• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Halevcim inşallah hayırlı olur bu yeni drun , dediğin gibi gıymatlım hala ortalıkda yok hu huuu gıymatlım evdeysen biz geliyoruzzz :):)
divinity klomen + çatlatma iğnesi zaten baya maliyetli oluyor, aşılamaya gececekken niye drun yarı yolda bırakmış canım sizi ? Aşılamayı bi müddet sonra denemek istiyormusunuz. Benimde tahmin ettiğim kadarıyla bu drum bana hemen aşılama yapacak, çünkü kendi demişti yaran iyi olsun beklemeyeceğim vakit kaybı olmasın 2 yada 3 kez aşılama olmazsa tüp bebek diye. Artık adetim bitince dediğin gibi iğne verecekmi bilmiyorum bakalım haftaya dr yolu gözüktü sanırım bana.

Hakkımızda hayırlı olanı tez zamanda versin Rabbim, inşallah klomen hakkın bitmeden gelir miniğin.

inşallah canım. bizde 3 klomen denedik aşılama derken drum beni tüp bebek merkezine yönlendirdi vakit kaybına gerek yok diye bakalım bu drum ne dicek

smallangelcım proxeed plus bizim burda bi eczanede satılıyormuş 107 tl ye reçete kaşılamıyormuş haberin olsun eğer eşin için kullanmak isterseniz bi kenarda dursun bu bilgi

Halevcim inşallah hayırlı olur bu yeni drun , dediğin gibi gıymatlım hala ortalıkda yok hu huuu gıymatlım evdeysen biz geliyoruzzz :):)
divinity klomen + çatlatma iğnesi zaten baya maliyetli oluyor, aşılamaya gececekken niye drun yarı yolda bırakmış canım sizi ? Aşılamayı bi müddet sonra denemek istiyormusunuz. Benimde tahmin ettiğim kadarıyla bu drum bana hemen aşılama yapacak, çünkü kendi demişti yaran iyi olsun beklemeyeceğim vakit kaybı olmasın 2 yada 3 kez aşılama olmazsa tüp bebek diye. Artık adetim bitince dediğin gibi iğne verecekmi bilmiyorum bakalım haftaya dr yolu gözüktü sanırım bana.

Hakkımızda hayırlı olanı tez zamanda versin Rabbim, inşallah klomen hakkın bitmeden gelir miniğin.

tam kurban bayramı arefesiydi adetimin 3. günü randevu aldım gittim
dr hanım tatile çıkacakmış valiz hazırlıyormuş bekle bekle gelmedi
hastalar muayenehanenin kapısını kıracaklardı nerdeyse o kadar sinirlendiler..sekreteri cepten aramış geldi bir hışımla
ilk hasta bendim
beni hemen diğer odaya masaya aldılar
ben masadayken içeri giren hastalarla sözlü münakaşa etti

bana göre hava hoş ben hiç sesimi çıkarmadan bekliyordum
geldi ultrasonla bakarken kocaman bir karartı gördüm
yinemi kistim oluşmuş dedim
bana doktorlukmu öğretiyorsun sen dedi
ne alaka sadece sordum dedim
O YUMURTANIN KENDİSİ dedi
sonra incelemeyi bıraktı "ay uğraşamıycam senle kalk masadan tüp bebeğe gönderiyorum seni "dedi ben aynen şok :53:
giyindim diğer odaya gittim benden bilgilerimi sordu ...bende " tüp bebeğe gidemiycemizi söylemiştim size. bu ay iğnelere geçecektik" dedim
"o zaman başka doktora git ben bakmak istemiyorum sana" dedi :14: :14:
odadan çıktım ağlamaktan önümü göremiyordum
kociki aradım ağlamaktan konuşamadım...
pis kadın bütün hevesimi kırdı :43:
kendimi zor toparladım hiç hazmedemedim
ben bişey dememiştimki ona ...her ay kist veya yumurta muhabbeti yapardık konuşurduk
hastalara sinirlendi hıncını benden çıkardı
öylede edepsiz bi kadınki 20 tane hastayla bile tek başına başetti hepsini susturdu :41:

