beynim şişti resmen yaa

hadi geçmiş olsun canım bu arada bende araştırma yapıyorum tüp bebek için ama öncesinde ev almaya karar verdik hayırlısı olur inşallah maya baya ucuzmuş yaaaa 3 yıl şartı şöyle aranıyormuş kızlar bakın şimdi eğer raporda erkek infertilitesi yazıp sebebini belirtirlerse 3 yılı beklemenize gerek yokmuş ama sebepsiz infertilite yazılırsa 3 yıl şartı aranıyormuş bilginize canlarım

Son düzenleme:
offf aynen smallcum resmen ambale oldum cumaları böyle olmazdık biz ama şaşırdım yani
bu arada benim 14. günüm bugün ağrılarım olunca oturdum saydım bugün yarın çatlar benimkiler işin kötüsü kocişimde grip çok fena galiba yaş bu ay da bizim iş

Hadi hayırlısı şekerim, o zaman sizin 3 yıl şartı olmayacak canım dimi ?

chablisss canım sen mi ben mi valla gözlerim şaşı görmeye başladı , resmen saat değil dakika sayıyorum :84: bitsede gitsek ve dinlensek haftasonu

evet canım maya daki bayan öle söyledi bu herkeş için öledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…