Evet canım kalabalık olmayınca daha çok zaman ayırıyoruz birbirimize.Tamam daha az cadılık yapıyorum artık:94: eskiden daha çoktu da azalttım, ama öyle çok uzun uzun tartışmamız olmuyor çok şükür bende yumuşuyorum hemen, ayy gelip küsken bile başımı öpüyor ya yelkenleri indiriyorum bendeCanım senin adetlerin düzenli bence gelir adetin gidersin dr a , yeni tedavi başlar Allahın izni ile.
doğru canım bazen onuda düşünüyorum hemen sırnaşmaya başlıyorum koçişe :89: yok canım bu ay daha rahatım ne bilim bu batmaları bile üşütmeye yada kiste yoruyorum zaten, kistin olduğu ayda böyle batmalarım olmuştuuuu
halevcim mevlam gönlünüze göre versin, önünüzdeki sıkıntıları kaldırsın inşaallah kardeşim..bizim maaşlarda krediye borca harca hesapta olmayan giderlere gidiyor ve biz ev almak istiyorduk herşeyden önce:97:
ay kızlar ben geldimmm nurrrtopu gibi bi dolgum oldu dişim çürümüş teşhisim doğruymuş. neyse kurtuldum çürükten.
halevcim valla inan ben tüp bebek fiyatlarını daha çok sanıyordum bi yandan içim rahatladı gene çok tabi ama ben ne sanıyoduysam artık :79: bu arada 3 yıllık velilik şartıyla rapor alınıyormuş demek ay yani şimdiden bunları hesap ediyorum o kadar umutsuz vakayım ben de daha aşılama bile olmadım tüp bebek dolanıyo kafamda :82: ayy bu yeni smiley ler pek güzelmişş. halev tatlım işallah Allahım ödeme kolaylığı verir bir şekilde o özel sigortaları allah nası biliyorsa öyle yapsın. bişeyi de karşılasalar şaşarım zaten. paraları alırken pek bi biliyolar herşeyi ama.. :83:
smallcum maşallah diyorum hem kocişine hem doktoruna keşke böyle doktorlar bize de denk gelse. valla ben de biriniz olmasa buralarda nerde acaba gelcek mi bugün diyorum ne güzel bağlandık keşke hep beraber hamiş topici açsak da bebiş büyütsek oralarda :87:
gıymatlımmmm vallaha ağır abi bizim kocişler herhalddd pek bi cool gördüm onları napalım dediğin gibi bahtımıza böylesi düşmüş allah başımızdan eksik etmesin
bizim maaşlarda krediye borca harca hesapta olmayan giderlere gidiyor ve biz ev almak istiyorduk herşeyden önce:97:
blueavcı canım ne güzel yakın olmak süperdir. güzel geçinebilmenize çok sevindim.. benim temizliğime yardıma kimse gelmez. herkes kendi işini zor yapıyor.. bide iletişim çok önemli. ben annemle herşeyi konuşan biri değilim malesef .çok isterdim ama hep mesafeli büyüttü bizi
teşekkür ederim canım dedğin gibi iletişim çok önemli neyseki bizim aramızda bu kuvvetli aramızda 3yaş var ama ablam benim ikinci annem gibidir annemde genç birisi aramızda kuşak farkı olmuyo hiç bi zaman biz birlikte yemeklere çıkarız dolaşmaya bile birlikte gideriz bize hep altın kızlar der komşularımız
oh ne güzel canım. maşallah imrendim size... vede çok takdir ettim.. mevlam sayınızı arttırsın
amin canım sağolasın nasıl güzel bir dilek bu allah razı olsun seninde kızın var ne güzel az daha biyisin bak gör nasıl yoldaş olur sana her konuda gerçi şimdiden bile öyledir maşşallah
ay kızlar ben geldimmm nurrrtopu gibi bi dolgum oldu dişim çürümüş teşhisim doğruymuş. neyse kurtuldum çürükten.
halevcim valla inan ben tüp bebek fiyatlarını daha çok sanıyordum bi yandan içim rahatladı gene çok tabi ama ben ne sanıyoduysam artık :79: bu arada 3 yıllık velilik şartıyla rapor alınıyormuş demek ay yani şimdiden bunları hesap ediyorum o kadar umutsuz vakayım ben de daha aşılama bile olmadım tüp bebek dolanıyo kafamda :82: ayy bu yeni smiley ler pek güzelmişş. halev tatlım işallah Allahım ödeme kolaylığı verir bir şekilde o özel sigortaları allah nası biliyorsa öyle yapsın. bişeyi de karşılasalar şaşarım zaten. paraları alırken pek bi biliyolar herşeyi ama.. :83:
canım inşaallah bu seferde normal vakjtinde gelir. eğer hap düzenimi bozduysa bilmiyorum tabi :26:
halevcim mevlam gönlünüze göre versin, önünüzdeki sıkıntıları kaldırsın inşaallah kardeşim..
hayallerinizdeki gibi bi ev alıp orda bebeciğinizi büyütürsünüz inşaallah ...
canım dolgun hayırlı olsun. ne güzel bebişten önce iyi bi bakıma aldın kendini.. başka sinyal veren bi yerin varsa orayada baktır gülüm. hamileyken böyle şeyler pek yapılmıyor. o zaman herşey yassah olacak :81:
ayyy hiç sorma canım ya zaten şu kredileri ödemekten elimizde avucumuzda para kalmıyor düşünün bide biz 1yıllık evliyiz ev almak gibi bi planımız zaten yok kirayıda kayınbabam ödüyo ev alınacaksada o alacak zaten ama kıt kanaat yettiriyoruz hayat şartlarının pahalılığından hani hastaneler için diyoruzya allah düşürmesin ama yokluğunuda göstermesin diye aynen valla banka ve krediler içinde geçerliallah hepimizin yardımcısı olsun halevciğimi inşl sizde şöyle bütçenize uygun tam istediğiniz gibi bi ev bulup alırısınız inşl
teşekkür ederim canım dedğin gibi iletişim çok önemli neyseki bizim aramızda bu kuvvetli aramızda 3yaş var ama ablam benim ikinci annem gibidir annemde genç birisi aramızda kuşak farkı olmuyo hiç bi zaman biz birlikte yemeklere çıkarız dolaşmaya bile birlikte gideriz bize hep altın kızlar der komşularımız
ben yoğun değilim canlar
iyi bari canım sen yoğun değilmişsin, bu saate kadar bende aşırı yoğundum beynim şişti resmen yaa
Hadi hayırlısı şekerim, o zaman sizin 3 yıl şartı olmayacak canım dimi ?hadi geçmiş olsun canım bu arada bende araştırma yapıyorum tüp bebek için ama öncesinde ev almaya karar verdik hayırlısı olur inşallah maya baya ucuzmuş yaaaa 3 yıl şartı şöyle aranıyormuş kızlar bakın şimdi eğer raporda erkek infertilitesi yazıp sebebini belirtirlerse 3 yılı beklemenize gerek yokmuş ama sebepsiz infertilite yazılırsa 3 yıl şartı aranıyormuş bilginize canlarım
offf aynen smallcum resmen ambale oldumcumaları böyle olmazdık biz ama şaşırdım yani
bu arada benim 14. günüm bugün ağrılarım olunca oturdum saydım bugün yarın çatlar benimkiler işin kötüsü kocişimde grip çok fena galiba yaş bu ay da bizim iş
Hadi hayırlısı şekerim, o zaman sizin 3 yıl şartı olmayacak canım dimi ?
chablisss canım sen mi ben mi valla gözlerim şaşı görmeye başladı , resmen saat değil dakika sayıyorum :84: bitsede gitsek ve dinlensek haftasonu
evet canım maya daki bayan öle söyledi bu herkeş için öledir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?