öyle oldu işte beni şutladı başından
biraz ara verdikten sonra eski doktoruma gittim özel hastaneye
kızımda bu doktorun tedavisiyle olmuştu ...çok seviyordum doktorumu ama işte özel hastaneye geçince biraz pahalı gelmişti
ilk zamanlar muayene ücreti 90 tl idi şimdi 20 tl

smallangelcım proxeed plus bizim burda bi eczanede satılıyormuş 107 tl ye reçete kaşılamıyormuş haberin olsun eğer eşin için kullanmak isterseniz bi kenarda dursun bu bilgi

tamam canım sağol,bi gidelimde dr a tekrar ölçüm falan yapsın arttı mı nasıl oldu diye. dünkü gıymatlımın dediği diğer ilaç mıydı. 15 tl mi ne demişti ya

divinity tatlım iyi sabır seninki ben olsam laf etmeden duramazdım ki bunu eşime söylesem eşimi hayatta durduramazsın muhakkak birşeyler yapardı ne salakmış drun mesleğini unutuyor sanırım bak sinirlendim şimdi haaaaaaaaaaa:57:

tamam canım sağol,bi gidelimde dr a tekrar ölçüm falan yapsın arttı mı nasıl oldu diye. dünkü gıymatlımın dediği diğer ilaç mıydı. 15 tl mi ne demişti ya

o evicap onuda sordum ama drum gerek olmadığını söyledi bu proxeed plusın içinde E vitamin varmış zaten öle söyledi peki dedim bende bakalım yarın ne dicek ay heyecan yaptım inşallah kursağımda kalmaz:31:

hastalar muayenehanenin kapısını kıracaklardı nerdeyse o kadar sinirlendiler..sekreteri cepten aramış geldi bir hışımla
ilk hasta bendim

sonra incelemeyi bıraktı "ay uğraşamıycam senle kalk masadan tüp bebeğe gönderiyorum seni "dedi ben aynen şok :53:
giyindim diğer odaya gittim benden bilgilerimi sordu ...bende " tüp bebeğe gidemiycemizi söylemiştim size. bu ay iğnelere geçecektik" dedim
ben bişey dememiştimki ona ...her ay kist veya yumurta muhabbeti yapardık konuşurduk
öylede edepsiz bi kadınki 20 tane hastayla bile tek başına başetti hepsini susturdu :41:

kızımda bu doktorun tedavisiyle olmuştu ...çok seviyordum doktorumu ama işte özel hastaneye geçince biraz pahalı gelmişti

ayy canımm şoklar içinde okudum yaa, kimbilir sende nasıl bi etki yapmıştır yaa. Devlet hastanesindemiydi bu canavar doktor:47: iş vakti ayrı tatil vakti ayrıdır yani:63: neyse hayırlısı olsun canım bu vesile ile drunu değiştirmiş oldun bak, kızında bu kadar beklemedin ama dimi , o tadavi nasıldı aynı yol mu izlendi.

o evicap onuda sordum ama drum gerek olmadığını söyledi bu proxeed plusın içinde E vitamin varmış zaten öle söyledi peki dedim bende bakalım yarın ne dicek ay heyecan yaptım inşallah kursağımda kalmaz:31:

belkide bu proxeed avicap i de kapsayan bir ilaçtır o yüzden gerek yok demiştir canım dimi ? İnşallah canım inşallah siz hemen başlayın çalışmalara, dualarımızı Rabbim kabul edecek inşallah

belkide bu proxeed avicap i de kapsayan bir ilaçtır o yüzden gerek yok demiştir canım dimi ? İnşallah canım inşallah siz hemen başlayın çalışmalara, dualarımızı Rabbim kabul edecek inşallah

evet canım dediğin gibi proxeed plus evicapı da kapsayan bi ilaç inşallah canım en kısa ve hayırlı zamanda hepimizin kucakları bebişlen dolsun inşallah

chablisscim sizin vizeleriniz geldimi kuşum 15 kasım hareketlimiydi nice turunuz
canım son hafta çıkıyormuş genelde sonucu vizenin çok yoğunluk oluyo ya bayramlarda. son gün bile belli olduğu oluyormuş. ama turdaki kız problem olsaydı belli olurdu bu vakte dedi ondan içim rahat. 17 sinde yola çıkcaz canım 2. günü yani
ben benim bildiğim şekilde söyleyim
klomenle 6 deneme yapıldıktan ve gebelik oluşmadıktan sonra rapor çıkartılıp iğnelere geçiliyor
iğneler çok pahalı....göbekten yapılıyor daha fazla yumurta oluşuyor 3 kerede aşılama ondan sonra tüp bebeğe gönderiyorlar
bana hiç aşılama denenmedi
tam aşılamaya geçeceğimiz sırada doktorum bi sinirle başından savdı geri zekalı kadın :41:

raporla bile iğneler 350 -500 tl arası tutuyormuş araştırmalarıma göre
sonra sperm yıkama 150 tl
enjekte etme 150 tl ortalama 750 yi buluyor :24:
biz veremeyiz valla inşallah klomen hakkım bitmeden gelir bebik

inşallah cnm
bu doktorlarada Allah biraz insaf versin
çoğunun derdi para
aboooooo ne pahalı bu işler beaaa nolurdu sanki kendiliğinden bizi üzmeden yıpratmadan maddi olarak çökertmeden gelseydi bebeciklerimiz :36: ayrıca bu smileylerin yokolması tav etti beni en favorilerim gitmiş yaaaaaaaaaaa:47:
canım GNC markasının vitamini var bir de doktor onu yazmıştı bize o 60-70 civarında daha uygun yani istersen onun adına da bakabilirim
ilk hasta bendim

pardon da yani ohaaaaa iyi öküzmüş o doktor da şu rahatlığa bak yaa sen kimsin de beni muayene etmiyosun acaba benim verdiğim vergilerden maaş alırken ahh ben olcaktım ki orda o usg aletini alıppp........... :47::20::41:
divinity tatlım iyi sabır seninki ben olsam laf etmeden duramazdım ki bunu eşime söylesem eşimi hayatta durduramazsın muhakkak birşeyler yapardı ne salakmış drun mesleğini unutuyor sanırım bak sinirlendim şimdi haaaaaaaaaaa:57:

ay aynen canım yaa böyle şeyler hiç bana denk gelmez zaten bi gelse de bütün hırsımı çıkarsam bi tanesinden. dediğin gibi benim eşim kesin kırardı kolunu bacağını karadenizli adam kimse tutamazdı :1:

ayy canımm şoklar içinde okudum yaa, kimbilir sende nasıl bi etki yapmıştır yaa. Devlet hastanesindemiydi bu canavar doktor:47: iş vakti ayrı tatil vakti ayrıdır yani:63: neyse hayırlısı olsun canım bu vesile ile drunu değiştirmiş oldun bak, kızında bu kadar beklemedin ama dimi , o tadavi nasıldı aynı yol mu izlendi.

devlet hastanesi değildi kızılay polikliniğiydi ...özel gibi bişeydi
eskiden ssk lı olanlar gidemiyordu oraya

aynı tedaviyi uyguluyor ikiside
sadece o edepsiz şirret kadın yumurta oluşunca çatlatma iğnesi veriyordu

bu arada sol yumurtalığımda batma var...çoğaldı bayaa
bacağıma vuruyor
hiç böyle batma hissi olmamıştı şimdiye kadar
göğüs uçlarımda hassaslaştı
acaba çatlamışmıdır yumurtam kendiliğinden :18:

kocacım hastaneyi basmaya geliyordu zor sakinleştirdim
şikayet etsek bile ne tutturabilecektikki...kocası hastanenin başhekimiydi
herşeyi kitabına uydururlar onlar ...enseleri kalın
Allah bizi öyle vicdansızlara muhtaç etmesin birdaha inşallah
adam insan olanlarla karşılaştırsın

aboooooo ne pahalı bu işler beaaa nolurdu sanki kendiliğinden bizi üzmeden yıpratmadan maddi olarak çökertmeden gelseydi bebeciklerimiz :36: ayrıca bu smileylerin yokolması tav etti beni en favorilerim gitmiş yaaaaaaaaaaa:47:

pardon da yani ohaaaaa iyi öküzmüş o doktor da şu rahatlığa bak yaa sen kimsin de beni muayene etmiyosun acaba benim verdiğim vergilerden maaş alırken ahh ben olcaktım ki orda o usg aletini alıppp........... :47::20::41:

ay aynen canım yaa böyle şeyler hiç bana denk gelmez zaten bi gelse de bütün hırsımı çıkarsam bi tanesinden. dediğin gibi benim eşim kesin kırardı kolunu bacağını karadenizli adam kimse tutamazdı :1:

malesef pahalı
biz veremeyiz o kadar para ...araba alacaz :9: acil araba lazım bize :10:

uzun sopa gibi olan usg yi demi :23: :66:

kocikle birgün hastanede sıramızı beklerken bayan doktorun biri yaşlı bir hastayı azarlıyordu
kocik la havle falan dedi baktı olacak gibi değil kadını saçından tutup masanın altına soktu :9: kadına açtı ağzını yumdu gözünü
it gibi oldu ondan sonra sibel hanım :24:

kocik çok sinirlidir
karadenizli değil ama kangallıdır :51:
karadenizlilerden aşağı kalmaz :34:
biri havlamaya kalkmasın hemen ısırıryor :60: :60:
onunla biryere gitmeyi hiç sevmiyom bu yüzden

Son düzenleme:
canlar ben çıkıyorum iyi akşamlar yarın ne zaman gelirim belli değil öpüldünüz görüşürüz.

abooo hakkaten koçişlerden korkuyor yani ,dediğin gibi cnaım Allah vicdanlı kişilerle karşılaştırsın, Chabliss ve divinity canım ne çok güldüm he o sopa gibi olan şeyi :):):) ilahi emi :):)
Evet canım ya maddi açıdan da bizleri yıpratmadan gelse artık şu bebişler.
canım seninde mi göğüs ucların hassaslaştı ya, benimde aynen böyle uçları çıktı resmen kocaman ben bile dokunamıyorum, prolaktin fazlalığı varya bizde ondan demiştim ama yumurta çatlaması ile de ilgilimi acaba, halevcim iyi akşamlar cnaım bende çıkıyorum birasdan

abooo hakkaten koçişlerden korkuyor yani ,dediğin gibi cnaım Allah vicdanlı kişilerle karşılaştırsın, Chabliss ve divinity canım ne çok güldüm he o sopa gibi olan şeyi :):):) ilahi emi :):)
Evet canım ya maddi açıdan da bizleri yıpratmadan gelse artık şu bebişler.
canım seninde mi göğüs ucların hassaslaştı ya, benimde aynen böyle uçları çıktı resmen kocaman ben bile dokunamıyorum, prolaktin fazlalığı varya bizde ondan demiştim ama yumurta çatlaması ile de ilgilimi acaba, halevcim iyi akşamlar cnaım bende çıkıyorum birasdan

cnm benim yumurtalar oluşunca uçları hassaslaşıyordu dikleşiyordu
demekki yumurtalar olgunlaştı :56: yeme zamanı geldi :9:

iyi akşamlar kızlar bende kaçıyım
tülleri makineye atmıştım ütüleyip asıyım bari

kızlar merhaba;
ay divinitycim ya o dr ademediğimi bırakmadım..regl sendromunda ya da menapoza mı girmiş aptal kadın..bir hastaya öyle davranılır mı bi de kadın olacak.boşuna demiyorlar erkek dr lar daha itinalı diye...ama ben de bayan tercih edenlerdenim....benim dr um da çok şeker ama biraz yaşadığım yere uzak ve muayenesi 150 ama iki kere gitmiş oluyosun bu paraya..tedavi aşamasında değiştirmeden gittim ama yarından sonra değiştirmek durumundayım hem 40 dk yol var hem de maddi açıdan özel hastane daha uygun....ama ilk aşamada her şeyimi aşama aşama takip ettiği için buırakamadım da aynı zamanda psikologlukta yaptı bana her ay güç verdi,moral verdi...
bu arada o batma hissi yaşayan sen miydin smallengel mi?hanginizse umutlandırmak istemem ama ben de ilk kez bua y öyle bi şey oldu yumurtalığımın alt tarafında iki yanda acayip bi iğne batar gibi bi his vardı yumurtlama döneminden hemen sonra...göğüsler de aynı....rahim filminin de bende etkisi olmuş olabilir çünkü iki ay önce çektirmiştim,kanallarım açık olsa bile o ilaçlı sıvı da yolları daha ii açıyo,tedavi etkisi var kesinlikle...korkulacak bi şey yok tavsiye ederiğm,15 dk bile sürmüyo....

kızlar bugün yaşadığım bi şeyi anlatacagım..yanlış mı yapmışım söyleyin ama samimi bi şekile anlatıyorum.....
şimdi biz kayınvalideme söyledik ve ben özellikle anne daha çok yeni kimse duymasın dedim,o da tabiki daha yeni kimse bilmesin dedi...ama dakka bir gol bir şu an herkes biliyor ve eşime yurt dışından akrabalardan tebrik mesajı geliyor...ve ben sevinecegim yerde uyuz oldum..bugün de bir arkadaş toplantısında birlikteydik,herkes hayırlı olsun dedi bana ve ben de dedim ki daha çok yeni ama annem dayannamamış,taaa yurtdışından tebrik ediliyoruz dedim,yani bu kadar yeni söylemeseydim falan dedim dra gitmedim ya ne olur ne olmaz diye dedim...herkes güldü falan neyse....
eee tabi sonra arabaya bindik dönüyoduk,bu bana çok kırıldığını söyledi ben yurtdışındakilere söylemedim dedi,sonuçta burdakilere söyledi ve haber burdan gitti ama işte çok kırılmış,mutluluktan söylemiş falan..ben de dedim ki;şu an benim psikolojim çok ii degil,daha dra gidip görmedim,görmediğim için de üzerimde bunun stresi var ve bunun için herkesin duymasını istemiyorum falan dedim..limoni ayrıldık,kayınvalidemi çok severim ilk kez böyle bi şey yaşadık,şu an da üzgünüm....
ama kızlar;sizce haksızsam söyleyin..ben böyle konularda hassasım daha çok yeni belki dış gebelik belki düşük riski var,amenna her şey Allahtan ama pipirikliyim ben,eğere duyulmayacak diyorsam duyulmayacak,benimle dalga gecer gibi söylemiycem diyip de söyleytince uyuz oldum işte....şimdi beni eleştirin ya da fikirlerinizi sunun diye sizinle paylaşayım istedim...moralim çok bozuk

kızlar merhaba;
ay divinitycim ya o dr ademediğimi bırakmadım..regl sendromunda ya da menapoza mı girmiş aptal kadın..bir hastaya öyle davranılır mı bi de kadın olacak.boşuna demiyorlar erkek dr lar daha itinalı diye...ama ben de bayan tercih edenlerdenim....benim dr um da çok şeker ama biraz yaşadığım yere uzak ve muayenesi 150 ama iki kere gitmiş oluyosun bu paraya..tedavi aşamasında değiştirmeden gittim ama yarından sonra değiştirmek durumundayım hem 40 dk yol var hem de maddi açıdan özel hastane daha uygun....ama ilk aşamada her şeyimi aşama aşama takip ettiği için buırakamadım da aynı zamanda psikologlukta yaptı bana her ay güç verdi,moral verdi...
bu arada o batma hissi yaşayan sen miydin smallengel mi?hanginizse umutlandırmak istemem ama ben de ilk kez bua y öyle bi şey oldu yumurtalığımın alt tarafında iki yanda acayip bi iğne batar gibi bi his vardı yumurtlama döneminden hemen sonra...göğüsler de aynı....rahim filminin de bende etkisi olmuş olabilir çünkü iki ay önce çektirmiştim,kanallarım açık olsa bile o ilaçlı sıvı da yolları daha ii açıyo,tedavi etkisi var kesinlikle...korkulacak bi şey yok tavsiye ederiğm,15 dk bile sürmüyo....

:13: yaa işte öyle bir muameleye maruz kaldım
zaten kadın her zaman , herkese saldıracak yer arıyordu ama bana karşı çok sıcak davranıyordu
diğer hastaların azizliğine uğradım o gün yoksa siniri yine bana değildi
beni ağlattıya oda Allahından bulsun

erkek dr azizliğinede uğradım ben cnm
adam test yapmadan tahlil yapmadan evime gel deyip not yazıp elimize verdi
evine gittik ulrtasonla bakıp rahim tembelliği deyip dayadı bana ilacı
49 kilodan 62 ye çıktım o ara yırtılmadık yerim kalmadı dobiş oldum

sonra amcam kendi jinekolog arkadaşına götürdü kadın ilgilendi benimle
o dr çok iyiydi oda emekli oldu izmire gitti

yani kısaca erkeği kadını hepsi aynısı :57:

Son düzenleme:
Back