Evet canım kalabalık olmayınca daha çok zaman ayırıyoruz birbirimize.Tamam daha az cadılık yapıyorum artık:94: eskiden daha çoktu da azalttım, ama öyle çok uzun uzun tartışmamız olmuyor çok şükür bende yumuşuyorum hemen, ayy gelip küsken bile başımı öpüyor ya yelkenleri indiriyorum bende Canım senin adetlerin düzenli bence gelir adetin gidersin dr a , yeni tedavi başlar Allahın izni ile.
doğru canım bazen onuda düşünüyorum hemen sırnaşmaya başlıyorum koçişe :89: yok canım bu ay daha rahatım ne bilim bu batmaları bile üşütmeye yada kiste yoruyorum zaten, kistin olduğu ayda böyle batmalarım olmuştuuuu
canım inşaallah bu seferde normal vakjtinde gelir. eğer hap düzenimi bozduysa bilmiyorum tabi :26:
halevcim mevlam gönlünüze göre versin, önünüzdeki sıkıntıları kaldırsın inşaallah kardeşim..bizim maaşlarda krediye borca harca hesapta olmayan giderlere gidiyor ve biz ev almak istiyorduk herşeyden önce:97:
hayallerinizdeki gibi bi ev alıp orda bebeciğinizi büyütürsünüz inşaallah ...
ay kızlar ben geldimmm nurrrtopu gibi bi dolgum oldu dişim çürümüş teşhisim doğruymuş. neyse kurtuldum çürükten.
halevcim valla inan ben tüp bebek fiyatlarını daha çok sanıyordum bi yandan içim rahatladı gene çok tabi ama ben ne sanıyoduysam artık :79: bu arada 3 yıllık velilik şartıyla rapor alınıyormuş demek ay yani şimdiden bunları hesap ediyorum o kadar umutsuz vakayım ben de daha aşılama bile olmadım tüp bebek dolanıyo kafamda :82: ayy bu yeni smiley ler pek güzelmişş. halev tatlım işallah Allahım ödeme kolaylığı verir bir şekilde o özel sigortaları allah nası biliyorsa öyle yapsın. bişeyi de karşılasalar şaşarım zaten. paraları alırken pek bi biliyolar herşeyi ama.. :83:
smallcum maşallah diyorum hem kocişine hem doktoruna keşke böyle doktorlar bize de denk gelse. valla ben de biriniz olmasa buralarda nerde acaba gelcek mi bugün diyorum ne güzel bağlandık keşke hep beraber hamiş topici açsak da bebiş büyütsek oralarda :87:
gıymatlımmmm vallaha ağır abi bizim kocişler herhalddd pek bi cool gördüm onları napalım dediğin gibi bahtımıza böylesi düşmüş allah başımızdan eksik etmesin
canım dolgun hayırlı olsun. ne güzel bebişten önce iyi bi bakıma aldın kendini.. başka sinyal veren bi yerin varsa orayada baktır gülüm. hamileyken böyle şeyler pek yapılmıyor. o zaman herşey yassah olacak :81: